Καζίνο (πόκερ, ρουλέτα κτλ)
Re: Καζίνο (πόκερ, ρουλέτα κτλ)
A δηλαδη στο καζινο δεν παιζεις αντιπαλος με αλλους παικτες;
Στο πόκερ ( εναντιων παικτων ) 2-3 κανονες απλοικοι ειναι οποιος μπορει να τους τηρησει ( συνηθως παίρνει )
Δεν κυνηγας το θαυμα ( να ξερεις ποτε να κανεις πασο ) .
Να ξερεις ποτε να σηκωθεις ( οταν εισαι κερδισμενος ) αλλιως καποια στιγμη θα σε στήσει .
Δεν κυνηγας το θαυμα ( να ξερεις ποτε να κανεις πασο ) .
Να ξερεις ποτε να σηκωθεις ( οταν εισαι κερδισμενος ) αλλιως καποια στιγμη θα σε στήσει .
Καλά εννοείται
Αν έχουν καλυτερο φυλλο ή τσιμπήσω ας με κερδίσουν
Απλά στο ίντερνετ δεν μπορείς να διαβάσεις αντιδράσεις
- Otto Weininger
Σχετικό είναι αυτό. Πέρα των ικανοτήτων σου, εξαρτάται και από το μπάτζετ σου. Αν κάτσεις με 200 ευρώ και εγώ έχω 5.000 όσο καλός και αν είσαι, αν δεν βοηθάει η τύχη με ένα καλό φύλλο στην αρχή θα σε πετάξω έξω.jason0 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:38Δεν είναι πιο ευκολο να παιξεις Texas ενάντια σε παίκτες;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:35Έχω παίξει πολλές φορές στο καζίνο του Λουτρακίου.jason0 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:34Έπαιζα επί 5 ώρες τώρα στο ίντερνετ
Νόμιζα ότι όπου να ναι τελειώνει και θα πάρω τουλάχιστον
τα 50 ευρώ της πενταδας, τελικά πήρα 6 ευρώ, έκανα all in με κεντα και έχασα
Καταλαβαίνω ότι έπαιζα απέναντι σε 600 άτομα στον κόσμο και δεν είναι και το πιο εύκολο να έμπαινα πεντάδα, αλλά η ερώτηση είναι
Έχετε παιξει ποκερ σε καζίνο;
Πώς είναι το επίπεδο;
Μιλάμε για το Caribbean poker φυσικά (το Texas είναι άλλο πράγμα), όπου παίρνεις 5 φύλλα και παίζεις ενάντια στον dealer αποκλειστικά επί της ουσίας.
Καθαρός τζόγος εδώ, αφού είναι ο,τι σου τύχει. Το θετικό είναι ότι αν σου κάτσει κάτι καλό (και ειδικά αν βάζεις και μπόνους) οι πληρωμές είναι πολύ καλές.
Το αρνητικό είναι ότι αν δεν ανοίξει κάτι ο dealer παίρνεις ένα αρχίδι.
Το καλο με το Τέξας είναι ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα. Μπλόφα κλπ.
Ενώ στο Caribbean πρέπει να έχεις.
Αλλά: μπορεί στο Τέξας να έχεις κάνει Ρόγιαλ Φλος, αλλά τα κέρδη σου να είναι τίποτα, γιατί τα πονταρίσματα ειναι χαμηλά ή και καθόλου επειδή οι άλλοι δεν είχαν τίποτα και δεν έμπαιναν ή έφευγαν επί τόπου.
Αν όμως σου κάτσει Ρόγιαλ Φλος στο Caribbean θα πάρεις τα εξής: το μπόνους επί 1000 (ακόμα και αν δεν φέρει κάτι ο dealer, γι'αυτό πάντα βάζουμε μπόνους που είναι 1.25 ευρώ τη φορά) και 1000 φορές το ποντάρισμα σου αν φέρει και ο dealer κάτι, έστω και απλό ζευγάρ.
Γενικά έχουν τον χαβαλέ τους και τα 2.
"Beauty slept and angels wept
For Her immortal soul
In this response, all evil chose
To claim her for their very own"
Σωστός
Απλά όλα αυτά είναι λίγο σχετικά
Πχ με 40000 μάρκες δεν σε πειραζει να δεις τα 500 για να ανοίξεις με το 2-10 μπαστουνι μπας και τους γλεντήσεις με φλος
Αναλογικά είναι
Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:48Σχετικό είναι αυτό. Πέρα των ικανοτήτων σου, εξαρτάται και από το μπάτζετ σου. Αν κάτσεις με 200 ευρώ και εγώ έχω 5.000 όσο καλός και αν είσαι, αν δεν βοηθάει η τύχη με ένα καλό φύλλο στην αρχή θα σε πετάξω έξω.jason0 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:38Δεν είναι πιο ευκολο να παιξεις Texas ενάντια σε παίκτες;Otto Weininger έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:35
Έχω παίξει πολλές φορές στο καζίνο του Λουτρακίου.
Μιλάμε για το Caribbean poker φυσικά (το Texas είναι άλλο πράγμα), όπου παίρνεις 5 φύλλα και παίζεις ενάντια στον dealer αποκλειστικά επί της ουσίας.
Καθαρός τζόγος εδώ, αφού είναι ο,τι σου τύχει. Το θετικό είναι ότι αν σου κάτσει κάτι καλό (και ειδικά αν βάζεις και μπόνους) οι πληρωμές είναι πολύ καλές.
