Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
μεγάλη σεναριακή τρύπα η πολαρόιντ,φαινόταν τέρμα παράξενη επιλογή εξ αρχής,έπρεπε να βάλεις απλά καμια φτηνοκάμερα
Αν της πω "ξέρω με ποιον βγαίνεις και δεν με πειράζει. Μπορούμε να είμαι φιλοι" είναι πολύ κριπι;
- Dwarven Blacksmith
Όχι. Αλλά προτείνω μια τροποποίηση:
"ξέρω με ποιον βγαίνεις και που μένει και δεν με πειράζει. Μπορούμε να είμαστε φιλοι;".
(η γραμματική διόρθωση κερασμένη)

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:43Όχι. Αλλά προτείνω μια τροποποίηση:
"ξέρω με ποιον βγαίνεις και που μένει και δεν με πειράζει. Μπορούμε να είμαστε φιλοι;".

Και χωρίς ερωτηματικό στο "μπορούμε να είμαστε φίλοι", πολύ σωστά.
μην το γραψεις οπως σου λενε, πες το πιο διακριτικά. Ειδες ενα ονειρο που σε αναστάτωσε, ήσασταν μαζί, στο μπανιο, την κοιτουσες στα ματια οταν ξαφνικά πετάχτηκε ενα τερας με μουσια μεσα απο την λεκανη και την αρπαξε.
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο αν το στείλει ως γράμμα με κομμένους πολύχρωμους χαρακτήρες από διάφορα περιοδικά;GoBzi έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:45Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:43Όχι. Αλλά προτείνω μια τροποποίηση:
Μ'αυτό τον τρόπο η τύπισσα θα καταλάβει πόσο cute και quirky είμαστε, αντιθέτως μπορεί να λάβει το λάθος μήνυμα!
-
-
Εδώmasterridley έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 14:31Μπορούμε να το βελτιώσουμε λίγο αν το στείλει ως γράμμα με κομμένους πολύχρωμους χαρακτήρες από διάφορα περιοδικά;GoBzi έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:45Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 13:43
Όχι. Αλλά προτείνω μια τροποποίηση:
Μ'αυτό τον τρόπο η τύπισσα θα καταλάβει πόσο cute και quirky είμαστε, αντιθέτως μπορεί να λάβει το λάθος μήνυμα!

Για όλα
Ήπια μια μπύρα και μεθυσα. Είμαι στη δουλειά. Τρώω γκοφρετα να ξεμεθυσω και να πιω τεκίλα.
Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αλλά εκείνη πιστευει ότι είμαι χαζός.
Λοιπόν τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αλλά εκείνη πιστευει ότι είμαι χαζός.
- hellegennes
Δεν τρέχει μία, μπορείς να το παίξεις θολοκουλτουριάρης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με μια μπυρα μεθυσες ρε κεφτε; Μου θες και να ικανοποιησεις την γκομενα...
Μεθαω εύκολα και ημουν νηστικός.
Να στείλω μηνυμα;
Να στείλω μηνυμα;
Ήρθαν τα μαγιό μου. Θα κάνω στορυ από παραλία τις επόμενες ημέρες
Επιβαλλεται μετα το δευτερο σφηνακι τεκιλα.