Δοκίμασε το περ για πιο πεζά πράματα, για σάμαριζ άρθρων και τέτοια πχ, είναι πολύ δυνατό, ή μάλλον ήτανε πολύ δυνατό σε αυτά τα πράματα μπηφόρ ιτ χουάζ κουλ.
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
Re: ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό το ντήπσηκ είναι σίγουρα πολύ καλό, είναι κινέζικο.
.
.
αν τυχει θα το δω, δεν κανω τετοια χρήση. Εγραψα απλα γιατι ειδα το βιντεκι του γκομπζι και μου εκανε εντυπωση, εχω δοκιμασει αρκετα το κλοντ και σιγουρα στην λογική δεν ειναι καλυτερο απο το deepseek. Οποτε το εβαλα να το δει αν τυχει, οκ το φιδακι ειναι απλο πραγμα, αλλα γενικά σε κωδικα το δεεπσεεκ ειναι καλό.
Νόουτηντ και θενκς επίσης.
.
.
δεν εχει σημασία τι ειναι, δεν το γραφω για αυτο. Οταν ηθελα να δοκιμάσω την πασιέτζα του μικμικ, αφου μου εσπασαν τα νευρα, δοκιμασα αναποδα. Την εγραψα σε javascript και ζητησα απο διαφορα βοτ να μου κανουν μεταφραση του προγράματος σε γλώσσα ανθρώπων, για να την παιξω με του φίλους μου και καλα. Το δεεπσεεεκ με διαφορά εγραψε το πιο καλό κειμενο.
θα το ξερουμε μαλλον αλλα και αυτο εχει πλακα
https://you.com/
εχει αρκετα μεσα και διαλέγεις ενα για χρηση, ειναι ωραιο για συγκριση.
Ρε μάγκες μιας και δείχνετε ότι σκαμπάζετε λίγο.
Γίνεται να ζητήσω σε κάποια από αυτά τα εργαλεία να βγάλει ένα playlist από τα τραγούδια που έχουν περαστεί στο νηματάκι μου loveradio? Μια λίστα από τα τραγούδια που έχουν σηκωθεί?
Γίνεται να ζητήσω σε κάποια από αυτά τα εργαλεία να βγάλει ένα playlist από τα τραγούδια που έχουν περαστεί στο νηματάκι μου loveradio? Μια λίστα από τα τραγούδια που έχουν σηκωθεί?
to neo surface exei NPUΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 15:06καλά ας το βάλει πρώτα κάποιος άλλος και το συζητάμε
και σναπδραγκον. Ρε την ιντελsharp έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 19:21to neo surface exei NPUΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 15:06καλά ας το βάλει πρώτα κάποιος άλλος και το συζητάμε

ολοι μαζι ενα ευχαριστώ στην απλε που εκανε την τεχνολογία να προχωρήσει παλι.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τι τεβέλομπμεντ ρε αούγκανοι; διαθέτομεν πέος λειτουργικόν και μάλιστα το χρησιμοποιούμε. πράγμα που σημαίνει ότι το αι το θέλουμε για μπούλετς παρουσιασεων, για συγγραφή κολντ κολ ιμέιλς και για να του πετάς ένα σπρέντσιτ και να του λες βρες μου πέντε πωλητές να απολύσω. με αυτά τα δεδόμενα, μακ ή σέρφες; τι λένε οι επαϊοντες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το 365 οφις δεν τα έχει ήδη βάλει αυτά;
Υ.Γ. Ντροπή σου να απολύεις κόσμο. Σκέψου ότι μπορεί να σού συμβεί κι εσένα.
Υ.Γ. Ντροπή σου να απολύεις κόσμο. Σκέψου ότι μπορεί να σού συμβεί κι εσένα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
συνέχεια μου συμβαίνει 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Χάνω το σημείο όπου χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτιΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 20:04τι τεβέλομπμεντ ρε αούγκανοι; διαθέτομεν πέος λειτουργικόν και μάλιστα το χρησιμοποιούμε. πράγμα που σημαίνει ότι το αι το θέλουμε για μπούλετς παρουσιασεων, για συγγραφή κολντ κολ ιμέιλς και για να του πετάς ένα σπρέντσιτ και να του λες βρες μου πέντε πωλητές να απολύσω. με αυτά τα δεδόμενα, μακ ή σέρφες; τι λένε οι επαϊοντες;

Ας ελπίσουμε το αφεντικό να ντύνεται έτσι

Κι όμως αυτοί είναι οι χειρότεροι. Καθότι μπούμερς, είναι φραγκοφονιάδες και έχουν μυριστεί τι παίζει, οπότε βρίσκουν κάποιον που ξέρει (εσένα ας πούμε) και τού λένε, πες μου τι χρειάζεται να κάνω για να στείλω τον ΣΕ σπίτι του, αντί να τον πληρώνω χρυσό και να σαλιαρίζει στα φόρα.
Ε καλά τώρα κι εσύ, τι σημασία έχει, έχει σημασία, τεράστια, είναι αυθεντικό κινέζικο άρα είναι πολύ καλό.enaon έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:25δεν εχει σημασία τι ειναι, δεν το γραφω για αυτο. Οταν ηθελα να δοκιμάσω την πασιέτζα του μικμικ, αφου μου εσπασαν τα νευρα, δοκιμασα αναποδα. Την εγραψα σε javascript και ζητησα απο διαφορα βοτ να μου κανουν μεταφραση του προγράματος σε γλώσσα ανθρώπων, για να την παιξω με του φίλους μου και καλα. Το δεεπσεεεκ με διαφορά εγραψε το πιο καλό κειμενο.
θα το ξερουμε μαλλον αλλα και αυτο εχει πλακα
https://you.com/
εχει αρκετα μεσα και διαλέγεις ενα για χρηση, ειναι ωραιο για συγκριση.
.
.
Το παίζεις συνέχεια;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 20:04διαθέτομεν πέος λειτουργικόν και μάλιστα το χρησιμοποιούμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΓΟΥΔΙ είναι “μονόδρομος”, έστω για “εσχάτη ανικανότητα”
από Frappezitis » 24 Αύγ 2023, 06:56 » σε Εθνικά Θέματα - 13 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
09 Σεπ 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μονόδρομος ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Ζαγοράκης στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 11:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
07 Απρ 2024, 19:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-