Βοήθεια Κινητάκηδες!
Re: Βοήθεια Κινητάκηδες!
Να γράψω κι εγώ εδώ μιας και δεν βρίσκω άλλο. Είμαι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο με σπασμένο το κάλυμμα του κινητού στο πίσω μέρος. Δεν είχα θέμα και δεν ήθελα να το φτιάξω. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει και ξεκολλάει αρκετά. Με γοητεύει η ιδέα να το ξεκολλήσω όλο και να μείνει διάφανο. Αλλά α) δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι ασφαλές και β) βλέπω ότι έχει χαλάσει η ποιότητα στην κάμερα και δεν ξέρω αν οφείλεται ότι είναι σπασμένο. Αξίζει ο κόπος να το φτιάξω, εννοώ θα επανέλθει η κάμερα; αν το δώσω θα έχουν πρόσβαση και στα αρχεία μου;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο που σου εχει σπασει συνηθως το λενε καπακι μπαταριας και δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο
κανε μια ερωτηση μηπως παρεις καινουριο
κανε μια ερωτηση μηπως παρεις καινουριο
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν θέλω να το αλλάξω, όχι λόγω κόστους. Παλιότερα δεν έλειπαν τόσο μεγάλα κομμάτια μαύρο. Απλά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει η ποιότητα των φώτο. Βγαίνουν σαν θολές. Και λέω να το αλλάξω, θα φτιάξει η κάμερα ή δεν θα φτιάξει οπότε και να το αφήσω έτσι ώσπου να πάρω άλλο. Αυτό είναι το δίλημμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε συ μιλαμε για 10-15 ευρω κοστος γιατι να μην το αλλαξεις ολο να τελειωνεις;Naida έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:36Δεν θέλω να το αλλάξω, όχι λόγω κόστους. Παλιότερα δεν έλειπαν τόσο μεγάλα κομμάτια μαύρο. Απλά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει η ποιότητα των φώτο. Βγαίνουν σαν θολές. Και λέω να το αλλάξω, θα φτιάξει η κάμερα ή δεν θα φτιάξει οπότε και να το αφήσω έτσι ώσπου να πάρω άλλο. Αυτό είναι το δίλημμα.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εκβιαζει συναισθηματικα τον καμεραμαν επειδη αυτος της το ειχε σπασειalekhine έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:39ρε συ μιλαμε για 10-15 ευρω κοστος γιατι να μην το αλλαξεις ολο να τελειωνεις;Naida έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:36Δεν θέλω να το αλλάξω, όχι λόγω κόστους. Παλιότερα δεν έλειπαν τόσο μεγάλα κομμάτια μαύρο. Απλά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει η ποιότητα των φώτο. Βγαίνουν σαν θολές. Και λέω να το αλλάξω, θα φτιάξει η κάμερα ή δεν θα φτιάξει οπότε και να το αφήσω έτσι ώσπου να πάρω άλλο. Αυτό είναι το δίλημμα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Έχω το redmi note pro 9 κοντά 2 χρόνια (δεν τα έχω κλείσει ακόμα) και δεν έχω προβλήματα με διαφημίσεις. Για την ακρίβεια είναι το καλύτερο vfm κινητό που έχω πάρει ποτέ και δεν έχω σκοπό να αλλάξω τη συγκεκριμένη κινεζιά, κυρίως για την μπαταρία της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ξέρω, δεν έχει κόστος ιδιαίτερο ακόμα και στην Huawei να το πάω. Πεισματικά δεν θέλω ν το αλλάξω μέχρι το τέλος της ζωής του. Αλλά αν είναι να βελτιωθεί το κομμάτι κάμερα, θα το αλλάξω.alekhine έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:39ρε συ μιλαμε για 10-15 ευρω κοστος γιατι να μην το αλλαξεις ολο να τελειωνεις;Naida έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:36Δεν θέλω να το αλλάξω, όχι λόγω κόστους. Παλιότερα δεν έλειπαν τόσο μεγάλα κομμάτια μαύρο. Απλά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει η ποιότητα των φώτο. Βγαίνουν σαν θολές. Και λέω να το αλλάξω, θα φτιάξει η κάμερα ή δεν θα φτιάξει οπότε και να το αφήσω έτσι ώσπου να πάρω άλλο. Αυτό είναι το δίλημμα.
