Μπλου αυτο το λινκ που ζητάμε - συζητάμε ειναι αν έτρωγαν οι πρωτόπλαστοι απο τους καρπούς του δένδρου της ζωής και αν είχαν μερική αθανασία ...
Και τα δυο ηταν στο κέντρο του παραδείσου αλλα απαγόρευση βρωσης υπήρχε μονο για το ενα..
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Μπλου αυτο το λινκ που ζητάμε - συζητάμε ειναι αν έτρωγαν οι πρωτόπλαστοι απο τους καρπούς του δένδρου της ζωής και αν είχαν μερική αθανασία ...
Ξαναρωτώ. Εσύ εκτελείς χρέη εκπροσώπου ή επιθυμείς και μια πιο ουσιαστική θέση του ''θύματος'' Τζέϊ Παπ, στα δικηγορίστικα κιτάπια σου;stavmanr έγραψε: ↑06 Φεβ 2021, 20:33Ποια αντιπαράθεση; Δεν σου έχει απευθύνει κάποιο χαρακτηρισμό. Την άποψή του γράφει για την πίστη του και μόνο. Αντιπαράθεση υπάρχει μόνο στο μυαλό σου.
Σχολιάζω την απαράδεκτη τακτική ορισμένων να επιτίθενται απρόκλητα επί προσωπικού στους συζητητές.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:36Ξαναρωτώ. Εσύ εκτελείς χρέη εκπροσώπου ή επιθυμείς και μια πιο ουσιαστική θέση του ''θύματος'' Τζέϊ Παπ, στα δικηγορίστικα κιτάπια σου;
Αν σε έχει προσλάβει, να μιλάμε απ' ευθείας με σένα, για να μην μπαίνουμε στον κόπο.
Το πού έγκειται η όποια αντιπαράθεση δεν σε αφορά, εκτός κι αν εγείρεις τετελεσμένο.
Δεν επιτίθεμαι, απλά σου ξεκαθαρίζω πως πάει το πράγμα. Αν δεν σου αρέσει, απλά το προσπερνάς. Διαφορετικά σταμάτησε να το παίζεις τιμητής και αδέκαστος κριτής και φέρσου αντικειμενικά αφού το μπορείς..(ουπς..όχι..)stavmanr έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:38Σχολιάζω την απαράδεκτη τακτική ορισμένων να επιτίθενται απρόκλητα επί προσωπικού στους συζητητές.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:36Ξαναρωτώ. Εσύ εκτελείς χρέη εκπροσώπου ή επιθυμείς και μια πιο ουσιαστική θέση του ''θύματος'' Τζέϊ Παπ, στα δικηγορίστικα κιτάπια σου;
Αν σε έχει προσλάβει, να μιλάμε απ' ευθείας με σένα, για να μην μπαίνουμε στον κόπο.
Το πού έγκειται η όποια αντιπαράθεση δεν σε αφορά, εκτός κι αν εγείρεις τετελεσμένο.
Αντί να σκεφτείς ότι η συμπεριφορά σου απέναντί του είναι απαράδεκτη, προσπαθείς να επιτεθείς και σε εμένα.
Θα έπρεπε να το εφαρμόζεις πρώτος εσύ. Δεν δε σου αρέσει που σου δείχνουν την απαράδεκτη συμπεριφορά σου, απλά το προσπερνάς.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:41Δεν επιτίθεμαι, απλά σου ξεκαθαρίζω πως πάει το πράγμα. Αν δεν σου αρέσει, απλά το προσπερνάς.stavmanr έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:38Σχολιάζω την απαράδεκτη τακτική ορισμένων να επιτίθενται απρόκλητα επί προσωπικού στους συζητητές.Πασιφάη έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 12:36
Ξαναρωτώ. Εσύ εκτελείς χρέη εκπροσώπου ή επιθυμείς και μια πιο ουσιαστική θέση του ''θύματος'' Τζέϊ Παπ, στα δικηγορίστικα κιτάπια σου;
Αντί να σκεφτείς ότι η συμπεριφορά σου απέναντί του είναι απαράδεκτη, προσπαθείς να επιτεθείς και σε εμένα.
Η συμπεριφορά μου είναι ευθέως ανάλογη με όσα ακούω, βλέπω ,διαβάζω. Ενίοτε περισσότερο σκληρή, δεν αποσκοπεί όμως σε δόλο ή φθόνο.
Δεν είσαι σε θέση να δίνεις επιλογές στους συζητητές.
Δεν θα το κρίνεις εσύ αυτό, όντας ασυγκράτητος.stavmanr έγραψε: ↑08 Φεβ 2021, 13:03Δεν είσαι σε θέση να δίνεις επιλογές στους συζητητές.
Συγκρατήσου.
Δεν είσαι σε θέση να δίνεις επιλογές σε συζητητές. Σοβαρέψου. Έχεις ξεφύγει.
