Chatgpt
- Dwarven Blacksmith
Re: Chatgpt
Πρόσφατη χρήση στην οποία τα πήγε εξαιρετικά: πρόβα για τεχνική συνέντευξη. Το ρωτάς ο,τιδήποτε φαντάζεσαι ότι μπορεί να σε ρωτήσουν και παίρνεις μια καλή απάντηση. Και μετά τους λες να σε ρωτήσει κι άλλα.

Πρέπει να σας έχω πει ότι ένα πράγμα που δε μπορεί να κάνει είναι να επεκτείνει τη γραμματική γνωστής γλώσσας. Πχ του είπα να μου παρουσιάσει μια υποθετική εκδοχή των ελληνικών όπου τα ρήματα έχουν γένος και δεν τα κατάφερε, αν και μου εξήγησε τι είχε καταλάβει και μου παρουσίασε υποθετικά παραδείγματα ανακοινωνοντας περήφανο ότι η κατάληξη του ρήματος εδώ αλλάζει με το γένος (δεν αλλαζε).
Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί είναι απλά ένας glorified κορρεκτορας. Δεν είναι ικανό να παράξει κατι που να μην προϋπαρχει.
Ναι, το μπουρδέλο το έχω δοκιμάσει ένα σωρό φορές πριν καταλήξω ότι είναι εντελώς άχρηστο. Μια άλλη φορά του είχα ζητήσει να βρει μουσική που μοιάζει με 5-10 τραγούδια που του έδωσα. 7 στα 10 τραγούδια που μου έβγαλε ως προτεινόμενα ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. Τυχαίοι τίτλοι, τυχαία ονόματα καλλιτεχνών. Μια άλλη φορά πάλι, του έδωσα να βρει πληροφορίες για το όνομά μου. Μου είπε ότι ήμουν Γερμανός ηθοποιός και μου ανέφερε και σειρές στις οποίες είχα παίξει. Οϋτε Γερμανός ηθοποιός με αυτό το όνομα υπήρχε, ούτε σειρές με αυτά τα ανόματα.sharp έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 21:30Ξέρεις τι έκανες τώρα;micmic έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 14:12Είναι τραγικό ακόμα και για πολύ απλά πράγματα. Προχτές το ρώταγα ποιο είναι το τελευταίο επεισόδιο των Wild Kratts. Εδώ είναι η λίστα με όλα τα επεισόδια της σειράς: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_W ... s_episodes
5 φορές ρώτησα το ίδιο πράγμα, και 5 φορές έδινε διαφορετικές απαντήσεις χωρίς να δώσει τη σωστή ούτε μια φορά.
Πραγματικά δεν είναι να το εμπιστεύεσαι ούτε για να σου πει πόσο κάνει 1+1.
Πήγες να παρκάρεις μια Φερράρι και κάτι δεν πήγε καλά με την όπισθεν, οπότε λες ότι είναι μαλακία αυτοκίνητο.
Μάλλον πήγα να παρκάρω ένα χαλασμένο Yugo που είχε πάνω αυτοκόλλητο Ferrari.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Πώς σε λένε ρε, Φρανκενστάιν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 559 Προβολές