τζιχαντιστης ποζαρει διπλα στον τσολια στο συνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
run
Δημοσιεύσεις: 5892
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:02
Phorum.gr user: run
Τοποθεσία: an rumeli

τζιχαντιστης ποζαρει διπλα στον τσολια στο συνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 12 Οκτ 2019, 18:39

https://www.defence-point.gr/news/tzich ... o-syntagma


Για την ομοιότητα άντρα που πόζαρε δίπλα στον τσολιά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και σε πολεμιστής του ISIS κάνει λόγο ρεπορτάζ, ενώ η ταυτοποίηση των αντρών έγινε με εργαστηριακό τρόπο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, τα κυκλώματα των διακινητών θησαυρίζουν, χρεώνοντας 3.000 ευρώ ανά μετανάστη ή πρόσφυγα που φέρνουν στη χώρα μας, έχοντας σχηματίσει ολόκληρο υποστηρικτικό δίκτυo.

Να σημειώσουμε πως, όπως μεταδίδει το Star, o συγκεκριμένος τζιχαντιστής δεν είναι ο πρώτος που έχει εντοπιστεί και ταυτοποιηθεί στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό, είναι ότι, πάντα σύμφωνα με το Star, δουλέμποροι διαφημίζουν τις δραστηριότητές τους, ποστάροντας βίντεο σε κλειστές ομάδες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αναζητώντας νέους μετανάστες και πρόσφυγες που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι βάσει του ρεπορτάζ, πρόσφατα, διακινητές αποβίβασαν μετανάστες στο νησί της Σύμης, δίνοντάς τους οδηγίες να διαμείνουν σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, εωσότου μεταφερθούν στην Αθήνα από άλλο μέλος του δουλεμπορικού κυκλώματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και στην ΕΥΠ, έχει σημάνει συναγερμός για το ενδεχόμενο αφίξεων τζιχαντιστών στα νησιά, μετά τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία. Παράλληλα, τόσο η ΕΥΠ όσο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βρίσκονται σε επικοινωνία με άλλες υπηρεσίες στην Ευρώπη, προκειμένου να διασταυρώνουν τα στοιχεία που συγκεντρώνονται για όσους φτάνουν στα νησιά από τα παράλια της Τουρκίας.
προσφυγας προσφυγας

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών