εγώ,ξέρω απο που έφυγε η βίδα παντως , ειναι εμφανες.
Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.
-
Re: Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
σωστο συτο.seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:07πειδή εγώ είμαι αμόρφωτος δεν μπορώ να καταλάβω πως από τότε που σε γνώρισα πριν πολλά χρόνια δεν έχεις γράψει έστω και μία φορά κάτι που να μην είναι μαλακία. Τον ευφυεί άνθρωπο πολύ τον ζήλεψαν Τον μαλάκα κανένας Αν δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου είσαι μαλάκας
πραγματι, επειδη εισαι αμορφωτος νομιζεις οτι γραφω μαλακιες, αν ησουν μορφωμενος η εστω ευφυης, θα καταλαβαινες οτι κανεις δεν μπορει να γραψει μεγαλυτερες μαλακιες απο αυτες που εχεις γραψει εσυ.
κανεις δε σε ζηλευει, και κανεις δεν ασχολειται μαζι σου. αν σταματησεις να γραφεςι μαλακιες, θα σταματησουμε να γελαμε με την παρτη σου και να ασχολουμαστε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εχεις χασει σε απειρες κοντρες, με οποιον και αν κοντραριστηκες, δεν εχεις κερδισει ουτε μια.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- taxalata xalasa
Εσύ ρώτηξες κι εγώ σαπαντώ την ερώτηση πούκανες.seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:18Δεν είναι ανάγκη να τεκμηριώσω αυτά που έχω τεκμηριώσει στην εφεύρεσή μου. Όλα τα έχω τεκμηριωμένα μόνος μου και δεν πληρώνω ποτέ κατώτερούς μου. Από την στιγμή που κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και κωλώνεις να μιλήσεις επώνυμα.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:14ξέρω ήδη την αστοχία σου...
αλλά δεν στην λέω αν δεν πλερώσεις... και τα λεφτά μπροστά...
αλλιώς να την βρεις μόνος σου...
Εγώ είμαι αρχηγός στα αρχίδια μου η γνώμη σας θα εκτιμήσω την επιστημονική απάντηση.
Αν δεν έχεις ανάγκη να σου πω πούναι η αστοχία σου τότε γιατί με ρωτάς να σου πω που είναι η αστοχία σου στο άρθρο που αν θα γράψεις;
Δεν λέω άλλα αν δεν πλερώσεις... Εγώ σείπα... Ξέρω πούναι η αστοχία σου και γι αυτό σε κοροϊδεύει όλος ο ντουνιάς... αλλα ο τζάμπας πέθανε κι ο δωρεάν ετάφη...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Μια χαρά είναι η αγκύρωση. Απλά ειναι άχρηστη για σπίτια.
Άλλου μεγέθους είναι η ροπή που κατεβάζει ένα τοίχωμα στην βάση, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει στην βάση ένα υποστύλωμα, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει η κατασκευή σαν ένας συμπαγής φορέας, άλλου μεγέθους οι ροπές που δίνει ένα ισόγειο και άλλου μεγέθους οι ροπές που κατεβάζει μια πολυκατοικία, άλλου μεγέθους οι ροπές της μικρής και της μεγάλης επιτάχυνσης.
Για ποια ροπή θέλεις να εξετάσουμε το μέγεθος για να δούμε αν η αγκύρωση χρησιμεύει ως αντισταθμιστική δύναμη?
Κατ αρχήν δεν απάντησες. Δεν μπορείς να λες δεν δουλεύει χωρίς τεκμηρίωση.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:29Εσύ ρώτηξες κι εγώ σαπαντώ την ερώτηση πούκανες.seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:18Δεν είναι ανάγκη να τεκμηριώσω αυτά που έχω τεκμηριώσει στην εφεύρεσή μου. Όλα τα έχω τεκμηριωμένα μόνος μου και δεν πληρώνω ποτέ κατώτερούς μου. Από την στιγμή που κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και κωλώνεις να μιλήσεις επώνυμα.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:14
ξέρω ήδη την αστοχία σου...
αλλά δεν στην λέω αν δεν πλερώσεις... και τα λεφτά μπροστά...
αλλιώς να την βρεις μόνος σου...
Εγώ είμαι αρχηγός στα αρχίδια μου η γνώμη σας θα εκτιμήσω την επιστημονική απάντηση.
Αν δεν έχεις ανάγκη να σου πω πούναι η αστοχία σου τότε γιατί με ρωτάς να σου πω που είναι η αστοχία σου στο άρθρο που αν θα γράψεις;
Δεν λέω άλλα αν δεν πλερώσεις... Εγώ σείπα... Ξέρω πούναι η αστοχία σου και γι αυτό σε κοροϊδεύει όλος ο ντουνιάς... αλλα ο τζάμπας πέθανε κι ο δωρεάν ετάφη...
Δεύτερον για να σε πληρώσω πρέπει να ξέρω ποιος είσαι και τι ξέρεις.
Είμαι ένας από τους τοπ επιστήμονες του πλανήτη δεν θα πληρώσω έναν κατώτερο να μου κάνει την δουλειά που ξέρω να κάνω εγώ μόνος μου.
Εγώ έχω τεκμηριωμένες απόψεις αν εσύ δεν τις δέχεσαι πες μου την δική σου τεκμηριωμένη άποψη.
Αν θες να μιλήσουμε σε επιστημονικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο καφενείου.
Ακόμα και αν έχεις μια σωστή άποψη δεν σημαίνει ότι η δική μου είναι λάθος.
Εξαρτάτε από ποιο σημείο την εξετάζεις.

- taxalata xalasa
σαπάντησα...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 07:59Κατ αρχήν δεν απάντησες. Δεν μπορείς να λες δεν δουλεύει χωρίς τεκμηρίωση.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:29Εσύ ρώτηξες κι εγώ σαπαντώ την ερώτηση πούκανες.seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:18Δεν είναι ανάγκη να τεκμηριώσω αυτά που έχω τεκμηριώσει στην εφεύρεσή μου. Όλα τα έχω τεκμηριωμένα μόνος μου και δεν πληρώνω ποτέ κατώτερούς μου. Από την στιγμή που κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και κωλώνεις να μιλήσεις επώνυμα.
Είμαι ένας από τους τοπ επιστήμονες του πλανήτη δεν θα πληρώσω έναν κατώτερο να μου κάνει την δουλειά που ξέρω να κάνω εγώ μόνος μου.
Εγώ έχω τεκμηριωμένες απόψεις αν εσύ δεν τις δέχεσαι πες μου την δική σου τεκμηριωμένη άποψη.
Ξέρω πούναι η αστοχία σου αλλά δεν σε λεω τίποτα αν δεν πλερώσεις... Αν πλερώσεις θα λάβεις την αναλυση με την αστοχία σου που θαναι τεκμηριωμενη επιστημονικά και θα μπορεσεις να διορθώσεις την αστοχία σου για να πετύχεις τον στόχο.
τέλος... όλα τάλλα είναι λόγια του αέρα...
Για τη ροπή του σεισμού, δεν κάνει.seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 07:42Άλλου μεγέθους είναι η ροπή που κατεβάζει ένα τοίχωμα στην βάση, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει στην βάση ένα υποστύλωμα, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει η κατασκευή σαν ένας συμπαγής φορέας, άλλου μεγέθους οι ροπές που δίνει ένα ισόγειο και άλλου μεγέθους οι ροπές που κατεβάζει μια πολυκατοικία, άλλου μεγέθους οι ροπές της μικρής και της μεγάλης επιτάχυνσης.
Για ποια ροπή θέλεις να εξετάσουμε το μέγεθος για να δούμε αν η αγκύρωση χρησιμεύει ως αντισταθμιστική δύναμη?
Κάνει για τη ροπή του ανέμου στις ομπρέλες θαλασσής.
Όχι η επιστήμη μιλάει με θεωρεία πειράματα προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση τα οποία όλα αυτά γίνονται δημοσίευση για να τα κρίνουν θετικά ή αρνητικά οι επιστήμονες του κλάδου κάνοντας αναφορές. Αυτό και έκανα. Όλα τα άλλα είναι κομπογιαννίτικα για να περνά η ώρα.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 08:50σαπάντησα...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 07:59Κατ αρχήν δεν απάντησες. Δεν μπορείς να λες δεν δουλεύει χωρίς τεκμηρίωση.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:29
Εσύ ρώτηξες κι εγώ σαπαντώ την ερώτηση πούκανες.
Ξέρω πούναι η αστοχία σου αλλά δεν σε λεω τίποτα αν δεν πλερώσεις... Αν πλερώσεις θα λάβεις την αναλυση με την αστοχία σου που θαναι τεκμηριωμενη επιστημονικά και θα μπορεσεις να διορθώσεις την αστοχία σου για να πετύχεις τον στόχο.
https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
Ναι αν οι ομπρέλες για εσένα δίνουν ροπές 500 τόνωνnick έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:00Για τη ροπή του σεισμού, δεν κάνει.seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 07:42Άλλου μεγέθους είναι η ροπή που κατεβάζει ένα τοίχωμα στην βάση, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει στην βάση ένα υποστύλωμα, άλλου μεγέθους η ροπή που κατεβάζει η κατασκευή σαν ένας συμπαγής φορέας, άλλου μεγέθους οι ροπές που δίνει ένα ισόγειο και άλλου μεγέθους οι ροπές που κατεβάζει μια πολυκατοικία, άλλου μεγέθους οι ροπές της μικρής και της μεγάλης επιτάχυνσης.
Κάνει για τη ροπή του ανέμου στις ομπρέλες θαλασσής.
- taxalata xalasa
να σκέφτεσαι πριν γράψεις... εγώ δεν παρουσιάζω θεωρία σαν κι εσένα... εγώ βρίσκω την αστοχία... εσύ έχεις αστοχία και την έχω βρει... και πουλώ την γνώση εύρεσης αστοχιών... κι όπως είπα... γω δεν παρουσιάζω θεωρία για να περάσω peer review... βρίσκω αστοχίες...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:11Όχι η επιστήμη μιλάει με θεωρεία πειράματα προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση τα οποία όλα αυτά γίνονται δημοσίευση για να τα κρίνουν θετικά ή αρνητικά οι επιστήμονες του κλάδου κάνοντας αναφορές. Αυτό και έκανα. Όλα τα άλλα είναι κομπογιαννίτικα για να περνά η ώρα.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 08:50σαπάντησα...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 07:59
Κατ αρχήν δεν απάντησες. Δεν μπορείς να λες δεν δουλεύει χωρίς τεκμηρίωση.
μην λέμε συνέχεια τα ίδια... καταλαβέτο... ο τζάμπας πέθανε κι ο δωρεάν ετάφη... δεν θα σου πω αν δεν πλερωσεις...
Εγώ στις αστοχίες απαντώ με συγκρίσιμα πειράματα. Και όλα αυτά τσάμπα για να σώσω τον κόσμο.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:18να σκέφτεσαι πριν γράψεις... εγώ δεν παρουσιάζω θεωρία σαν κι εσένα... εγώ βρίσκω την αστοχία... εσύ έχεις αστοχία και την έχω βρει... και πουλώ την γνώση εύρεσης αστοχιών... κι όπως είπα... γω δεν παρουσιάζω θεωρία για να περάσω peer review... βρίσκω αστοχίες...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:11Όχι η επιστήμη μιλάει με θεωρεία πειράματα προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση τα οποία όλα αυτά γίνονται δημοσίευση για να τα κρίνουν θετικά ή αρνητικά οι επιστήμονες του κλάδου κάνοντας αναφορές. Αυτό και έκανα. Όλα τα άλλα είναι κομπογιαννίτικα για να περνά η ώρα.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 08:50
σαπάντησα...
μην λέμε συνέχεια τα ίδια... καταλαβέτο... ο τζάμπας πέθανε κι ο δωρεάν ετάφη... δεν θα σου πω αν δεν πλερωσεις...
Μία εικόνα χιλιάδες λέξεις. Ένα βίντεο = τεκμηρίωση.
Εσύ θέλεις να σε πληρώσω για να σε σώσω. Δεν αγοράζω.
- taxalata xalasa
πως απαντας στις αστοχίες αφού δεν τις ξέρεις; αν τις ήξερες θα τις είχες διορθώσει και δεν θάταν οι αστοχίες που βρήκα...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:27Εγώ στις αστοχίες απαντώ με συγκρίσιμα πειράματα. Και όλα αυτά τσάμπα για να σώσω τον κόσμο.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:18να σκέφτεσαι πριν γράψεις... εγώ δεν παρουσιάζω θεωρία σαν κι εσένα... εγώ βρίσκω την αστοχία... εσύ έχεις αστοχία και την έχω βρει... και πουλώ την γνώση εύρεσης αστοχιών... κι όπως είπα... γω δεν παρουσιάζω θεωρία για να περάσω peer review... βρίσκω αστοχίες...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:11Όχι η επιστήμη μιλάει με θεωρεία πειράματα προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση τα οποία όλα αυτά γίνονται δημοσίευση για να τα κρίνουν θετικά ή αρνητικά οι επιστήμονες του κλάδου κάνοντας αναφορές. Αυτό και έκανα. Όλα τα άλλα είναι κομπογιαννίτικα για να περνά η ώρα.
ΥΓ.όπως είπε κι ο άλλος.... κλίκ δεν δίδω
Δεν απαντώ εγώ είμαι από χωριό και αγράμματος. Απαντούν τα πειράματα.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:39πως απαντας στις αστοχίες αφού δεν τις ξέρεις; αν τις ήξερες θα τις είχες διορθώσει και δεν θάταν οι αστοχίες που βρήκα...seismic1 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:27Εγώ στις αστοχίες απαντώ με συγκρίσιμα πειράματα. Και όλα αυτά τσάμπα για να σώσω τον κόσμο.taxalata xalasa έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:18
να σκέφτεσαι πριν γράψεις... εγώ δεν παρουσιάζω θεωρία σαν κι εσένα... εγώ βρίσκω την αστοχία... εσύ έχεις αστοχία και την έχω βρει... και πουλώ την γνώση εύρεσης αστοχιών... κι όπως είπα... γω δεν παρουσιάζω θεωρία για να περάσω peer review... βρίσκω αστοχίες...
ΥΓ.όπως είπε κι ο άλλος.... κλίκ δεν δίδω
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι συγχρονοι δουλοι της Ελ σεζον
από Μαδουραίος » 21 Ιούλ 2024, 10:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 1527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
23 Ιούλ 2024, 00:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση [poll] Τι πιστεύετε ότι θα προτιμούσαν οι σύγχρονοι Κύπριοι;
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 03 Αύγ 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 447 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Οκτ 2024, 12:58
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
02 Ιούλ 2024, 21:19
-