στέκει αυτό συντακτικά, γραμματικά ή με κάποιο τρόπο;

Όσο στέκει η φάτσα του.kongrosian έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:46«Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα»
Συγγραφική αδεία βρε αστοιχείωτε! Αφού η δημαρχία του ήταν σκέτη ποίηση!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 17:20Προφανώς και όχι, "η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα" είναι το σωστό.
Έκανε λάθος, καθώς ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Tα 'λεγε η μακαρίτισσα η Μαρίκα...kongrosian έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 16:46«Η ευθύνη του αποτελέσματος, φέρει αποκλειστικά εμένα»
Οι δηλώσεις του ήταν έτοιμες από τους επικοινωνιολογους του. Αυτός ούτε τα κορδόνια του δεν μπορεί να δέσει μόνοςST48410 έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:59Έκανε λάθος, καθώς ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Του έχω σύρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τις ανοησίες με τον περίπατο, τις σπατάλες με τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς και κάποιες άλλες επιπολαιότητες κατά την διάρκεια της πανδημίας.
Ωστόσο οι δηλώσεις του είναι κάτι που πρέπει να του πιστωθεί γιατί σπανίζουν οι ηττημένοι που αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη και δέχονται το αποτέλεσμα με αξιοπρέπεια. Οπότε κατά τη γνώμη μου κακώς σχολιάζουμε το λάθος.
Μπορεί αλλά είναι αδιάφορο. Όπως χρεώνουμε τις ανοησίες έτσι θα αναγνωρίζουμε και τα θετικά.Citroenakias έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 20:10Οι δηλώσεις του ήταν έτοιμες από τους επικοινωνιολογους του.
ST48410 έγραψε: ↑16 Οκτ 2023, 19:59Έκανε λάθος, καθώς ήταν εμφανώς συγκινημένος.
Του έχω σύρει πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τις ανοησίες με τον περίπατο, τις σπατάλες με τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς και κάποιες άλλες επιπολαιότητες κατά την διάρκεια της πανδημίας.
Ωστόσο οι δηλώσεις του είναι κάτι που πρέπει να του πιστωθεί γιατί σπανίζουν οι ηττημένοι που αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη και δέχονται το αποτέλεσμα με αξιοπρέπεια. Οπότε κατά τη γνώμη μου κακώς σχολιάζουμε το λάθος.