Ποια είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που έχετε κάνει ποτέ;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ποια είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που έχετε κάνει ποτέ;
Εξομολογειθείτε, μην ντρέπεστε. Για να σας φύγει η ντροπή, θ'αρχίσω εγώ.
Όταν ήμουν κάπου στις αρχές ή στα μέσα του δημοτικού, προσπάθησα να σκοτώσω την αδελφή μου. Δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε κάνει και με είχε εκνευρίσει λίγα λεπτά νωρίτερα. Όπως και να'χει, ήμασταν με τη μητέρα μας στο δρόμο για το σχολείο. Στεκόμασταν και περιμέναμε να περάσουμε το δρόμο. Κι'εκεί που πέρναγε ένα αυτοκίνητο, την έσπρωξα μπροστά!
Το αυτοκίνητο φρέναρε, αλλά η ουσία είναι ότι ήξερα πως μπορεί να σκοτωνόταν, και αυτός ήταν ο στόχος μου. Δεν είμαι τώρα πια περήφανος γι'αυτό.
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η μάνα μου απλώς μου έβαλε μια φωνή, και η ζωή συνεχίστηκε κανονικά. Ούτε καν τιμωρήθηκα!
Πείτε μου τώρα τις δικές σας αμαρτίες.
Όταν ήμουν κάπου στις αρχές ή στα μέσα του δημοτικού, προσπάθησα να σκοτώσω την αδελφή μου. Δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε κάνει και με είχε εκνευρίσει λίγα λεπτά νωρίτερα. Όπως και να'χει, ήμασταν με τη μητέρα μας στο δρόμο για το σχολείο. Στεκόμασταν και περιμέναμε να περάσουμε το δρόμο. Κι'εκεί που πέρναγε ένα αυτοκίνητο, την έσπρωξα μπροστά!
Το αυτοκίνητο φρέναρε, αλλά η ουσία είναι ότι ήξερα πως μπορεί να σκοτωνόταν, και αυτός ήταν ο στόχος μου. Δεν είμαι τώρα πια περήφανος γι'αυτό.
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η μάνα μου απλώς μου έβαλε μια φωνή, και η ζωή συνεχίστηκε κανονικά. Ούτε καν τιμωρήθηκα!
Πείτε μου τώρα τις δικές σας αμαρτίες.
- taxalata xalasa
Re: Ποια είναι η μεγαλύτερη αμαρτία που έχετε κάνει ποτέ;
αφου ξομολογηθηκες, παρε και την συνταγη να γιανεις...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
απ τις τελευταιες αμαρτιες που εκανα ηταν να γραφτω στο γραεκοφορουμ και να καταληξω τρόφιμος σαν τους υπόλοιπους +φορουμυτες, όπως στο βιδεον...από το 2:12 και έπειτα...
πρωτος σαξοφωνιστας ο Λοξίας ο σαρωμαλλιας...
οι αμαρτωλοί....
πρωτος σαξοφωνιστας ο Λοξίας ο σαρωμαλλιας...
οι αμαρτωλοί....

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεν υπάρχει αμαρτία, αν δεν πιστεύεις σε αυτήν, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απόστολος Παύλος.
«Πιστός ο λόγος και πάσης αποδοχής άξιος, ότι Χριστός Ιησούς ήλθεν εις τον κόσμον αμαρτωλούς σώσαι, ων πρώτος ειμι εγώ» (Α’ Τιμ. α’ 15)
«Πιστός ο λόγος και πάσης αποδοχής άξιος, ότι Χριστός Ιησούς ήλθεν εις τον κόσμον αμαρτωλούς σώσαι, ων πρώτος ειμι εγώ» (Α’ Τιμ. α’ 15)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
30 Απρ 2024, 20:06
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια είναι η μεγαλύτερη ταχύτητα στο διάβασμα κειμένου με υψηλή κατανόηση
από Καραμελίτσα » 26 Μαρ 2024, 15:14 » σε Θετικές Επιστήμες - 6 Απαντήσεις
- 859 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
26 Μαρ 2024, 20:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιά κυβέρνηση της μεταπολίτευσης έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην Παιδεία;
από έργο_μακέτο » 06 Σεπ 2024, 21:46 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
07 Σεπ 2024, 06:30
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
25 Μαρ 2024, 19:59