Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
Διαβάζω ένα άρθρο "τι να κάνεις όταν σε αγνοεί " και λέει να ακούσω podcasts, να παίξω βίντεο γκειμς και να κάνω γιόγκα. Μάλιστα.
Μια χαρά όλα αυτά αν είσαι έφηβος.. Στα 33 πέφτειςς με τα μούτρα στη δουλειά ,βγαίνεις με φίλους τα βράδια και γενικά φροντίζεις να περνάς καλά .Κι όπως σου λένε όλοι εδώ ,λίγη αξιοπρέπεια δε θα σου κάνει κακό.
Το δώρο θα το στείλω, τι να τα κάνω όλα αυτά τα πράγματα; Να τα βαράω στο κεφάλι μου;
Λέτε να στείλω και το επόμενο βιβλίο που σχεδιάσαμε να διαβάσουμε μαζί; Το είχα αγοράσει ήδη κι εγώ και αυτή. Δεν πρόκειται να το διαβάσω μόνος μου και ήταν δική της επιλογη άλλωστε. Θα την πληγωσει;
Δεν θα στείλω άλλο μήνυμα, αλλά δεν τα έχει διαβάσει καν. Όντως δεν τα διαβασε δηλαδη, δεν τα βλεπει, με εχει στο ιγκνορ. Πόσο απηνης! Λες και της προξενησα κάποιο κακο. Ενώ δεν ηταν ξεκάθαρη μαζί μου.
Θα επανέλθω στη ρουτίνα μου. Απλώς είχα μια ελπίδα που μόλις σκοτώθηκε. Και με το δώρο δεν περιμένω τιποτα. Θέλω απλώς να νιώσω πως αποχωρω κύριος και όχι μικροπρεπης. Το να ακούσεις έστω τον σλλο είναι στοιχειώδεις τροποι. Και δεν είναι ότι τσακωθηκαμε ή έγινε κάτι αρνητικό. Απλώς εκείνη νόμιζε ότι έχω καταλάβει ότι με βλέπει φιλικά ενώ εγώ δεν το είχα καταλάβει.
Πες μας τους τίτλους από τα βιβλία, εάν ενδιαφέρεται κάποιος να πάρει κανένα, μην πάνε τσάμπα.
Τα κουτιά και η πόλαροϊντ δεν με ενδιαφέρουν. Έχει μείνει κάτι άλλο;
Τα κουτιά και η πόλαροϊντ δεν με ενδιαφέρουν. Έχει μείνει κάτι άλλο;
Να φας τις σοκολάτες και να κρατήσεις το κουτί να το χαρίσεις στο μέλλον σε κάποιον -α που να αξίζει παίζει η μπα;
-
Πόσα βιβλία διαβάσατε μέσα σε τρεις βδομάδες?????
-
Πάρ' το απόφαση επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι αλλα και αυτη του τα μασαει, ολο μιξντ σιγκναλς ειναι.
Απο τον Αυγουστο, αφου στειλεις το μπαουλο περνα ξανα για ενα χεντς απ.
Απο τον Αυγουστο, αφου στειλεις το μπαουλο περνα ξανα για ενα χεντς απ.
Τα διάβαζαν μαζί όταν ήταν φίλοι για 3 μήνες .. Μετά της την έπεσε και κλώτσησε η κοπέλα.