Αντισοβιετική Ψευδοιστορία

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Αντισοβιετική Ψευδοιστορία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 23 Νοέμ 2020, 12:45

Φυσικοπολιτικό θεώρημα
(γνωστό και ως πρώτος νόμος του "σταλινισμού"):

Ο αριθμός των ανθρώπων που επιβάλλεται να έχει σκοτώσει ο Στάλιν είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον βαθμό συγκέντρωσης του πλούτου: όσο λιγότεροι είναι αυτοί που κατέχουν το τεράστιο μερίδιο του συνολικού πλούτου, τόσο περισσότερα επιβάλλεται να είναι τα θύματα του "σταλινισμού".
Έτσι, σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς μου βάσει φετινών δεδομένων, στην πρόταση
"0.7% του πληθυσμού ξεκοκκαλίζει το 41% του παγκόσμιου πλούτου, 98.7 τρισεκατομμύρια δολάρια!δλδ"
η σωστή απάντηση είναι
"ναι, αλλά ο Στάλιν σκότωσε 714 εκατομμύρια ανθρώπους."

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 12:49

Να και οι ρατσιστικες θεωριες.Μετα κραζετε τον Υπερανθρωπο.

Εμείς οι κομμουνιστές δεν είμαστε κοινοί άνθρωποι. Είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα.

(Ιωσήφ Στάλιν στον επικήδειο του Λένιν)
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 23 Νοέμ 2020, 12:50

Obi Wan Iakobi έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:36
περαστικος έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:23
pylothess έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 19:20

Πάντες αυτά που λένε για εξι εκατομμύρια που συνεχώς αυξάνουν τους αριθμούς δεν στέκουν.Είναι υπερβολικά μεγάλα τα νούμερα αυτά. Εξι εκατομμυρια οι Εβραιοι στην Ευρωπη πριν τον Β Παγκοσμιο - εξι εκατομμυρια εβραιοι που εκτελεστηκαν απο τον Χιτλερ = 0 μηδεν Εβραιοι. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε ολοι οι Εβραιοι να είχαν πεθάνει.Δεν θα είχε μείνει Εβραιος πάνω στην Γη.
:003:
Καπου διαβασα οτι το 6εκ ειναι συμβολικος αριθμος στον Ιουδαισμο και σημαινει την ολοκληρωτικη καταστροφη.Ειναι σαν το «μυριαδες μυριαδων» της Βιβλου.
Μου έχουν αλλάξει τα λόγια , εγώ δεν μίλησα για το ολοκαύτωμα. Εγώ μίλησα για τον αριθμό των θυμάτων του Στάλιν ότι μου φάνηκαν μεγάλος αριθμός τα 20 εκατομμύρια. Δεν μου τα αλλοίωσες εσύ τα λόγια μου Obi Wan Iakobi καρατζαφέρη .Απλά το αναφέρω.

pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 23 Νοέμ 2020, 12:52

περαστικος έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:23
pylothess έγραψε:
22 Νοέμ 2020, 19:20

Πάντες αυτά που λένε για εξι εκατομμύρια που συνεχώς αυξάνουν τους αριθμούς δεν στέκουν.Είναι υπερβολικά μεγάλα τα νούμερα αυτά. Εξι εκατομμυρια οι Εβραιοι στην Ευρωπη πριν τον Β Παγκοσμιο - εξι εκατομμυρια εβραιοι που εκτελεστηκαν απο τον Χιτλερ = 0 μηδεν Εβραιοι. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε ολοι οι Εβραιοι να είχαν πεθάνει.Δεν θα είχε μείνει Εβραιος πάνω στην Γη.
:003:
Εγώ δεν έγραψα για το Ολοκαύτωμα.Για τον Στάλιν έγραψα που ισχυρίζονται ότι σκότωσε είκοσι εκατομμύριο ανθρώπους.Γιατί βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έγραψα; Αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό.

pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess » 23 Νοέμ 2020, 12:59

Obi Wan Iakobi έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:49
Να και οι ρατσιστικες θεωριες.Μετα κραζετε τον Υπερανθρωπο.

Εμείς οι κομμουνιστές δεν είμαστε κοινοί άνθρωποι. Είμαστε φτιαγμένοι από άλλη πάστα.