Που το θυμάσαιGoBack έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:41Εκβιαζει συναισθηματικα τον καμεραμαν επειδη αυτος της το ειχε σπασειalekhine έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:39ρε συ μιλαμε για 10-15 ευρω κοστος γιατι να μην το αλλαξεις ολο να τελειωνεις;Naida έγραψε: ↑23 Μαρ 2022, 20:36Δεν θέλω να το αλλάξω, όχι λόγω κόστους. Παλιότερα δεν έλειπαν τόσο μεγάλα κομμάτια μαύρο. Απλά παρατήρησα ότι έχει χαλάσει η ποιότητα των φώτο. Βγαίνουν σαν θολές. Και λέω να το αλλάξω, θα φτιάξει η κάμερα ή δεν θα φτιάξει οπότε και να το αφήσω έτσι ώσπου να πάρω άλλο. Αυτό είναι το δίλημμα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διάβασα "κνιτάκηδες" και μπήκα φορτσάτος γιά Γούντυ !

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πιθανολογω οτι ο εγκεφαλος μου θεωρησε οτι ηταν σημαντικη πληροφορια για την κατανοηση της ψυχοσυνθεσης του γυναικειου φυλου και την αποθηκευσε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ελπίζω να μην τραυματισα την ευαίσθητη πσυχουλα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για τη θολή κάμερα, το είχα το θέμα σε ένα Samsung Galaxy κάποτε. Νομίζω δεν διορθώνεται και θέλει αλλαγή το κάλυμμα της κάμερας επειδή μάλλον έχει φθαρεί.
Οπότε είτε παραγγελία ανταλλακτικού και επισκευή είτε απευθύνεσαι σε κατάστημα-μάστορα.
Δε νομίζω το άλλαγμα καλύμματος της πίσω όψης περιλαμβάνει καί την κάμερα αλλά δεν βλάπτει να ρωτήσεις.
Οπότε είτε παραγγελία ανταλλακτικού και επισκευή είτε απευθύνεσαι σε κατάστημα-μάστορα.
Δε νομίζω το άλλαγμα καλύμματος της πίσω όψης περιλαμβάνει καί την κάμερα αλλά δεν βλάπτει να ρωτήσεις.
- Rocco Siffredi
Έχουν πρόσβαση ακόμα και αν που έχω κλειδωμένο μεRocco Siffredi έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 08:23Ε ναι
Μιχαλακοπούλου είναι το σέρβις Huawei πήγαινε να ρωτήσεις
Είχα σπάσει από πτώση μπροστά την οθόνη και είχα πάει να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση
κωδικό;
Θα τους ρωτήσω αν είναι και φτιάχνει να το επιχειρήσω.1451 έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 07:06Για τη θολή κάμερα, το είχα το θέμα σε ένα Samsung Galaxy κάποτε. Νομίζω δεν διορθώνεται και θέλει αλλαγή το κάλυμμα της κάμερας επειδή μάλλον έχει φθαρεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Rocco Siffredi
Ε θα τους δώσεις κλειδωμένο κινητό να στο φτιάξουν;Naida έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 18:02Έχουν πρόσβαση ακόμα και αν που έχω κλειδωμένο μεRocco Siffredi έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 08:23Ε ναι
Είχα σπάσει από πτώση μπροστά την οθόνη και είχα πάει να ρωτήσω αν το καλύπτει η εγγύηση
κωδικό;

Πήγαινε ρωτά το μην σου λέω ότι ναναι
Σε άλλη περίπτωση θυμάμαι ότι μου χαν ζήτησει να είναι ανοιχτό και να χω σώσει τα αρχεία μην γίνει μλκια γιατί θακαναν σαν φορμάτ
Εσένα για την κάμερα δεν ξέρω
Γιατί να το έχουν ανοιχτό; "εξωτερικό" είναι το ζήτημα όχι μέσα. Θα τους ρωτήσω όμως.Rocco Siffredi έγραψε: ↑25 Μαρ 2022, 15:34Ε θα τους δώσεις κλειδωμένο κινητό να στο φτιάξουν;Naida έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 18:02Έχουν πρόσβαση ακόμα και αν που έχω κλειδωμένο μεRocco Siffredi έγραψε: ↑24 Μαρ 2022, 08:23
Ε ναι
κωδικό;
Πήγαινε ρωτά το μην σου λέω ότι ναναι
Σε άλλη περίπτωση θυμάμαι ότι μου χαν ζήτησει να είναι ανοιχτό και να χω σώσει τα αρχεία μην γίνει μλκια γιατί θακαναν σαν φορμάτ
Εσένα για την κάμερα δεν ξέρω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
- 30 Απαντήσεις
- 1001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
07 Ιούλ 2024, 09:41
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Ιουν 2024, 18:18