Τσιγγάνοι "πουλάνε" υαλοκαθαριστήρες

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τσιγγάνοι "πουλάνε" υαλοκαθαριστήρες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 16 Σεπ 2024, 09:24

Feindflug έγραψε:
16 Σεπ 2024, 08:07
Isildur έγραψε:
15 Σεπ 2024, 22:53
Feindflug έγραψε:
15 Σεπ 2024, 22:52
Τόσο φλώροι και μαλθακοί φαίνεστε ρε τύποι και σας δουλεύουν έτσι στον δρόμο; Μάλλον κάνετε κρα για θύματα και σας μυρίζουν τα αλάνια.

Γυμναστείτε λίγο, περπατήστε με αυτοπεποίθηση και σαν να έχετε κάποιον σκοπό, έστω και αν πάτε για τσιγάρα, κοιτάξτε λίγο ύποπτα και με μισό μάτι γύρω σας, ντυθείτε προσεγμένα, όχι με παντόφλες και φόρμες που κρέμονται.
Το καλσόν πρόσεξε, σκίζεται εύκολα.
Εσύ πόσους υαλοκαθαριστήρες αγόρασες αυτόν τον μήνα, τύπε;
Εγώ κανέναν. Ποτέ, όχι αυτόν τον μήνα. Η γυναίκα μου ναι, μια φορά πέρσι (το έγραψα πιο πάνω).

Εσύ πόσους κοίταξες λοξά με ύφος Πολάκη και τρέχουν ακόμα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Σεπ 2024, 10:35

Πτολεμαίος έγραψε:
16 Σεπ 2024, 07:47
Ερμής έγραψε:
15 Σεπ 2024, 21:45
Μαδουραίος έγραψε:
15 Σεπ 2024, 20:50
Δεν εβρεχε σημερα.Ας εφευγε και ας αγοραζε αλλον αυριο

Μουφα φαινεται η ιστορια.
Καθόλου μουφα. Σεα Αταλάντης σταματώ για φόρτιση. Παίζουν φουλ γύφτοι που γυρνάνε μυστήρια
Ρε μλκ εσύ δεν είσαι εναντίον των ηλεκτρικών; :lol:
Συνεχίζω να είμαι σε οτι αφορά την αγορά τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 16 Σεπ 2024, 10:54

μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό έξω από σούπερ μάρκετ.
μπαίνω στο αμάξι, έρχεται ο Ρομά, μου λέει θέλει άλλαγμα ο υαλοκαθαριστήρας, τον βγάζει και πάει να βάλει άλλον.
βγαίνω από το αμάξι, του λέω: "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ!!! ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ!!!" :-?
τσαντίστηκα ρε φίλε. με το έτσι θέλω δλδ; :102:
τον πήρα πίσω, τον έβαλα, κι έφυγα.
ο υαλοκαθαριστήρας όντως είχε πρόβλημα. τον άλλαξα πριν λίγο καιρό που αρχίσανε οι βροχές. :p2:

lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis » 16 Σεπ 2024, 11:14

Μου έτυχε κάτι παρόμοιο πριν πολλά χρόνια στο πάρκινγκ του ΙΚΕΑ.
Μόλις μπήκα στο αμάξι να φύγω έρχονται δύο πιτσιρικάδες και μου λένε "να σου βάλουμε καινούργιους υαλοκαθαριστήρες? Οι δικοί σου πάλιωσαν." ή κάτι τέτοιο,
και αμέσως πιάνει ο ένας και μου δείχνει το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα μου που φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένος. Δε πολυέδωσα σημασία, γιατί μου είπαν 5€ και προτίμησα να τα δώσω και να μη μπω στο τριπάκι της άρνησης και της μανούρας (για 5€) και έφυγα. Αλλά μετά στο δρόμο σκέφτηκα ότι μάλλον έβγαλαν τους δικούς μου υαλοκαθαριστήρες και μου έβαλαν παλιούς χαλασμένους όσο ψώνιζα, για να μου πουλήσουν αυτούς που είχα ήδη. Σπάστηκα λίγο και από τότε περιμένω να μου ξανατύχει για να το χειριστώ διαφορετικά, αλλά δεν έτυχε μέχρι τώρα.

Γενικά, από πάκις/γύφτους, μέχρι ζάκια και πιθανώς έντιμους επαίτες που πουλάνε οτιδήποτε ή απλά ζητάνε ψιλά να φάνε, τους κόβω αμέσως κάθε διάθεση για πρήξιμο.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 16 Σεπ 2024, 11:36

lagavulis έγραψε:
16 Σεπ 2024, 11:14
Γενικά, από πάκις/γύφτους, μέχρι ζάκια και πιθανώς έντιμους επαίτες που πουλάνε οτιδήποτε ή απλά ζητάνε ψιλά να φάνε, τους κόβω αμέσως κάθε διάθεση για πρήξιμο.
Οι γύφτοι και οι Πακιστανοί ξέρουν πού θα χτυπήσουν. Συνήθως σε γυναίκες, άτομα καλοντυμένα, γονείς με παιδιά στο αυτοκίνητο, ηλικιωμένους κτλ. Δηλαδή άτομα που υπάρχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να τους κάνουν φασαρία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Σεπ 2024, 11:37

kongrosian έγραψε:
16 Σεπ 2024, 10:54
μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό έξω από σούπερ μάρκετ.
μπαίνω στο αμάξι, έρχεται ο Ρομά, μου λέει θέλει άλλαγμα ο υαλοκαθαριστήρας, τον βγάζει και πάει να βάλει άλλον.
βγαίνω από το αμάξι, του λέω: "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ!!! ΑΣΤΟ ΚΑΤΩ!!!" :-?
τσαντίστηκα ρε φίλε. με το έτσι θέλω δλδ; :102:
τον πήρα πίσω, τον έβαλα, κι έφυγα.
ο υαλοκαθαριστήρας όντως είχε πρόβλημα. τον άλλαξα πριν λίγο καιρό που αρχίσανε οι βροχές. :p2:
Ντρόπη σου που μίλησες έτσι σε έναν κατατρεγμένο απο το σύστημα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Σεπ 2024, 11:42

Οταν οι γυφτοι δεν μπορουν να σου παιξουν πουστιά με υαλοκαθαριστηρες γιατι δεν κυκλοφορείς με αυτοκινητο
Εικόνα

Αν σκαρφιστούν τιποτα για σκουτεράκι ή μηχανη, ειδοποιήστε. Στα μέσα τους εχουμε παρει πρέφα χρόνια τωρα και είμεθα προετοιμασμένοι.
Για βραδυνές εξόδους που συνηθως θα παρω αμαξι αν είμαστε πολλά άτομα, σπανια βλεπω γύφτο (εκτος αν περασω απο Ζεφύρι, που δεν περνάω ποτέ). Οι πιο ενοχλητικοι το πρωι βγαινουν για μεροκάματο.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 16 Σεπ 2024, 11:43

vantono έγραψε:
16 Σεπ 2024, 11:42
Οταν οι γυφτοι δεν μπορουν να σου παιξουν πουστιά με υαλοκαθαριστηρες γιατι δεν κυκλοφορείς με αυτοκινητο
Εικόνα

Αν σκαρφιστούν τιποτα για σκουτεράκι ή μηχανη, ειδοποιήστε. Στα μέσα τους εχουμε παρει πρέφα χρόνια τωρα και είμεθα προετοιμασμένοι.
Για βραδυνές εξόδους που συνηθως θα παρω αμαξι αν είμαστε πολλά άτομα, σπανια βλεπω γύφτο (εκτος αν περασω απο Ζεφύρι, που δεν περνάει ποτέ). Οι πιο ενοχλητικοι το πρωι βγαινουν για μεροκάματο.
Καλα εκει στην κλεβουν οπως ειναι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Καπετάν Μιχάλης
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης » 16 Σεπ 2024, 11:58

Εδώ στην επαρχία, συνήθως δεν έχουμε τέτοια προβλήματα, γιατί τους περισσότερους τσιγγανέιρος τους γνωρίζουμε με το μικρό τους όνομα. Σκάνε μύτη όμως αραιά και που νέα και άγνωστα μπουμπούκια μάικροχαστλερς και πλανόδιοι εντεπρενούρς που προσπαθούν να μας εισάγουν στον αστικό πολιτισμό. Ένας τέτοιος προσπάθησε μια φορά να μου πουλήσει υαλοκαθαριστήρες σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ αλλά με το που κατέβηκα από το διπλοκάμπινο έφυγε. Μπορεί να έφταιγε το οτι κρατούσα σφυρί στο χέρι βέβαια.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 16 Σεπ 2024, 12:03

Κάθε μέρα βγαίνουν 2-3 νήματα οτι το κράτος είναι σε διάλυση και αποδομή, και δε λειτουργεί τίποτα. Πες μου οτι ο κούλης είναι ικανός πρωθυπουργός

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Σεπ 2024, 12:11

Όπως και να το δει κάποιος, τα βασίλεια των γύφτων στο γκρις σαφώς και έχουν μεγαλύτερη δυναμική από τη δημοκρατία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 16 Σεπ 2024, 12:57

Kauldron έγραψε:
15 Σεπ 2024, 23:46
Green Dragon έγραψε:
15 Σεπ 2024, 20:55
Μπίστης έγραψε:
15 Σεπ 2024, 20:54
Συνήθως σου λέει πως είναι χάλια οι καθαριστηρες σου και πώς θέλει να σε βοηθήσει... :102:
Μου έχει τύχει και μένα και έκανα χοντρό καυγά για να φύγουν. Ακόμα και με τα μπινελίκια έμεναν απτόητοι οι πούστηδες, επέμεναν να πουλήσουν!
Το να προσπαθείς να παραβγείς στο gift-os με μπινελίκια είναι σα να θέλεις να βουτήξεις στη θάλασσα και να φάς ένα Λευκο Καρχαρία.
Στ' αρχίδια τους πραγματικά, συνέχισαν να μιλάνε και να με πρήζουν σα να μην έβριζα, ούτε καν νευρίασαν. Έφυγαν μόνο όταν σιγουρεύτηκαν ότι αποκλείεται να αγόραζα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 16 Σεπ 2024, 13:23

Green Dragon έγραψε:
16 Σεπ 2024, 12:57
Kauldron έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Μου έχει τύχει και μένα και έκανα χοντρό καυγά για να φύγουν. Ακόμα και με τα μπινελίκια έμεναν απτόητοι οι πούστηδες, επέμεναν να πουλήσουν!
Το να προσπαθείς να παραβγείς στο gift-os με μπινελίκια είναι σα να θέλεις να βουτήξεις στη θάλασσα και να φάς ένα Λευκο Καρχαρία.
Στ' αρχίδια τους πραγματικά, συνέχισαν να μιλάνε και να με πρήζουν σα να μην έβριζα, ούτε καν νευρίασαν. Έφυγαν μόνο όταν σιγουρεύτηκαν ότι αποκλείεται να αγόραζα.
δημοκρατια δρακε μου :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Σεπ 2024, 13:40

George_V έγραψε:
15 Σεπ 2024, 20:48
Αταλάντη: Θρασύτατοι Ρομά εκβιάζουν οδηγούς
Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στα ΣΕΑ Αταλάντης και την γύρω περιοχή με τους Ρομά

Περιπετειώδες ήταν το πρωινό της Κυριακής για μία οικογένεια στα ΣΕΑ Αταλάντης που ταξίδευε στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο οδηγός του οχήματος μέσα στα λίγα λεπτά που έμεινε στο κατάστημα, δύο νεαροί Ρομά «ξήλωσαν» τον ένα υαλοκαθαριστήρα του οχήματος και στη συνέχεια τον εκβίαζαν να αγοράσει από αυτούς άλλον με 80€ (!).

Ο οδηγός βρέθηκε σε τρομερά δύσκολη θέση γιατί όλα αυτά γινόταν μπροστά στα δυο μικρά παιδιά του (ηλικίας 4 και 6 ετών) και ευτυχώς διατήρησε την ψυχραιμία του, ώστε να μην γίνει κάποια συμπλοκή με απρόβλεπτες συνέπειες και σίγουρα τραυματική για την ψυχολογία των μικρών παιδιών.

Τελικά έπειτα από διαπραγμάτευση τους έδωσε 25€ για να μπορέσει να αποχωρήσει από το σημείο χωρίς η κατάσταση να ξεφύγει, πάντα σκεπτόμενος την οικογένειά του.

«Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει εάν δεν είχα μαζί τα παιδιά μου. Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και μάλιστα μέσα σε ένα υποτίθεται "ασφαλές" περιβάλλον, που μπορεί να σταματήσει ένας ταξιδιώτης. Η ατιμωρησία τους έχει αποθρασύνει εντελώς. Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συνέβη και αισθάνομαι βαθειά προσβεβλημένος και ταπεινωμένος ως πολίτης αυτής χώρας...», είπε στο LamiaReport ο οδηγός που είχε την πρωινή περιπέτεια στο ΣΕΑ Αταλάντης.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό στα ΣΕΑ Αταλάντης.

Οι Ρομά έχουν κάνει και καταυλισμό εκεί κοντά, δίπλα ακριβώς από τον παράδρομο της εθνικής και μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και διερχόμενων οδηγών πετάγονται μέσα στο δρόμο και προσπαθούν να σταματήσουν αυτοκίνητα με το πρόσχημα να πουλήσουν υαλοκαθαριστήρες και άλλα αξεσουάρ, με μεγάλο κίνδυνο να τους παρασύρει κάποιο όχημα ή να προκληθεί τροχαίο, στην προσπάθεια κάποιου οδηγού να τους αποφύγει.

Πηγη: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/15 ... un-odigoys

Αυτο που δεν μπορώ να καταλαβω ειναι πως μπορει να σε "εκβιασει" κανεις να παρεις κατι τη στιγμη που μπαινεις στο αυτοκινητο και φευγεις αμα θες.

Δλδ τι ειχαν κανει αυτοι? Ειχαν ξαπλωσει μπροστα στο αυτοκινητο και λεγανε "Παρε μπρε μπαλαμο, εχω καλο τζαμοκαθαριστη μονο 80 ευρωπουλα" ?
Καραδοκούν σε φανάρια που το κόκκινο κρατάει πολύ.Εμφανίζονται στο σταματημένο αυτοκίνητο και σου λένε είναι χαλασμένοι οι υαλοκαθαριστήρες,πρέπει να τους αλλάξεις.Καμμιά φορά τους βγάζουν οι ίδιοι χωρίς να σε ρωτήσουν.Ευάλωτοι. :8)

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 16 Σεπ 2024, 13:45

Green Dragon έγραψε:
16 Σεπ 2024, 12:57
Kauldron έγραψε:
Green Dragon έγραψε:

Στ' αρχίδια τους πραγματικά, συνέχισαν να μιλάνε και να με πρήζουν σα να μην έβριζα, :)ούτε καν νευρίασαν. Έφυγαν μόνο όταν σιγουρεύτηκαν ότι αποκλείεται να αγόραζα.
Ήταν επαγγελματίες πάντως. Μπράβο τους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών