Ναι αλλά φτηνηνε η ενέργεια και το ρευμα. Δες και τι θετική πλευρά.
Τα νέα δεν είναι καλά
Re: Τα νέα δεν είναι καλά
τα φωτοβολταικα αυξανονται και μειωνεται η καλλιεργησιμη γη συν και αυξανεται η θερμοκρασιαΜπίστης έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 19:40Βρε τράβα γαμησου που θα με πεις και καραβλαχοπατησιωτης έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 19:17
Πολιτικέ απόγονε του Γουλιμή - αυτός που κέρδισε την βουλευτική έδρα του Τρικούπη με σύνθημα να μη γίνει ο σιδηρόδρομος επειδή τρομάζει τα πρόβατα - εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι τα φωτοβολταικά χαλάνε την ιερότητα της γης αλλά αυτοί που σου έβαλαν την ιδέα ότι προσβάλλεται η ιερή γη από την παρουσία τους έχουν πολύ συγκεκριμένο γεωπολιτικό προσανατολισμό.Εάν δεν τους πείραζε στο δικό τους σκοπό δεν θα έκαναν εκστρατεία.
Μαντρωμενο γίδι!
Τι είμαι για να μου βάλουν ιδέες άλλοι ?
Κανένας νεοδημοκρατης που αποδέχεται γάμους μεταξύ αντρών ?
Αν στηρίζω σήμερα Ρωσία αύριο την φτύνω, δεν είμαι καψουρης όπως εσείς με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ
το ιδιο και με τις ανεμογεννητριες ......και που δεν λυνουν κανενα προβλημα στην τιμη του ρευματος
Για την ενέργεια, ρίχτε δυό πυρηνικά και καθαρίσατε.
Αλλά κι αυτό δεν γίνεται, ...όχι, σεισμοί, καταποντισμοί
Αλλά κι αυτό δεν γίνεται, ...όχι, σεισμοί, καταποντισμοί

Ετσι μην ακους τους ψεκες,#μετονπορτοσαλτεΕρμής έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 18:47Πιστεύεις ότι κάποιοι βάζουν φωτιές για τις άνεμο γεννήτριες ε;
Μηπως ψωνίζεις και τελοπον;

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οι Κλέφτες και οι Αρματολοί.Kauldron έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 12:09Πιο μεγάλους μαλάκες απ' αυτούς τους δυο, δύσκολα βρίσκει κανείς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 12:06Ε να κάνει η Ευρώπη αυτά που πρέπει.
Ο χαλβάς που άνοιξε το νήμα, από την μια ψέγει τον Καμπουράκη που επέλεξε μόνο τις συντάξεις, από την άλλη πάει να περάσει ότι η Έκθεση Ντραγκι αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Άδωνη και τον Χατζηδάκη.
Που by the way, ο Ντράγκι πιέζει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και καλά κάνει.

[https://www.facebook.com/reel/1081387166661487]
[https://www.facebook.com/reel/764338889110963]
The Rebel έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:18Οι Κλέφτες και οι Αρματολοί.Kauldron έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 12:09Πιο μεγάλους μαλάκες απ' αυτούς τους δυο, δύσκολα βρίσκει κανείς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Otto Weininger έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 12:06Ε να κάνει η Ευρώπη αυτά που πρέπει.
Ο χαλβάς που άνοιξε το νήμα, από την μια ψέγει τον Καμπουράκη που επέλεξε μόνο τις συντάξεις, από την άλλη πάει να περάσει ότι η Έκθεση Ντραγκι αφορά αποκλειστικά την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Άδωνη και τον Χατζηδάκη.
Που by the way, ο Ντράγκι πιέζει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις και καλά κάνει.
[img]https://i.postimg.cc/gjRKP9rK/4574 ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/CKzkgyQf/1309 ... .jpg[/img]
[https://www.facebook.com/reel/1081387166661487]
[https://www.facebook.com/reel/764338889110963]