Το αρνητικό είναι ότι αν δεν ανοίξει κάτι ο dealer παίρνεις ένα αρχίδι.
Το καλο με το Τέξας είναι ότι μπορείς να κερδίσεις ακόμα και αν δεν έχεις τίποτα. Μπλόφα κλπ.
Ενώ στο Caribbean πρέπει να έχεις.
Αλλά: μπορεί στο Τέξας να έχεις κάνει Ρόγιαλ Φλος, αλλά τα κέρδη σου να είναι τίποτα, γιατί τα πονταρίσματα ειναι χαμηλά ή και καθόλου επειδή οι άλλοι δεν είχαν τίποτα και δεν έμπαιναν ή έφευγαν επί τόπου.
Αν όμως σου κάτσει Ρόγιαλ Φλος στο Caribbean θα πάρεις τα εξής: το μπόνους επί 1000 (ακόμα και αν δεν φέρει κάτι ο dealer, γι'αυτό πάντα βάζουμε μπόνους που είναι 1.25 ευρώ τη φορά) και 1000 φορές το ποντάρισμα σου αν φέρει και ο dealer κάτι, έστω και απλό ζευγάρ.
Γενικά έχουν τον χαβαλέ τους και τα 2.
Οτταρος
Όττο εξήγησε λίγο το Caribbean για αρχάριους να καταλάβω
what year is this ρε μλκ,τωρα θα μαθεις τεξας χολντεμ;Ξεκινα ονλαιν buy in με cent κυριολεκτικα ουτε καν 1 δολαριο,μαθε τι ειναι το ποκερτρακερ,τι ειναι τα ρειντζ,ποζισιον,vipip,icm.Τις διαφορες των cash game με τα τουρ,bankroll management.Οταν αρχιζεις και κερδιζεις σε βαθος χρονου τα μονοδολαρα τουρνουα και στα cash games που καθεσαι με διδολλαρο εισαι ετοιμος να τους κανεις αλογα στα καζινο αν το επιτρεπει το υψος της γκανιοτας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άκου τον χάρτινο, ξέρει από χαρτιά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ βρε παπαρα βγήκα πρωτος ανάμεσα σε καμιά 1000 άτομα στην betfair που ήταν τότε νόμιμη Ελλάδα , ένα χιλιάρικο είχα παρει μετά από καμιά 7 ώρεςGoBack έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:57what year is this ρε μλκ,τωρα θα μαθεις τεξας χολντεμ;Ξεκινα ονλαιν buy in με cent κυριολεκτικα ουτε καν 1 δολαριο,μαθε τι ειναι το ποκερτρακερ,τι ειναι τα ρειντζ,ποζισιον,vipip,icm.Τις διαφορες των cash game με τα τουρ,bankroll management.Οταν αρχιζεις και κερδιζεις σε βαθος χρονου τα μονοδολαρα τουρνουα και στα cash games που καθεσαι με διδολλαρο εισαι ετοιμος να τους κανεις αλογα στα καζινο αν το επιτρεπει το υψος της γκανιοτας.
Δεν έχω παιξει όμως ποκερ ποτέ σε καζίνο, για αυτό ρωτάω
Ζεχνει ΙΧΩΡ το ποστjason0 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 22:01Εγώ βρε παπαρα βγήκα πρωτος ανάμεσα σε καμιά 1000 άτομα στην betfair που ήταν τότε νόμιμη Ελλάδα , ένα χιλιάρικο είχα παρει μετά από καμιά 7 ώρεςGoBack έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:57what year is this ρε μλκ,τωρα θα μαθεις τεξας χολντεμ;Ξεκινα ονλαιν buy in με cent κυριολεκτικα ουτε καν 1 δολαριο,μαθε τι ειναι το ποκερτρακερ,τι ειναι τα ρειντζ,ποζισιον,vipip,icm.Τις διαφορες των cash game με τα τουρ,bankroll management.Οταν αρχιζεις και κερδιζεις σε βαθος χρονου τα μονοδολαρα τουρνουα και στα cash games που καθεσαι με διδολλαρο εισαι ετοιμος να τους κανεις αλογα στα καζινο αν το επιτρεπει το υψος της γκανιοτας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 22:05Ζεχνει ΙΧΩΡ το ποστjason0 έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 22:01Εγώ βρε παπαρα βγήκα πρωτος ανάμεσα σε καμιά 1000 άτομα στην betfair που ήταν τότε νόμιμη Ελλάδα , ένα χιλιάρικο είχα παρει μετά από καμιά 7 ώρεςGoBack έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 21:57what year is this ρε μλκ,τωρα θα μαθεις τεξας χολντεμ;Ξεκινα ονλαιν buy in με cent κυριολεκτικα ουτε καν 1 δολαριο,μαθε τι ειναι το ποκερτρακερ,τι ειναι τα ρειντζ,ποζισιον,vipip,icm.Τις διαφορες των cash game με τα τουρ,bankroll management.Οταν αρχιζεις και κερδιζεις σε βαθος χρονου τα μονοδολαρα τουρνουα και στα cash games που καθεσαι με διδολλαρο εισαι ετοιμος να τους κανεις αλογα στα καζινο αν το επιτρεπει το υψος της γκανιοτας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Μάιος 2024, 21:15