Το ιδιο εκανε και ο ΠΑΟΚ.Εαν δεν σας ειχαν παγωσει τα χρεη μεταγραφες δεν θα κανατε τοτε.
Ελληνικές ομάδες του δημοσίου
Re: Ελληνικές ομάδες του δημοσίου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Απ' ότι λένε τα χρέη ήταν προς το δημόσιο και ήταν στα δικαστήρια. Το δεύτερο δεν ξέρω αν είναι σωστό.zteo έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 15:15Το ιδιο εκανε και ο ΠΑΟΚ.Εαν δεν σας ειχαν παγωσει τα χρεη μεταγραφες δεν θα κανατε τοτε.
Δεν είναι το ίδιο με τις ΑΕΚ που διαλύθηκαν για να μην πληρώσουν χρέη.
Και στις δυο περιπτωσεις εγινε ρουσφετι.Στον μεν ΠΑΟΚ παγωσαν τα χρεη και μετα του διεγραψαν τις προσαυξησεις που στην ουσια και αυτο χρεη ειναι.Η ΑΕΚ απλα μπηκε σε εναν φωτογραφικο νομο για τις πτωχευσεις εταιρειων και τις διεγραψαν τα χρεη.Τεσπα εαν δεν βγει νομος που να λεει οτι τα χρεη των ΠΑΕ βαρυνουν τους μεγαλομετοχους προκοπη δεν θα δουμε.brb και tyt έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 15:35Απ' ότι λένε τα χρέη ήταν προς το δημόσιο και ήταν στα δικαστήρια. Το δεύτερο δεν ξέρω αν είναι σωστό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ΤΟΥ διέγραψαν του ΠΑΟΚ τις προσαυξήσεις αλλά υπήρχε νόμος που αφορούσε όλες τις ΑΕ. Και η προηγούμενη ΑΕΚ μπορεί να πληρώσει μόνον το κεφάλαιο και να παίξει στις κατηγορίες. Αν με ρωτούσαν εμένα θα ήθελα να πληρωθεί όλο το ποσό αλλά προφανώς θα γινόταν ότι και με την ΑΕΚ του Ντέμη.zteo έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 16:02Και στις δυο περιπτωσεις εγινε ρουσφετι.Στον μεν ΠΑΟΚ παγωσαν τα χρεη και μετα του διεγραψαν τις προσαυξησεις που στην ουσια και αυτο χρεη ειναι.Η ΑΕΚ απλα μπηκε σε εναν φωτογραφικο νομο για τις πτωχευσεις εταιρειων και τις διεγραψαν τα χρεη.Τεσπα εαν δεν βγει νομος που να λεει οτι τα χρεη των ΠΑΕ βαρυνουν τους μεγαλομετοχους προκοπη δεν θα δουμε.brb και tyt έγραψε: ↑11 Απρ 2019, 15:35Απ' ότι λένε τα χρέη ήταν προς το δημόσιο και ήταν στα δικαστήρια. Το δεύτερο δεν ξέρω αν είναι σωστό.
Για την ΑΕΚ προφανώς εννοείς το άρθρο 44 το οποίο απ' ότι λένε έγινε γι' αυτήν. Το εκμεταλλεύτηκε και ο ΑΡΗΣ.
Μαζεύτηκε ο άλλος ο φουκαρας ο αεκτσης, αλλιώς το περίμενε αλλιώς ξεφτιλιστηκε
Διάβασα και ritzeri στο κιτρινόμαυρο, χεσμενος και μαζεμένος
Αν δω και κάνα goback εκεί δηλώνω υπεύθυνα ότι αποχωρώ
Διάβασα και ritzeri στο κιτρινόμαυρο, χεσμενος και μαζεμένος

Αν δω και κάνα goback εκεί δηλώνω υπεύθυνα ότι αποχωρώ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εσυ μηπως ξερεις ποιος πληρωσε το χτισιμο του κλειστου της πυλαιας?

ρωτησα και πριν αλλα μαλλον δεν ξερει κανεις

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Eθνικοκοινωνιστης
https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/o- ... to-suzita/
γαυροι του βορρα και επισημα
8 εκατομμυρια σε μια χρεωκοπημενη χωρα οταν περιπου τα ιδια επαιρνε ο οσφπ την εποχη των παχεων αγελαδων
χουμπελ τραβα την πριζα

8 εκατομμυρια σε μια χρεωκοπημενη χωρα οταν περιπου τα ιδια επαιρνε ο οσφπ την εποχη των παχεων αγελαδων
χουμπελ τραβα την πριζα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΛογικόEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:47https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/o- ... to-suzita/
χουμπελ τραβα την πριζα
Εδώ δίνουν 4 μύρια για να δούμε μπουζουκη και κουλιμπαλι σε ένα άδειο γήπεδο, δεν πρέπει να ζητήσει τα διπλάσια ο νταμπλουχος που θα βλέπεις βιερινιες και βαρελες;
- Eθνικοκοινωνιστης
φοβεροι "επενδυτες" 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απλά οι μαλακες έχουν πεθάνει
Ενταξει μην ταραζεσαι, θα 'ναι στα πλαισια του μπουγιουρντιου που λες οτι ερχεται...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:47https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/o- ... to-suzita/
χουμπελ τραβα την πριζα

-
- Μέλη που αποχώρησαν
Για να μην πούμε για το ιεροδουλάκι του ΠΟΚ την ΑΕΚ2014 που έκανε μεταγραφές από τα καλάθια.
Ο Ατρόμητος πιο πολλά έπρεπε να παίρνει απ' αυτήν.
- Eθνικοκοινωνιστης
τι εγινε ο πατερουλης δεν ειναι ικανος να παρει τα λεφτα απο την νοβα?
δεν εινναι ουτε καν τοσο ελκυστικο το προιον του?

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
κανά σχόλιο για την ΕΡΤ που την πλερώνουμε;Maspoli έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 16:33Ενταξει μην ταραζεσαι, θα 'ναι στα πλαισια του μπουγιουρντιου που λες οτι ερχεται...Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑12 Απρ 2019, 13:47https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/o- ... to-suzita/
χουμπελ τραβα την πριζα

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα από όλες τις Ελληνικές ομάδες που έχουν κατακτήσει Ευρωπαικό τρόπαιο στο ποδόσφαιρο
από talaipwros » 02 Ιουν 2024, 19:09 » σε Αθλητικά - 8 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
24 Ιουν 2024, 09:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Αύγ 2024, 09:52 » σε Οικονομία - 8 Απαντήσεις
- 220 Προβολές
-