Βιβλία πώς θα κρατήσεις χωρίς εκτυπώσεις; Δεν γίνεται να επισυνάψεις το pdf.
Αγορά εκτυπωτή
Re: Αγορά εκτυπωτή
“Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times.”
Κάτσε ρε sharp, ο άλλος για οικιακή χρήση είπε, ποιά βιβλία. Εκτός αν το χόμπυ σου είναι η λογιστική;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να εκτυπώνεις στην καθημερινότητά σου. Κι ανάλογα με την εργασία και το χόμπι σου ίσως πιο επιτακτικά.
Πχ εγώ ως ρακοσυλλέκτης βάζω κάθε ημέρα στο τρίκυκλο επιγραφή της μορφής:
"Πέμπτη 12 Ιανουαρίου: είσαι ό,τι πετάς".
Πλαστικοποιημένο.
Μήπως ήρθε η ώρα σαν ρακοσυλλέκτης να βρεις κάνα LCD panel από τα σκουπίδια και να μην σκοτώνεις δεντράκια;stavmanr έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 00:26Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να εκτυπώνεις στην καθημερινότητά σου. Κι ανάλογα με την εργασία και το χόμπι σου ίσως πιο επιτακτικά.
Πλαστικοποιημένο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
klg έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 09:54Μήπως ήρθε η ώρα σαν ρακοσυλλέκτης να βρεις κάνα LCD panel από τα σκουπίδια και να μην σκοτώνεις δεντράκια;stavmanr έγραψε: ↑12 Ιαν 2023, 00:26Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζεται να εκτυπώνεις στην καθημερινότητά σου. Κι ανάλογα με την εργασία και το χόμπι σου ίσως πιο επιτακτικά.
Πλαστικοποιημένο.
Πάρε έναν λέιζερ, αν και ακριβότεροι να ξεγνοιάσεις.. Εκτός από την καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα εκτύπωσης ακόμα και πολύ περιστασιακά να τον δουλεύεις επειδή χρησιμοποιεί τόνερ σε σκόνη και όχι μελάνι, δεν έχει πρόβλημα με ξεραμένα μελάνια ή αναγομωμένα τα οποία είναι και σχετικά φτηνά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
19 Αύγ 2024, 19:51
-
-
Νέα δημοσίευση Αγορά Όπλου
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 03 Ιούλ 2023, 19:25 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 22 Απαντήσεις
- 2878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Null
04 Ιούλ 2023, 17:11
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 1668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-