Understatement of the year Award
#Dwarven Blacksmith
Ρε παιδιά ας πάρει κάποιος την αστυνομία τηλέφωνο, κάτι συμβαίνει. 3 σελίδες νήμα για την Κίνα και ακόμη να φανεί.
Το ξέρω
Ναι. Ωστόσο μοιάζει λίγο πιο δύσκολο να ξεμείνει από λεφτά ένα κράτος με τόσο συγκεντρωτικό έλεγχο που δεν έχει εναλλαγή κομμάτων, να φορτώνουν ο ένας στον άλλο τα κρίματα και να λένε ότι παρέλαβαν καμμένη γη.Financial man έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 21:16Να πούμε κάτι σημαντικό πάνω σε αυτό. Το κράτος για να μπορεί να σώσει την οικονομία θα πρέπει να έχει και χρήματα ώστε να το κάνει. Αν στο μέλλον η κινα μπει σε κρίση και τα κρατικά ταμεία χάσουν την δυναμική τους τότε απλά το κράτος θα είναι ανήμπορο να προστατέψει τους πολίτες.
Καλέ μου νάνε μπερδεύεσαι. Κανείς δεν είπε ότι θα σκάσει μια φούσκα που θα τελειώσει την Κίνα, μόνο ότι θα χαθούν πολλά λεφτά γιατί έγινε μεγάλη κακοδιαχείριση στα θέματα των ακινήτων (και στα γρήγορα τραίνα αλλά εκεί φταίει το κράτος όχι οι πολίτες).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 23:35Αλλά αφού μάλλον έκανε τον κύκλο του το νήμα, ας κάνω μια σύνοψη:
Περιμένουν όλοι μια φούσκα να σκάσει στην Κίνα, meanwhile εδώ πέρα έχουν σκάσει 12. Αλλά για κάποιο λόγο νομίζουν ότι μία αρκεί για να τελειώσει την Κίνα.
Καλά μην το παίρνεις προσωπικά, δεν εννοούσα εσένα με το "όλοι".Awesomatic έγραψε: ↑19 Νοέμ 2023, 01:02Καλέ μου νάνε μπερδεύεσαι. Κανείς δεν είπε ότι θα σκάσει μια φούσκα που θα τελειώσει την Κίνα, μόνο ότι θα χαθούν πολλά λεφτά γιατί έγινε μεγάλη κακοδιαχείριση στα θέματα των ακινήτων (και στα γρήγορα τραίνα αλλά εκεί φταίει το κράτος όχι οι πολίτες).Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑18 Νοέμ 2023, 23:35Αλλά αφού μάλλον έκανε τον κύκλο του το νήμα, ας κάνω μια σύνοψη:
Περιμένουν όλοι μια φούσκα να σκάσει στην Κίνα, meanwhile εδώ πέρα έχουν σκάσει 12. Αλλά για κάποιο λόγο νομίζουν ότι μία αρκεί για να τελειώσει την Κίνα.
Η Κίνα θα περάσει τώρα μια περίοδο με λίγο αποπληθωρισμό που θα μας δώσει πάλι λίγη ανάσα με φθηνά πράγματα για λίγα χρόνια. Για το μέλλον σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου δεν ξέρει κανείς.