(Ιωσήφ Στάλιν στον επικήδειο του Λένιν)
Μπορεί. Πάντως όταν εννοεί άλλη πάστα ανθρώπου δεν το εννοεί από βιολογικής άποψης ,άρια φυλής ,υπερβόρεια,. Τέτοια μεταφυσική αντίληψη του έθνους και της φυλης έχει μόνο ο Ναζισμός. Προφανώς ο Στάλιν ,αν όντως το έχει πει αυτό και δεν του το έβαλαν άλλοι στο στόμα του ,όπως εμένα πριν από λίγο μου έβαλαν λόγια που δεν είπα και κάποιος θα νομίσει ότι είναι δικά μου γραφόμενα, το εννοούσε μεταφορικά.

Μάλλον θα εννοεί ότι οι κομμουνιστές θα είναι περισσότερο συνειδητοποιημένοι .Ότι έχουν αποκτήσει Ταξική συνείδηση.

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 23 Νοέμ 2020, 13:02

Ασέβαστος έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 11:25
...
καλη προσπαθεια αλλα δεν μπορεις να ξαναπιασεις επιπεδα ψεμματος ροντβαιλερ.

προσπαθησε ξανα.
Θα ξανάρθουν πάλι εκείνες οι λαμπρές μέρες...
Βλήμα έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:10
Στηρίζω την προσπάθεια του John Brown Gun Club. Δεν έχω το ψυχικό σθένος να συνδράμω, χαρά στο κουράγιο του, αλλά τον παραδέχομαι. Πολλά πράγματα που παραθέτει δεν τα ήξερα ούτε εγώ.
Παραμύθια είναι πού μόνο κάποιοι αριστερά ορφανά του Πατερούλη τα ξέρουν. Ακριβώς όπως και τα ορφανά του Χίτλερ ξέρουν τα δικά τους παραμύθια...

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 23 Νοέμ 2020, 13:06

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:45
Φυσικοπολιτικό θεώρημα
(γνωστό και ως πρώτος νόμος του "σταλινισμού"):

Ο αριθμός των ανθρώπων που επιβάλλεται να έχει σκοτώσει ο Στάλιν είναι αντιστρόφως ανάλογος με τον βαθμό συγκέντρωσης του πλούτου: όσο λιγότεροι είναι αυτοί που κατέχουν το τεράστιο μερίδιο του συνολικού πλούτου, τόσο περισσότερα επιβάλλεται να είναι τα θύματα του "σταλινισμού".
Έτσι, σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς μου βάσει φετινών δεδομένων, στην πρόταση
"0.7% του πληθυσμού ξεκοκκαλίζει το 41% του παγκόσμιου πλούτου, 98.7 τρισεκατομμύρια δολάρια!δλδ"
η σωστή απάντηση είναι
"ναι, αλλά ο Στάλιν σκότωσε 714 εκατομμύρια ανθρώπους."

[img]https://i.postimg.cc/j21S4RMy/1265 ... .jpg[/img]
Ο καπιταλισμός μπορεί να παινεύεται πως μπόρεσε να ταίσει σχεδόν κάθε πεινασμένο στον πλανήτη, σώζοντας τον από τον θάνατο. Ακριβώς όπως ο κομμουνισμός μπορεί να παινεύεται πως έχει δημιουργήσει εκατομμύρια πεινασμένους στον πλανήτη, οδηγώντας τους στον θάνατο.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 23 Νοέμ 2020, 13:11

Hector Buas έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 13:02
Παραμύθια είναι πού μόνο κάποιοι αριστερά ορφανά του Πατερούλη τα ξέρουν. Ακριβώς όπως και τα ορφανά του Χίτλερ ξέρουν τα δικά τους παραμύθια...
Το τι θεωρούμε παραμύθι είναι θέμα επιλογής. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι έγινε ή δεν έγινε κάτι που αφορά σε εποχές πολύ προγενέστερες της γέννησής του. Αν είσαι γαλουχημένος σε μια καπιταλιστική κοινωνία επιλέγεις να θεωρήσεις οτιδήποτε θετικό ακούς για τον κομουνισμό ως "παραμύθι". Δεν είναι ότι ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι, δεν είναι ότι έχεις βγάλει ένα μαθηματικό συμπέρασμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι ατεκμηρίωτες βλακείες που λέει το fasistika_psemata.blogspot.com σου φαίνονται πιο αληθείς από ιστορικές πηγές διότι επαληθεύουν τις ήδη ριζωμένες απόψεις σου.

