πήρα το Halo h30g με τα τρία κομμάτια
πήρα το Halo h30g με τα τρία κομμάτια
Δε συνηθίζω να συνιστώ προϊόντα, αλλά μετά από 13 χρόνια προβλημάτων με το wi fi σε 2 σπίτια, επιτέλους έχω απρόσκοπτο Ιντερνετ παντού και ταχύτητες στο 99% της ταχύτητας που πιάνει η γραμμή.
Και μόνο που ο εκτυπωτής έχει 100% συνδεσιμότητα και απλά δουλεύει χωρίς προβλήματα, γαλήνεψε η ψυχούλα μου*, άνετα θα πλήρωνα 500 ευρώ.
Το σεταπ πανεύκολο αλλά θέλει κινητό ή τάμπλετ για να βάλεις την εφαρμογή, όπως και γενικά η διαχείριση.
Βασικά όπως λένε και στις άλλες κριτικές, για τα πιο πολλά σπίτια ακόμα και το σετ με τα 2 κομμάτια είναι υπεραρκετό, εγώ είμαι ειδική περίιπτωση γιατί θέλω να καλύπτω (για το τηλεσκόπιο) και ένα κομμάτι έξω από το σπίτι που μεσολαβούν 3 τοίχοι και 1 πλάκα.
* (σκεφτείτε μόλις τον έβαλα στο Halo ξεκίνησε κατευθείαν να τυπώνει, wtf λέω, τελικά έβγαλε τα εισιτήρια για τη Ζάκυνθο που είχα στείλει 2 μήνες νωρίτερα και αφού μου είχε σπάσει τελείως τα νεύρα καταλήξαμε να τα τυπώσει η Γονέας Α στη δουλειά της).
Και μόνο που ο εκτυπωτής έχει 100% συνδεσιμότητα και απλά δουλεύει χωρίς προβλήματα, γαλήνεψε η ψυχούλα μου*, άνετα θα πλήρωνα 500 ευρώ.
Το σεταπ πανεύκολο αλλά θέλει κινητό ή τάμπλετ για να βάλεις την εφαρμογή, όπως και γενικά η διαχείριση.
Βασικά όπως λένε και στις άλλες κριτικές, για τα πιο πολλά σπίτια ακόμα και το σετ με τα 2 κομμάτια είναι υπεραρκετό, εγώ είμαι ειδική περίιπτωση γιατί θέλω να καλύπτω (για το τηλεσκόπιο) και ένα κομμάτι έξω από το σπίτι που μεσολαβούν 3 τοίχοι και 1 πλάκα.
* (σκεφτείτε μόλις τον έβαλα στο Halo ξεκίνησε κατευθείαν να τυπώνει, wtf λέω, τελικά έβγαλε τα εισιτήρια για τη Ζάκυνθο που είχα στείλει 2 μήνες νωρίτερα και αφού μου είχε σπάσει τελείως τα νεύρα καταλήξαμε να τα τυπώσει η Γονέας Α στη δουλειά της).
- Dwarven Blacksmith
Re: πήρα το Halo h30g με τα τρία κομμάτια
Έχω το H50G από πέρυσι και επίσης είμαι πολύ ικανοποιημένος.

βαλτο το τουλαχιστον στην ενότητα μαγειρικής ρε φοσι.
Εγώ έχω το Devolo που χρησιμοποιεί την γραμμή του ρεύματος. Δεν έχω προβλήματα διακοπές, αδυναμία εκτύπωσης κ.λ.π. αλλά η ταχύτητα σε κάποια δωμάτια είναι η μισή από εκείνη που πιάνει η γραμμή.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Κάνουν δουλειά αυτά; Εχω extender πάνω σε extender για να μπορω να κάνω τη δουλειά μου
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έγω έχω κάτι τίπιλίνκ που μπαίνουν σε πρίζα. ειναι καλύτερα αυτά στο ορ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Πολύ καλύτερα από extender 100% καταρχάς γιατί είναι σα να μπαίνεις στο ίδιο δίκτυο, ίδιο SSID. Ούτε μαλακίες να διαλέγει το κινητό λάθος δίκτυο ούτε τίποτα.Awesomatic έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:37Κάνουν δουλειά αυτά; Εχω extender πάνω σε extender για να μπορω να κάνω τη δουλειά μου
Για powerwall που λένε, είχα κι εγώ, όταν δουλεύουν, δουλεύουν, για ethernet τουλάχιστον. Αλλά σε εμένα μερικές φορές κολλούσαν και ήθελαν βάλε-βγάλε.

