κάποτε έγραφε καλά. Τώρα γράφει σα να πήρες την ψυχή μιας μαλακισμένης του Γκάρντιαν και να την έβαλες στον εγκέφαλο της δασκάλας μου της κ. Κατερίνας στην Γ' Δημοτικού.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 10:43Κοσμάς Βίδος ρε μπροfoscilis έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 10:09πρέπει να είναι το πιο ηλίθιο άρθρο που διάβασα τις τελευταίες 2 μέρες:
https://www.protagon.gr/apopseis/editor ... 4341837782
Οχι δεν ειναι μαμά... Γιατί ρε δεν ειδοποιάτε;;
Re: Οχι δεν ειναι μαμά... Γιατί ρε δεν ειδοποιάτε;;
- Μαυροβασίλης
μοστράρανε τρίτο χέρι σλκ στο νταμπ κι ανέβηκαν κατηγορία με παλιό ρ8 στο μαμάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Μάιος 2019, 20:43για τον πέο εντελώς ο ύπο ρε. Στα κανονικά του είναι χειρότερος από τα τραγούδια του
πιάσε ύφασμα να καταλάβεις έλεγε ο πίκος για το ναηλον μοσκινο

Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Ε, εδώ που τα λέμε και το άσμα για παιδιά του δημοτικού είναι.foscilis έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 11:31κάποτε έγραφε καλά. Τώρα γράφει σα να πήρες την ψυχή μιας μαλακισμένης του Γκάρντιαν και να την έβαλες στον εγκέφαλο της δασκάλας μου της κ. Κατερίνας στην Γ' Δημοτικού.enterprise-psi έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 10:43Κοσμάς Βίδος ρε μπροfoscilis έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 10:09πρέπει να είναι το πιο ηλίθιο άρθρο που διάβασα τις τελευταίες 2 μέρες:
https://www.protagon.gr/apopseis/editor ... 4341837782
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΣυμφωνωΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 21:21Ε, εδώ που τα λέμε και το άσμα για παιδιά του δημοτικού είναι.
- Παλαιοελλαδίτης
Πρέπει να ήταν η πολυφωνική χορωδία της Πανηπειρωτικής.Beria έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 11:04Ήταν κυρίως κοπέλες και τις διηύθυνε ένας πιο μεγάλος, ναιΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑17 Μάιος 2019, 10:37Beria ήταν κυρίως κοπέλες και τις διηύθυνε ένας μεσήλικας μαλλιάς;SpoilerShow
Μαλλιάς δεν θυμάμαι να ήταν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό οταν το είδα, νόμιζα ότι το έβγαλε λίγο πιο μετά το ΜΑΜΑ, όντας φουλ ψωνισμένος πλέον, αλλα οταν τσέκαρα την ημερομηνία, είδα Ιούνιο του '18. Και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι αν την ειχε ψωνίσει τόσο από τότε, που δεν τον ηξερε η μάνα του, φαντάσου τωρα πλέον, πως θα την έχει δει!
όχι τρένα και μαλακίες. στον φούρνο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Συνήθως κωλύομαι να κρίνω την σύγχρονη μουσική. Σκέπτομαι "δεν είμαι το τάργκετ γκρουπ των δημιουργών, οπότε δεν μου πέφτει λόγος". Το συγκεκριμένο άσμα όμως είναι σκέτο ξέρασμα κι η μεγάλη του επιτυχία αποτέλεσμα κοινωνικής παρακμής.
Ρατσιστή
Μην δείς Αλβανό πρόσφυγα να διαπρέπει

- NewModelArmy
Εχουν πεσει ολοι πανω στον sinboy.Λες και τοσα χρονια τα τραγουδια που γινοταν μεινστριμ επιτυχιες στην Ελλαδα, κατι γκουτσι φορεματα κατι τραυματα της Βισσης και της Καιτουλας Γαρμπης ηταν εφαμιλλα της 9ης του Μπετοβεν.
Στην τελικη πιο πλακα εχουν οι στιχοι των ραπερ απο την ανυποφορη κλαψομουνιαση των καψουροτραγουδων.
Στην τελικη πιο πλακα εχουν οι στιχοι των ραπερ απο την ανυποφορη κλαψομουνιαση των καψουροτραγουδων.
Oρθόν, αν και τα εφφέ (υποχρεωτικά πλέον) στην φωνή είναι σκέτη κλαψομουνίασηNewModelArmy έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 15:05Εχουν πεσει ολοι πανω στον sinboy.Λες και τοσα χρονια τα τραγουδια που γινοταν μεινστριμ επιτυχιες στην Ελλαδα, κατι γκουτσι φορεματα κατι τραυματα της Βισσης και της Καιτουλας Γαρμπης ηταν εφαμιλλα της 9ης του Μπετοβεν.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κι όμως αυτό το τραγούδι είναι καινούργιος, πιο βαθύς πάτος.NewModelArmy έγραψε: ↑22 Μάιος 2019, 15:05Εχουν πεσει ολοι πανω στον sinboy.Λες και τοσα χρονια τα τραγουδια που γινοταν μεινστριμ επιτυχιες στην Ελλαδα, κατι γκουτσι φορεματα κατι τραυματα της Βισσης και της Καιτουλας Γαρμπης ηταν εφαμιλλα της 9ης του Μπετοβεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
17 Ιαν 2025, 13:21
-