Γι' αυτό, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι προηγήθηκε, σωστό είναι να επιλέγουμε την ιδεολογία μας με βάση του τι μας υποστηρίζει κι όχι με βάση του τι έχει πει η κουνιάδα του μπατζανάκη του Στάλιν για τον Στάλιν.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 13:22

pylothess έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:59

Μπορεί. Πάντως όταν εννοεί άλλη πάστα ανθρώπου δεν το εννοεί από βιολογικής άποψης ,άρια φυλής ,υπερβόρεια,. Τέτοια μεταφυσική αντίληψη του έθνους και της φυλης έχει μόνο ο Ναζισμός. Προφανώς ο Στάλιν ,αν όντως το έχει πει αυτό και δεν του το έβαλαν άλλοι στο στόμα του ,όπως εμένα πριν από λίγο μου έβαλαν λόγια που δεν είπα και κάποιος θα νομίσει ότι είναι δικά μου γραφόμενα, το εννοούσε μεταφορικά.

Μάλλον θα εννοεί ότι οι κομμουνιστές θα είναι περισσότερο συνειδητοποιημένοι .Ότι έχουν αποκτήσει Ταξική συνείδηση.
Ακομα κι αν δεν ειναι βιολογικος παραμενει ρατσισμος εναντι των υπολοιπων ανθρωπων η δημιουργια του «νέου σοβιετικού ανθρώπου» οταν μαλιστα εχουμε και τη χρηση βιας.

Ο σοβιετικός κομμουνισμός υποστήριζε ανοιχτά τη χρήση βίας για να δημιουργήσει τον «νέο σοβιετικό άνθρωπο» – ένα εξελιγμένο ανθρώπινο πλάσμα, του οποίου η φύση θα προσαρμόζεται σε ένα κολεκτιβιστικό ιδεώδες. Αυτός ο άνθρωπος, πολλαπλασιαζόμενος σε εκατομμύρια, θα αποτελούσε μια γενναία νέα κοινωνία αφιερωμένη σε έναν κοινό στόχο και θα ενεργούσε σαν να κατευθύνεται από μία και μόνη βούληση. Εν ολίγοις, οι σοβιετικοί κομμουνιστές ήθελαν να επαναπρογραμματίσουν την ανθρώπινη φύση.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 23 Νοέμ 2020, 13:25

Obi Wan Iakobi έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 13:22
pylothess έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:59

Ακομα κι αν δεν ειναι βιολογικος παραμενει ρατσισμος εναντι των υπολοιπων ανθρωπων η δημιουργια του «νέου σοβιετικού ανθρώπου» οταν μαλιστα εχουμε και τη χρηση βιας.

Ο σοβιετικός κομμουνισμός υποστήριζε ανοιχτά τη χρήση βίας για να δημιουργήσει τον «νέο σοβιετικό άνθρωπο» – ένα εξελιγμένο ανθρώπινο πλάσμα, του οποίου η φύση θα προσαρμόζεται σε ένα κολεκτιβιστικό ιδεώδες. Αυτός ο άνθρωπος, πολλαπλασιαζόμενος σε εκατομμύρια, θα αποτελούσε μια γενναία νέα κοινωνία αφιερωμένη σε έναν κοινό στόχο και θα ενεργούσε σαν να κατευθύνεται από μία και μόνη βούληση. Εν ολίγοις, οι σοβιετικοί κομμουνιστές ήθελαν να επαναπρογραμματίσουν την ανθρώπινη φύση.
Τι εννοείς, ότι ήθελαν να κάνουν ένα Great Reset; :o
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 13:26

Βλήμα έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 13:11

Το τι θεωρούμε παραμύθι είναι θέμα επιλογής. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι έγινε ή δεν έγινε κάτι που αφορά σε εποχές πολύ προγενέστερες της γέννησής του. Αν είσαι γαλουχημένος σε μια καπιταλιστική κοινωνία επιλέγεις να θεωρήσεις οτιδήποτε θετικό ακούς για τον κομουνισμό ως "παραμύθι". Δεν είναι ότι ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι, δεν είναι ότι έχεις βγάλει ένα μαθηματικό συμπέρασμα που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι ατεκμηρίωτες βλακείες που λέει το fasistika_psemata.blogspot.com σου φαίνονται πιο αληθείς από ιστορικές πηγές διότι επαληθεύουν τις ήδη ριζωμένες απόψεις σου.

Γι' αυτό, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι προηγήθηκε, σωστό είναι να επιλέγουμε την ιδεολογία μας με βάση του τι μας υποστηρίζει κι όχι με βάση του τι έχει πει η κουνιάδα του μπατζανάκη του Στάλιν για τον Στάλιν.
Εγω πιστευω τον Σταλιν.

''Η χαρά είναι το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της Σοβιετικής Ένωσης''

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 13:27

Δημοκρατικός έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 13:25

Τι εννοείς, ότι ήθελαν να κάνουν ένα Great Reset; :o
Ακριβως.Ο Σταλινισμος ηταν ενα κινημα προγραμματιστων.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 13:30

Επισης δικαιωθηκαν και οι Ποσαδιστες

Ποσαδισμός

Εικόνα

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 23 Νοέμ 2020, 13:56

Obi Wan Iakobi έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 12:31
John Brown Gun Club έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 10:34

Αντιθετα, οσους εχω γνωρισει απο ΕΣΣΔ, μονο τα καλυτερα ειχαν να πουν, ακομα και απο τις εποχες που υπηρχε κριση, στα 80ς. Κι εχω γνωρισει απο εργατες, ως υπευθυνους σε εργοστασια, μηχανικους, επιστημονες και γιατρους.
Ακομα και ατομα που ηταν παιδια τοτε, εχουν υπεροχες αναμνησεις.
Τοτε πως εξηγεις το οτι ολη η νεολαια στην Α.Ευρωπη ειναι αντικομμουνιστικη? οι γονεις τους δεν τους ειχαν πεισει για το μεγαλειο του Σταλιν?
Νομιζω πως στο βαθμο που αυτο ισχυει, οφειλεται στο οτι θεωρουν τους κομμουνιστες υπευθυνους για το χαλι που ακολουθησε μετα την πτωση. Η μεταβαση στην ελευθερη οικονομια δεν τους εκανε καλο. Εγινε με ορους ληστειας και δημιουργησε πολεμικες συνθηκες και τα τελικο αποτελεσμα απεχει απο το επιπεδο υπερδυναμης που ειχαν μεχρι το 80.

Στην Ρωσσια παντως τα ατομα με το οποια πιθανον να συναναστρεφοσουν δεν νομιζω να ηταν εναντιον του σοβιετικου τους παρελθοντος. Το αντιθετο μαλιστα. Ψαξε στο ρωσσικο ιντερνετ, και δες τις σχολια γραφουν πχ για τον Σταλιν, για τα γκουλαγκ κλπ. Θα βρεις μεγαλη αποδοχη αφενος, και καταγγελια της δυτικης προπαγανδας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 23 Νοέμ 2020, 14:02

John Brown Gun Club έγραψε:
23 Νοέμ 2020, 13:56

Νομιζω πως στο βαθμο που αυτο ισχυει, οφειλεται στο οτι θεωρουν τους κομμουνιστες υπευθυνους για το χαλι που ακολουθησε μετα την πτωση. Η μεταβαση στην ελευθερη οικονομια δεν τους εκανε καλο. Εγινε με ορους ληστειας και δημιουργησε πολεμικες συνθηκες και τα τελικο αποτελεσμα απεχει απο το επιπεδο υπερδυναμης που ειχαν μεχρι το 80.

Στην Ρωσσια παντως τα ατομα με το οποια πιθανον να συναναστρεφοσουν δεν νομιζω να ηταν εναντιον του σοβιετικου τους παρελθοντος. Το αντιθετο μαλιστα. Ψαξε στο ρωσσικο ιντερνετ, και δες τις σχολια γραφουν πχ για τον Σταλιν, για τα γκουλαγκ κλπ. Θα βρεις μεγαλη αποδοχη αφενος, και καταγγελια της δυτικης προπαγανδας.
Το μετα εχει σχεση με τους καπιταλιστες αρα θα ηταν φιλοκομμουνιστες.

Ξερω ανθρωπους που ειχαν ζησει οι γονεις τους στην ΕΣΣΔ και ειναι ολοι αντικομμουνιστες.Και οχι μονο Ποντιοι αλλα και Ρωσοι και Πολωνοι.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών