Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;
Παράπλευρες απώλειες
Και στις δυο περιπτωσεις της ξεφτιλας ειχαμε κυβερνηση ΝΔ .
Hang on sloopy 

- Eθνικοκοινωνιστης
σταθερα επι νδουλας 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Σόρρυ ρε μαν που δεν ξέρω όλους τους ψεκασμένους του phorum με το μικρό τους.Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:57καλα και εσύ έχεις πει οτι πληρώνεις για ασφάλεια 8κατοστάρια το μήνα για κάθε κομμάτι. Σωστά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:43Εγώ είδα και πέντε εξωγήινους. Το έγραψα σαν ανώνυμη περσόνα εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Για τους περισσότερους είμαι γνωστός με ονοματεπώνυμο εδώ αλλά και έτσι να μην είναι, είναι γνωστό τι συνέβαινε και στους οχιτζήδες αλλά και στους αγαναχτισμένους
Δεν τους πληρώνω εγώ αλλά η εταιρεία. Εσύ που το παίζεις άνθρωπος της πιάτσας θα έπρεπε να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μου αρέσει όμως που με παρακολουθείς.

Κακώς τους αφήσανε να φύγουν τους ΜΑΤατζηδες!!! έπρεπε να τους κρατήσουν εκεί και να τους δέρνουν 3 φορές την ημέρα
Hang on sloopy 

-
Πετάχτηκε και η Λουλού...Otto Weininger έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 12:04Μπορεί να εννοεί ωρομίσθιους σεκιουριταδες σαν αυτους που είναι στα Ζαρα ξέρω γωΕρμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:57καλα και εσύ έχεις πει οτι πληρώνεις για ασφάλεια 8κατοστάρια το μήνα για κάθε κομμάτι. Σωστά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:43
Εγώ είδα και πέντε εξωγήινους. Το έγραψα σαν ανώνυμη περσόνα εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Για τους περισσότερους είμαι γνωστός με ονοματεπώνυμο εδώ αλλά και έτσι να μην είναι, είναι γνωστό τι συνέβαινε και στους οχιτζήδες αλλά και στους αγαναχτισμένους
διαβαζω ενα σωρο βλακειες εδω μεσα ... οι πιο πολλοι που γραφουνε πιθανοτατα δεν εχουνε δει μπαχαλα περα απο την τηλεοραση ... αν το εκαστοτε κρατος θελει δεν υπαρχει περιπτωση σε συγκρουση διαδηλωτων αστυνομιας να κερδισουνε οι διαδηλωτες ...αν θελησει το κρατος μπορει να διαλησει την οποιαδηποτε συγκεντρωση ... το πολιτικο κοστος ειναι το μονο που μπορει να φερει την αστυνομια σε παθητικο ρολο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μαλακές απίστευτο είναι Τέτοιο περιστατικό ποτέ δεν είχε ξαναγίνει Μιλάμε Ρογκ έγιναν οι ματατζιδες Μάλλον μετά τα χθεσινά στο ξενοδοχείο ήταν με το αίμα πάνω από το κεφάλι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αυτή είναι από τις μεγαλύτερες ξεφτίλας
Χουλιγκανια δημόσιοι υπάλληλοι να βρίζουν τουρκοσπορους τους κατοίκους και να καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία.
Ξεφτίλα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Όταν κάποιοι φωνάζαμε ότι είναι μαλακία η πρόσληψη και μη εκπαίδευση αστυνομικών υπαλλήλων το καλοκαίρι σκούζατε. Λουστείτε τα τώρα...
Νδουλα και εξευτελισμός αστυνομίας είναι συνώνυμα. Τις φαπες που έχουν φάει οι ένστολοι επί νδουλας δε μπορεί να την ονειρευτεί ούτε ο πιο άπλυτος αναρχοαμπαλος.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Έλα ρε φίλε τώρα και εσύ. Αν είσαι μπάσταρδος και σπας το τζαμί του αμαξιού που περνάς απλα επειδή είσαι μάγκας ματατζης και έχεις νεύρα που τις μάζεψες, το κάνεις γιατι εισια μπάσταρδος και όχι γιατί είσαι ανεκπαίδευτος. Αν είσαι κομπλεξικος αποτυχημένος που.ονειρο της ζωής σου είναι να μπεις στα ματ για 600 ευρώ γιατί νομίζεις ότι θα έχεις εξουσία πάνω στους πολίτες , αλλά είσαι ανίκανος να γινεις στρατιωτικός η αστυνομία ξέρω γω, όσες φορές και να σε εκπαιδεύσουν το ίδιο μπαζο θα μεινειςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 20:45Όταν κάποιοι φωνάζαμε ότι είναι μαλακία η πρόσληψη και μη εκπαίδευση αστυνομικών υπαλλήλων το καλοκαίρι σκούζατε. Λουστείτε τα τώρα...
Αν είναι να πυροβολήσουν οι μπάτσοι, τύπε, συμφωνώ. Εκείνη την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσουν οι διαδηλωτές.nostromos έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:24διαβαζω ενα σωρο βλακειες εδω μεσα ... οι πιο πολλοι που γραφουνε πιθανοτατα δεν εχουνε δει μπαχαλα περα απο την τηλεοραση ... αν το εκαστοτε κρατος θελει δεν υπαρχει περιπτωση σε συγκρουση διαδηλωτων αστυνομιας να κερδισουνε οι διαδηλωτες ...αν θελησει το κρατος μπορει να διαλησει την οποιαδηποτε συγκεντρωση ... το πολιτικο κοστος ειναι το μονο που μπορει να φερει την αστυνομια σε παθητικο ρολο
Αν όμως μείνουν στα μέσα που χρησιμοποιούν και τώρα, ένα καλά οργανωμένο πλήθος διαδηλωτών, μπορεί να νικήσει και δεν μιλάω για αναλογίες ούτε καν στο 1:1.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Κοίτα αν η εταιρεία τους πληρώνει μαύρα και μάλιστα με εμβάσματα σε οφσορ που νομίζω πως είχες πει τότε ειδοποίησε τον διαχειριστή/ΔΣ/υπεύθυνο της εταιρείας ότι εκτός απο πλήρως ηλίθιος, είναι και μελλοντικός τρόφιμος Κορυδαλλού.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 18:18Σόρρυ ρε μαν που δεν ξέρω όλους τους ψεκασμένους του phorum με το μικρό τους.Ερμής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:57καλα και εσύ έχεις πει οτι πληρώνεις για ασφάλεια 8κατοστάρια το μήνα για κάθε κομμάτι. Σωστά.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 11:43
Εγώ είδα και πέντε εξωγήινους. Το έγραψα σαν ανώνυμη περσόνα εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη.
Δεν τους πληρώνω εγώ αλλά η εταιρεία. Εσύ που το παίζεις άνθρωπος της πιάτσας θα έπρεπε να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μου αρέσει όμως που με παρακολουθείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ξεφτιλιστηκε το Κουλισταν.«Ντου» του Ρουβίκωνα μέσα στη Βουλή
από Μαδουραίος » 05 Φεβ 2025, 20:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
05 Φεβ 2025, 20:44
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Οκτ 2023, 09:23
-
-
Νέα δημοσίευση Τι θα σας λείψει περισσότερο απ'το καλοκαίρι;
από Εκτωρ » 14 Σεπ 2023, 10:57 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
19 Σεπ 2023, 11:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι σας εκνευρίζει περισσότερο στο δρόμο?
από Unique » 13 Φεβ 2025, 08:00 » σε Μηχανοκίνηση - 156 Απαντήσεις
- 2884 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
02 Μαρ 2025, 22:45
-