https://www.pcsteps.gr/378238-quicksteps-202/
Kαινοτομες ιδεες του youtube!!!
Re: Kαινοτομες ιδεες του youtube!!!
Δεν βρηκα κατι σχετικο στις ρυθμισεις του κινητου μου, αλλα κυριως αναρωτιεμαι τι διαολο ειναι τουτο, γιατι αναφερει ενα Mi smart tv stick την ωρα που εγω ουτε Xiaomi λογισμικο εχω στο σπιτι, ουτε σμαρτ τιβι ουτε στικ. Και μου το βγαζει σε ανυποπτες στιγμες, ακομα κι αν δεν βλεπω βιντεο.
Τα έχει παίξει τελείως τώρα τελευταία το Youtube.
Υπάρχει Xiaomi συσκευή στο δίκτυο σου στην οποία μπορείς να κάνεις stream. Μήπως κανας γείτονας σου κλέβει ίντερνετ;Bazoomba έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 13:32Δεν βρηκα κατι σχετικο στις ρυθμισεις του κινητου μου, αλλα κυριως αναρωτιεμαι τι διαολο ειναι τουτο, γιατι αναφερει ενα Mi smart tv stick την ωρα που εγω ουτε Xiaomi λογισμικο εχω στο σπιτι, ουτε σμαρτ τιβι ουτε στικ. Και μου το βγαζει σε ανυποπτες στιγμες, ακομα κι αν δεν βλεπω βιντεο.
Bazoomba μου το έβγαλε και εμένα.

Εάν είσαι 100% σίγουρος που δεν υπάρχει Xiaomi συσκευή στο τοπικό δίκτυο τότε κάτι παίζει, ίσως σου κλέβουν ίντερνετ.
Θα πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο παράθυρο μέχρι να σου βγει αυτό

Εκεί θα πατήσεις turn off notifications και θα σου ανοίξει το παρακάτω

Από εκεί θα απενεργοποιήσεις το cast.

Εάν είσαι 100% σίγουρος που δεν υπάρχει Xiaomi συσκευή στο τοπικό δίκτυο τότε κάτι παίζει, ίσως σου κλέβουν ίντερνετ.

GoBzi έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 14:29Bazoomba μου το έβγαλε και εμένα.

Δηλαδη ειναι συσκευη αλλου πoυ προσπαθει να συνδεθει με την δικη μου; Δεν παιζει να κλεισω την ειδοποιηση εφοσον ισχυει αυτο γιατι μου εχει την επιλογη τερματισμου της συνδεσης. Ενα τετραγωνακι, δεν ξερω αν εμφανιζεται και σε εσενα μετα το pause.
Σε ευχαριστω παντως!

Όχι δεν προσπαθεί να συνδεθεί, είναι ήδη συνδεμένη στο δίκτυο του σπιτιού σου.Bazoomba έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 14:35GoBzi έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 14:29Bazoomba μου το έβγαλε και εμένα.
Δηλαδη ειναι συσκευη αλλου πoυ προσπαθει να συνδεθει με την δικη μου; Δεν παιζει να κλεισω την ειδοποιηση εφοσον ισχυει αυτο γιατι μου εχει την επιλογη τερματισμου της συνδεσης. Ενα τετραγωνακι, δεν ξερω αν εμφανιζεται και σε εσενα μετα το pause.
Σε ευχαριστω παντως!
Για να καταλάβεις, το κινητό μου και η τηλεόραση μου είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο. Η πρώτη φωτογραφία (YouTube KDL-50...) σημαίνει πως η τηλεόραση μου (το KDL-50.. είναι το μοντέλο της τηλεόρασης) παίζει YouTube και μπορώ μέσα από το κινητό μου μπορώ να την ελέγξω, να κάνω pause, επόμενο βίντεο κτλπ.
Εάν κλείσω το WiFi του κινητού μου ή φύγω από από το σπίτι, η ειδοποίηση εξαφανίζεται γιατί πλέον οι 2 συσκευές δεν βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι στο δικό σου δίκτυο υπάρχει Xiaomi συσκευή. Από το όνομα υποθέτω πως έχεις (η ο γείτονας) κάποια τηλεόραση/οθόνη η οποία δεν είναι smart και έχει κουμπωθεί πάνω ένα Xiaomi stick.
Άνοιξε την εφαρμογή του YouTube στο κινητό σου και θα δεις αυτά τα εικονίδια πάνω δεξιά. Το πρώτο σου επιτρέπει να συνδεθείς στην συσκευή και να στείλεις ότι βίντεο θες.

Εδώ διαλέγεις την συσκευή που θες.

Μπορείς να στείλεις κάποιο βίντεο για δοκιμή για να δεις εάν όντως παίζει στην τηλεόραση σου/κάποια οθόνη υπολογιστή το βίντεο. Εάν δεν παίζει πουθενά μάλλον είναι του γείτονα. Α, μέσα απο τα κουμπιά έντασης του κινητού μπορείς να ελέγχεις και την ένταση της τηλεόρασης, οπότε εάν το δοκιμάσεις, βαλε τερμα την φωνή και ακου εάν βαράει η τηλεόραση των γειτόνων.
Μπορείς να δεις ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σου μέσα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Κινητό Xiaomi δεν είχες, σίγουρα δεν έχεις και κανένα smart remote της Xiaomi έτσι;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
συνδεεσαι με το router σου ( συνηθως βαζεις για διευθυνση το 192.168.0.1 Αν αυτο δεν λειτουργησει, τοτε γραψε cmd στον explorer να σου βγει το command prompt και γραψε ipconfig. Η διευθυνση που ψαχνεις ειναι στο default gateway)
Οταν συνδεθεις με το router θα σου ζητησει το password. Ειναι στην πισω μερια του κουτιου του router.
οταν συνδεθεις μπορεις να δεις ποιοι ειναι συνδεδεμενοι. επισης μπορεις να αλλαξεις key να κανεις το δικτυο κρυφο κλπ
Οταν συνδεθεις με το router θα σου ζητησει το password. Ειναι στην πισω μερια του κουτιου του router.
οταν συνδεθεις μπορεις να δεις ποιοι ειναι συνδεδεμενοι. επισης μπορεις να αλλαξεις key να κανεις το δικτυο κρυφο κλπ
DOCTOR HACKERtalaipwros έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:12συνδεεσαι με το router σου ( συνηθως βαζεις για διευθυνση το 192.168.0.1 Αν αυτο δεν λειτουργησει, τοτε γραψε cmd στον explorer να σου βγει το command prompt και γραψε ipconfig. Η διευθυνση που ψαχνεις ειναι στο default gateway)
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
-
klg έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:17DOCTOR HACKERtalaipwros έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:12συνδεεσαι με το router σου ( συνηθως βαζεις για διευθυνση το 192.168.0.1 Αν αυτο δεν λειτουργησει, τοτε γραψε cmd στον explorer να σου βγει το command prompt και γραψε ipconfig. Η διευθυνση που ψαχνεις ειναι στο default gateway)

Οχι παιδες δεν εχω καμια συσκευη Xiaomi. Θα δοκιμασω να χακεψω.

Σας ευχαριστω.
Υγ.
Οποτε ο τυπος/ισσα δεν εχει προσβαση στα των συσκευων μου, απλως συνδεεται με το ρουτερ μου. Οταν βγαζει δηλαδη το σημα δεν γινεται καποια κοινοποιηση του τι βλεπω εγω.
Να ξερω να σταματησω να μπαινω φορουμ δηλαδη..
talaipwros έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:22klg έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:17DOCTOR HACKERtalaipwros έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 11:12συνδεεσαι με το router σου ( συνηθως βαζεις για διευθυνση το 192.168.0.1 Αν αυτο δεν λειτουργησει, τοτε γραψε cmd στον explorer να σου βγει το command prompt και γραψε ipconfig. Η διευθυνση που ψαχνεις ειναι στο default gateway)
οταν συνδεθεις μπορεις να δεις ποιοι ειναι συνδεδεμενοι. επισης μπορεις να αλλαξεις key να κανεις το δικτυο κρυφο κλπ![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
27 Ιαν 2025, 22:48
-
-
Νέα δημοσίευση Ιδέες για νέα νήματα του Αριστου
από zteo » 23 Αύγ 2024, 22:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
24 Αύγ 2024, 00:40
-
-
- 581 Απαντήσεις
- 7605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zundapp
20 Σεπ 2024, 00:49
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΕΚΚ ειχε δικες του ιδεες του τι ειναι "Ελληνικο" λεει ο Σμαραγδης
από George_V » 22 Οκτ 2024, 12:00 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 63 Απαντήσεις
- 1466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
23 Οκτ 2024, 01:23
-