τα εμβόλια τα κάνει όποιος έχει μάθει να πατάει ενέσεις που δεν είναι καμιά τρελή γνώση αλλά ούτε και αυτονόητο. Καλύτερα απ' όλους τα κάνουν οι νοσηλευτές.Εσθήρ έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:31Αντε ρε,σοβαρα;Για πες,για πες;Δηλαδη οποιος λεει οτι οι φαρμακοποιοι δεν ειναι γιατροι και δεν ειναι αυτοι που θα συστησουν σε καποιον να κανει εμβολιο,παιρνει ναρκωτικα;Ενδιαφερουσα αποψη φαρμακοποιε μου!
Για πες επισης,διοτι δεν ειπες.Τελικα,οι φαρμακοποιοι νομοτυπα πρεπει να κανουν αυτοι τα εμβολια,ή οι γιατροι;
Διοτι βλεπω ενα τρολοποστ/μπουλινγκ....αλλα απαντηση σοβαρη δεν βλεπω.Για απαντησε λοιπον στο ερωτημα μου.Ποιος νομοτυπα πρεπει να κανει τα εμβολια,Ο γιατρος ή ο φαρμακοποιος ;
Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Και η θεια μου σου βαραει κατι ενεσεις στο δοξα πατρι και μενεις επι τοπου!foscilis έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:39τα εμβόλια τα κάνει όποιος έχει μάθει να πατάει ενέσεις που δεν είναι καμιά τρελή γνώση αλλά ούτε και αυτονόητο. Καλύτερα απ' όλους τα κάνουν οι νοσηλευτές.Εσθήρ έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:31Αντε ρε,σοβαρα;Για πες,για πες;Δηλαδη οποιος λεει οτι οι φαρμακοποιοι δεν ειναι γιατροι και δεν ειναι αυτοι που θα συστησουν σε καποιον να κανει εμβολιο,παιρνει ναρκωτικα;Ενδιαφερουσα αποψη φαρμακοποιε μου!
Για πες επισης,διοτι δεν ειπες.Τελικα,οι φαρμακοποιοι νομοτυπα πρεπει να κανουν αυτοι τα εμβολια,ή οι γιατροι;
Διοτι βλεπω ενα τρολοποστ/μπουλινγκ....αλλα απαντηση σοβαρη δεν βλεπω.Για απαντησε λοιπον στο ερωτημα μου.Ποιος νομοτυπα πρεπει να κανει τα εμβολια,Ο γιατρος ή ο φαρμακοποιος ;
Εγω δεν ρωταω αυτο.Δεν ρωταω ποιος τις βαραει,αλλα ποιος ΝΟΜΟΤΥΠΑ πρεπει να τις βαραει και ρωταω και καλα τον ''σχετικο''

και οχι,ειναι μια τρελη γνωση,δοτι αλλες πρεπει να ειναι υποδοριες,αλλες οχι κλπ κλπ,επισης πρεπει να ξερουμε σε ποιον την βαραμε.
και δεν μιλαω για απλες ενεσεις,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!
Βεβαια στο ελλαντα ειμαστε συνηθισμενοι να δηλωνουμε γιατροι και να ειμαστε ψιλικατζιδες,αλλα συγχωρεσε με που εγω δεν συμφωνω με αυτο.Αν μου επιτρεπεις δηλαδη..

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 02 Φεβ 2019, 22:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- hellegennes
Οι ιοί του κρυώματος είναι μακράν μεγαλύτερο πρόβλημα από την γρίπη. Όχι μόνο κοστίζουν ετησίως αμέτρητα δισεκατομμύρια, αλλά έχουν και υψηλότερη συνολική θνησιμότητα από την γρίπη.
Σύμφωνα με τον CDC: "Rhinovirus C causes an estimated 50% of all human upper respiratory tract infections and most acute exacerbations of asthma in children".
Δεν βρίσκω σοβαρό στήριγμα στην υπόθεση ότι η κοινή γρίπη δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνη εξαιτίας εκτεταμένων εμβολιασμών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Έκανα αιματολογική τελευταία και δεν κατάλαβα ότι μου έβαλε την ένεση. Παλιά είχα πάει στο ΙΚΑ και μου έσπασε την φλέβα μία που ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά άπειρη. Είχε μαυρίσει τοπικά το χέρι μου.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
Εμένα δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο,τι κ να γίνει, περνάει γρήγορα. Αν δεν τοχεις ξεχάσει σε δύο λεπτά, σίγουρα σε μισή ώρα ώρα δε θυμάσαι τπτ.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
Ναι,το θεμα παντως εδω δεν ειναι οι ενεσεις,αλλα τα εμβολια.Και εχει διαφορα. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οι φορές που δεν μου σπάσαν φλέβα σε αιμοληψία παίζει να είναι 2-3. Κάθε φορά μου σακάτευαν το χέρι.brb και tyt έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:53Έκανα αιματολογική τελευταία και δεν κατάλαβα ότι μου έβαλε την ένεση. Παλιά είχα πάει στο ΙΚΑ και μου έσπασε την φλέβα μία που ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά άπειρη. Είχε μαυρίσει τοπικά το χέρι μου.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
Πλέον ζητάω πεταλούδα.
Αυτό το λες γιατί δεν σου έχουν κάνει κορτιζόνη.Custom_F έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:56Εμένα δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο,τι κ να γίνει, περνάει γρήγορα. Αν δεν τοχεις ξεχάσει σε δύο λεπτά, σίγουρα σε μισή ώρα ώρα δε θυμάσαι τπτ.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι ρε παιδιά μην είστε οφφ τοπικ.
Ετσι,σωστη σε θελω!