Σαφέστατα και είμαι σε θέση. Έχεις δυο επιλογές και σοβαρέψου εσύ.
Βασικά κοιτάζεις σε καθρέφτη. Πρόσεξε μην κουνήσεις το κεφάλι απότομα και κοπείς!Λοξίας έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 21:55Στα σοβαρά πιστεύεις ότι θα στρέψεις την συζήτηση κατά κει που θέλεις εσύ; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου...stavmanr έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 19:37Μα δεν συμφώνησες σε αυτό. Σε αυτό σε καλώ εγώ να συμφωνήσεις.Λοξίας έγραψε: ↑07 Φεβ 2021, 16:21
Προσπάθεια αποπροσανατολισμού...λες και δεν το 'ξερα.
Αυτό που οφείλεις πρώτα να απαντήσεις και μετά να κάνεις τις όποιες παρατηρήσεις έχεις, είναι αυτό που σου έγραψα στο προηγούμενο και προ-προηγούμενο ποστ μου...
Όπως συμφώνησα για το συγκεριμένο εδάφιο (και όχι μόνον τώρα), ο Αδάμ κατείχε ΗΔΗ την αθανασία/αφθαρσία.
Εσύ έγραφες ότι αν έτρωγε τον καρπό θα γίνονταν αθάνατος. Το ανάποδο δηλαδή.
Για τρίτη φορά ποστάρω το κείμενό σου:Λοξίας έγραψε: Πράγμα το οποίο φανερώνει πως ο Αδάμ, μέχρι που δοκίμασε τον καρπό του δέντρου της γνώσης, ΔΕΝ είχε φάει καρπό από το δέντρο της ζωής και η "ανησυχία" του Θεού ήταν μην τυχόν και φάει και γίνει αθάνατος.
Αν θέλετε προσωπικές συζητήσεις υπάρχουν τα πμ, το μέσεντζερ κλπ.Το πρωί σου έγραψα αυτό
"Τα 'παμε τα συμφωνήσαμε""...ΜΗΝ τα ξαναλέμε.
Και σου έγραψα, στο επόμενο ποστ, πως το τι έγραψα εγώ προς τον jey_pap, έχει στόμα να μιλήσει ο ίδιος και μην προσπαθείς να τον σώσεις.
Εσύ σταμάτα να παριστάνεις τον θεολογικό δικολάβο του.
Ποιος την επέβαλε εκτός από την κατά φαντασίαν εισαγγελική σου ιδιότητα στο φόρουμ;Αντιθέτως, επειδή τίθεται πρώτα η διαφωνία για το αν ο Αδάμ κατείχε ΗΔΗ την αθανασία/αφθαρσία ή την ανανέωνε σαν μηνιαία τηλεφωνική κάρτα, οφείλεις να τοποθετηθείς πρώτα επ' αυτού.
Και μετά, όπως έγραψα, αν θέλεις θα σου πω για την δική μου ερμηνεία.
Αυτή είναι η σειρά της συζήτησης.
Γράφτηκαν οι ερμηνείες από όλους εκτός από εσένα.Ο Αδάμ κατείχε ΗΔΗ την αθανασία/αφθαρσία και δεν του χρειαζόταν να τρώει καρπό από το δέντρο της ζωής, ή έχει δίκιο το παπάκι, αλλά και η ksk που συμφωνεί μαζί του και έπρεπε να την ανανεώνει καθημερινά ή μηνιαίως;
Δεν απαντάει στο ζητούμενο οποτε πάμε στην γένεση...
ἀπὸ δὲ τοῦ ξύλου τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν, οὐ φάγεσθε ἀπ᾿ αὐτοῦ· ᾗ δ᾿ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, θανάτῳ ἀποθανεῖσθε.
Λογικά βγαίνει οτι είχαν μια μερικώς αθανασία...ἀπὸ δὲ τοῦ καρποῦ τοῦ ξύλου, ὅ ἐστιν ἐν μέσῳ τοῦ παραδείσου, εἶπεν ὁ Θεός, οὐ φάγεσθε ἀπ᾿ αὐτοῦ, οὐ δὲ μὴ ἅψησθε αὐτοῦ, ἵνα μὴ ἀποθάνητε.
Δεν είσαι σε θέση να πεις που κοιτάζω εγώ ρε κορόιδο...δεν έχεις το ανάστημα.
Είσαι εξυπνάκιας που παριστάνει τον βλάκα, αρκετά ηλίθιος ή εντελώς ούγκανος. Τι από τα τρία;
Ήσουν ΕΣΥ που πετάχτηκες σαν την τσουτσού σε ένα ποστ μου που απευθυνόταν στον jey_pap.
Δεν είχα καμία αμφιβολία πως δεν θα απαντούσες διότι, απλούστατα, δεν μπορείς. Δεν έχεις τα κότσια, που λένε στην πόλη...
https://images.app.goo.gl/3yykgYVCEnLU8NSRA