Οι αρματωλοι και ο κλέφτης
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Και διανύουμε περίοδο χάριτος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 11:44το πιο αστείο είναι που ακουγόταν προ 1-2 ετών ότι έχουμε ξεπεράσει την κρίση και μιλάγαμε για ελλάδες 2.0 και τα ρέστα
όσοι βρισκόμαστε στην αγορά καθημερινά, γνωρίζουμε ότι η κρίση ποτέ δεν ξεπεράστηκε. ποτέ όμως. και μάλιστα τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται ακόμη χειρότερη και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα βρεθούμε στο 2012 και πάλι
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Α, ναι, το άρθρο...
Δεν λέει τίποτε, πέραν του γνωστού, ε, εσείς εκεί στο Βορρά, βάλτε πλάτες να δανειστούμε εμείς στον Νότο, που έτσι έχουμε μάθει.

Δεν λέει τίποτε, πέραν του γνωστού, ε, εσείς εκεί στο Βορρά, βάλτε πλάτες να δανειστούμε εμείς στον Νότο, που έτσι έχουμε μάθει.
Δεν έχει να κάνει με Ελλάντα, don't worry. Απλώς λέγε, λέγε το κοπέλλι...Όπως λέει ο φίλος μας ο κ. Ντράγκι, η Ευρώπη είναι καταδικασμένη να χάσει τον αγώνα επιβίωσης με τις ΗΠΑ και την Κίνα γιατί αρνείται να κάνει εκείνα που απαιτούνται για να αυξήσει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας της.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, nemo) δίνουν την εντύπωση ότι είναι 17χρονοι σε μακαριότητα, ή δημόσιοι υπάλληλοι, πάλι σε μακαριότητα, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Η εστίαση/ξενοδοχεία εφέτος δούλεψε με 50000 θέσεις σε έλλειψη
Το εμπορικό λιμάνι (Cosco) ψάχνει οδηγούς νταλίκας με καλά λεφτά και δεν βρίσκει
Στο Ελληνικό ψάχνουν εργάτες οικοδομής και δεν βρίσκουν γι αυτό θα φέρουν Αιγύπτιους
Αυτά μόνο σε τρεις τομείς που έχω άμεση επαφή.
Συνεχίστε να λέτε για πληθώρα δυναμικού που δεν βρίσκει δουλειά
Το εμπορικό λιμάνι (Cosco) ψάχνει οδηγούς νταλίκας με καλά λεφτά και δεν βρίσκει
Στο Ελληνικό ψάχνουν εργάτες οικοδομής και δεν βρίσκουν γι αυτό θα φέρουν Αιγύπτιους
Συνεχίστε να λέτε για πληθώρα δυναμικού που δεν βρίσκει δουλειά
- kongrosian
φιξντBeria έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:49Επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, nemo) δίνουν την εντύπωση ότι είναι 17χρονοι σε μακαριότητα, ή δημόσιοι υπάλληλοι, πάλι σε μακαριότητα, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Συνεχίστε να λέτε για πληθώρα δυναμικού που δεν βρίσκει δουλειά σε γαλέρα
ΔΥ;kongrosian έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:51φιξντBeria έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:49Επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, nemo) δίνουν την εντύπωση ότι είναι 17χρονοι σε μακαριότητα, ή δημόσιοι υπάλληλοι, πάλι σε μακαριότητα, τα πράγματα έχουν ως εξής:
- kongrosian
ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.Beria έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:52ΔΥ;kongrosian έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:51φιξντBeria έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:49Επειδή κάποιοι (ονόματα δεν λέμε, nemo) δίνουν την εντύπωση ότι είναι 17χρονοι σε μακαριότητα, ή δημόσιοι υπάλληλοι, πάλι σε μακαριότητα, τα πράγματα έχουν ως εξής:
Το γουέρκ λάιφ μπιλάντσιο πώς έχει κουμπάρε;
Χωρίς αυτό τι να λέμε;
Χωρίς αυτό τι να λέμε;
Δεν έχει πλέον Αλβανούς να κάνουν τη δουλειά και βλέπω τους Νέμους να βγαίνουν στα κανάλια και να παρακαλανε να έρθουν μετανάστες γιατί δεν θα δούνε σύνταξη ούτε με το κιαλιkongrosian έγραψε: ↑27 Σεπ 2024, 20:57ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.