ρε δεν ντρέπεστε καθόλου;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:42έγω έχω κάτι τίπιλίνκ που μπαίνουν σε πρίζα. ειναι καλύτερα αυτά στο ορ;
ειναι καλυτερο το wifi5 με mesh, πιανει και το wifi του σαμαρα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
θα πάρω δύο κυβάκια να δω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
δεν ξερω και τι εννοει ο φοσι 99% της γραμμής, σιγα μην έχει 300+ γραμμη ιντερνετ, πανε 300 ανετα αν εχουν οπτική επαφή. Παντως ειναι τρομερό που εχει φτασει το ασύρματο, και ειναι παλια αυτα που λεει, βγηκε το wifi6 τωρα. Εγω εχω βαλει κομπρεσσερ και εχω 6 εθερνετ σε καθε δωματιο, καλη γυμναστική ηταν αλλα το ασυρματο ειναι οριακά πιο γρήγορο.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Και για λίγο πιο μεγάλες αποστάσεις όμως; Βολεύει να έχεις 2-3 στη σειρά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:45Πολύ καλύτερα από extender 100% καταρχάς γιατί είναι σα να μπαίνεις στο ίδιο δίκτυο, ίδιο SSID. Ούτε μαλακίες να διαλέγει το κινητό λάθος δίκτυο ούτε τίποτα.Awesomatic έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:37Κάνουν δουλειά αυτά; Εχω extender πάνω σε extender για να μπορω να κάνω τη δουλειά μου
Για powerwall που λένε, είχα κι εγώ, όταν δουλεύουν, δουλεύουν, για ethernet τουλάχιστον. Αλλά σε εμένα μερικές φορές κολλούσαν και ήθελαν βάλε-βγάλε.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Αφού κάνεις κάτι τώρα με extenders, σίγουρα μπορείς να κάνεις το ίδιο με αυτά και να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Έχουν αυτό που λένε beamforming, δηλαδή εντοπίζουν το ένα το άλλο και στέλνουν στοχευμένο σήμα.Awesomatic έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 21:26Και για λίγο πιο μεγάλες αποστάσεις όμως; Βολεύει να έχεις 2-3 στη σειρά;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:45Πολύ καλύτερα από extender 100% καταρχάς γιατί είναι σα να μπαίνεις στο ίδιο δίκτυο, ίδιο SSID. Ούτε μαλακίες να διαλέγει το κινητό λάθος δίκτυο ούτε τίποτα.Awesomatic έγραψε: ↑06 Οκτ 2023, 16:37Κάνουν δουλειά αυτά; Εχω extender πάνω σε extender για να μπορω να κάνω τη δουλειά μου

Devolo WiFi 6 Repeater 5400 Mesh WiFi Extender Dual Band (2.4 & 5GHz) 5400Mbps
Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, με τα power line ειχα διακοπες....
Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης, με τα power line ειχα διακοπες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
21 Φεβ 2024, 15:51
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς
από Λόρδος Ταντρίδης » 06 Μαρ 2024, 10:47 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 94 Απαντήσεις
- 5041 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης
28 Ιουν 2024, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πήρα ένα χάπι στην Ίμπιζα
από Dwarven Blacksmith » 14 Φεβ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
17 Φεβ 2024, 14:06
-
-
- 55 Απαντήσεις
- 1656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
31 Ιαν 2025, 21:10