περα απο τον χρήστη εσθηρ, και τον πονο του καθενός με τα τσιμπήματα , το εμβόλιο δεν το κάνουμε σαν κοινωνία για πολλούς λόγους:
- ελλειμμα ενηερωσης
- δεν εχουν όλοι οικογενειακό γιατρό
-ελλειμμα κουλτουρας του preventing than treating
φοβερά άσχημη εμπειρία να ψήνεσαι στον πυρετό, να λιώνεις στο κρεβάτι και να χάνεις τις μερες σου απο ΣΚ και αργίες σπίτι άρρωστος. ουτε που θελω να ξέρω τι κάνουν οι γρίπες στα νοσοκομεία ενηλίκων στα ράντζα των διαδρόμων
- ελλειμμα ενηερωσης
- δεν εχουν όλοι οικογενειακό γιατρό
-ελλειμμα κουλτουρας του preventing than treating
φοβερά άσχημη εμπειρία να ψήνεσαι στον πυρετό, να λιώνεις στο κρεβάτι και να χάνεις τις μερες σου απο ΣΚ και αργίες σπίτι άρρωστος. ουτε που θελω να ξέρω τι κάνουν οι γρίπες στα νοσοκομεία ενηλίκων στα ράντζα των διαδρόμων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 02 Φεβ 2019, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
Μμμ... Όχι, δεν... Πονάει ε;.. Λυπάμαι...Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:58Οι φορές που δεν μου σπάσαν φλέβα σε αιμοληψία παίζει να είναι 2-3. Κάθε φορά μου σακάτευαν το χέρι.brb και tyt έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:53Έκανα αιματολογική τελευταία και δεν κατάλαβα ότι μου έβαλε την ένεση. Παλιά είχα πάει στο ΙΚΑ και μου έσπασε την φλέβα μία που ήταν μεγάλη σε ηλικία αλλά άπειρη. Είχε μαυρίσει τοπικά το χέρι μου.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.
Πλέον ζητάω πεταλούδα.Αυτό το λες γιατί δεν σου έχουν κάνει κορτιζόνη.Custom_F έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:56Εμένα δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Ο,τι κ να γίνει, περνάει γρήγορα. Αν δεν τοχεις ξεχάσει σε δύο λεπτά, σίγουρα σε μισή ώρα ώρα δε θυμάσαι τπτ.Gherschaagk έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 22:51Εγώ πάντως θέλω οποίος μου βαράει ενέσα να είναι αλαφροχέρης. Δε γίνεται να σε σακατεύει ο άλλος για ένα τσίμπημα.

οφφ μαηντ ειμαστε σίγουρα
~~¥~~
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
- Otto Weininger
Επειδή βλέπω ότι κατέχεις καλά το κομμάτι της κλινικής φαρμακευτικής, θα ήθελα να σε ρωτήσω κι εγώ ο άσχετος κάτι. Δεδομένου ότι όντως ο νόμος απαγορεύει * να κάνω ενέσεις στο φαρμακείο παντός είδους (σύντομα θα αλλάξει αυτό) θα ήθελα να ξέρω :
τι σχέση έχει ποιος θα κάνει το εμβόλιο με την ένσταση σου για το ότι είπα στον Ηράκλειτο ότι καλό θα ήταν να κάνει το εμβόλιο. Το λες από εμπειρική σκοπιά γνώσης ή μέσω κάποιου κλινικού αλγόριθμου ;
* αν έρθει ένας στο φαρμακείο με αλλεργικό σοκ να του κάμω μια κορτιζόνη τουλάχιστον ή να τον αφήσω να περιμένει μέχρι να πάει στα επείγοντα ; Ο νόμος που μου απαγορεύει να κάνω ένεση θα με καλύψει αν αυτός ο άνθρωπος πεθάνει επειδή αρνήθηκα να κάνω κορτιζόνη ;
Διαφώτισέ με σε παρακαλώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μάιος 2023, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-