καλά καλά, ασε να βγουνε και μετα δεν θα τα αγοράσουμε γιατί δεν ειναι σωστό. Θυμάται κανείς πριν 20 χρόνια που ειχε βγει η ταινια i-robot, που ειχαν κανει μια σελίδα στο ινετ, μαλλον εκεινοι που ειχαν αναλάβει την προώθηση της ταινιας, οδεον κλπ; Ειχαν φτιαξει ενα σιτε που ελεγε τι μπορει να κανει, σαν μπροσουρα, για να το αγοράσουμε. Ελεγε οτι κανει δουλειές σπιτιου, διαφορα, δεν ειχα βρει ουτε μια γυναίκα να πει οχι, γιαγιάδες, μαμαδες, ολες το ήθελαν. Φουρνο μικροκυμάτων δεν ηθελαν, του σατανα, το ρομποτάκι ομως το ηθελαν.20--- έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:27Δε λες...ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ πούστηδες. Οποιοι κι αν είστε από πίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:23
Ενώ αν ήμουν ευαίσθητος τι θα έκανα, θα προσποιούμουν ότι δεν συμβαίνει; Αφού συμβαίνει.
Δεν θέλω να φέρω πολιτικά στο νήμα, αλλά είναι γνωστό ότι είμαι σοσιαλιστής. Αν η τεχνολογία μας επιτρέπει την αφθονία αλλά οι κοινωνικές σχέσεις την μπλοκάρουν, αυτό δεν είναι πρόβλημα της τεχνολογίας αλλά των κοινωνικών σχέσεων.
Ανθρωποειδή ρομπότ
Re: Ανθρωποειδή ρομπότ
- Dwarven Blacksmith

- Dwarven Blacksmith
Θα πρέπει οι εταιρίες να συνεργαστούν λίγο και να διοργανώνουν cage matches. 10 ρομπότ μπαίνουν, μόνο ένα βγαίνει. Αυστηρά ανθρωποειδή, όχι ρόπαλα αντί για χέρια, πριόνια και τέτοια.

Ερευνητές δημιούργησαν μαλακους τεχνητους μύες για πρωτοποριακα ρομπότ
https://www.techgear.gr/ereynites-dimio ... mpot-41877
https://www.techgear.gr/ereynites-dimio ... mpot-41877
Robots deployed to extract 41.5 tonnes of radioactive sandbags at Japan’s Fukushima plant, avoiding deadly human exposure.
https://interestingengineering.com/cult ... nsSM-JTE5Q
https://interestingengineering.com/cult ... nsSM-JTE5Q
Συγνώμη κύριε, αλλά εδώ δεν είναι το Cringefest 2025.20--- έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:27Δε λες...ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ πούστηδες. Οποιοι κι αν είστε από πίσω.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Μαρ 2025, 12:23
Ενώ αν ήμουν ευαίσθητος τι θα έκανα, θα προσποιούμουν ότι δεν συμβαίνει; Αφού συμβαίνει.
Δεν θέλω να φέρω πολιτικά στο νήμα, αλλά είναι γνωστό ότι είμαι σοσιαλιστής. Αν η τεχνολογία μας επιτρέπει την αφθονία αλλά οι κοινωνικές σχέσεις την μπλοκάρουν, αυτό δεν είναι πρόβλημα της τεχνολογίας αλλά των κοινωνικών σχέσεων.

Να το πιάσεις το γ@μήδι

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Dwarven Blacksmith

Γιατί μωρέ το γλυκούλι.

...ναι είδες, μέλι στάζι από τις βίδες των αρθρώσεων
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Sid Vicious
Στηρίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας.
Ακόμα και θεολογικά να το δει κάποιος η στασιμότητα και μη περαιτέρω ανάπτυξη της μπορεί να ειδωθει και ως αμαρτία.
Άντε να πέσουν κάποια στιγμή και οι τιμές στα jet pack (και να γίνουν πιο ελαφριά επίσης)
Ακόμα και θεολογικά να το δει κάποιος η στασιμότητα και μη περαιτέρω ανάπτυξη της μπορεί να ειδωθει και ως αμαρτία.
Άντε να πέσουν κάποια στιγμή και οι τιμές στα jet pack (και να γίνουν πιο ελαφριά επίσης)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ας μην σχολιάσω περαιτέρω
Δεν θέλω να συγχιστώ σήμερα, έχω το στομάχι μου απο χθες
Δεν θέλω να συγχιστώ σήμερα, έχω το στομάχι μου απο χθες
Εγώ βλέπω και γυναικοειδές
Μια περούκα ξανθιά με μπόλικη τρίχα, αιλάνερ+μπόλικη μάσκαρα και κραγιονάκι σε πορτοκαλί τόνο, πες μου ποιά σου θυμίζει
Μια περούκα ξανθιά με μπόλικη τρίχα, αιλάνερ+μπόλικη μάσκαρα και κραγιονάκι σε πορτοκαλί τόνο, πες μου ποιά σου θυμίζει

Χόβερμπάικ είναι πιο ωραία. Κάβλα πρέπει να ναι.Sid Vicious έγραψε: ↑28 Μαρ 2025, 13:53Στηρίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κινεζική εταιρεία ξεκίνησε να παράγει "ανθρωποειδή" ρομπότ
από Ίακχος » 22 Δεκ 2024, 10:20 » σε Τεχνολογία - 1 Απαντήσεις
- 204 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Δεκ 2024, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γεια σου ΚΚΕ! Τα λέμε όταν θα έρθουν τα ρομπότ
από Rudiche » 03 Σεπ 2024, 12:14 » σε Φιλοσοφία πολιτικής - 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rudiche
03 Σεπ 2024, 12:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομπότ επιτέθηκε σε μηχανικό σε εργοστάσιο της Τεσλα..!!
από Parrot » 27 Δεκ 2023, 01:32 » σε Τεχνολογία - 4 Απαντήσεις
- 800 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
27 Δεκ 2023, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομπότ μεταφέρομενα με drone στην Κίνα καθαρίζουν από χιόνι καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος
από Ίακχος » 26 Δεκ 2024, 13:11 » σε Τεχνολογία - 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Δεκ 2024, 13:11
-