Chatgpt
Re: Chatgpt
Άσε σου λέω, μου τα έχει κάνει τσουρέκια! Βρε καλό μου συνέχιαε από εκεί που σκάλωσες, οκ λέει, παρτο προγραμμα απο την αρχηBic έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 13:12vatraxos έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 09:16Για βοηθάτε λίγο.
Προσπαθώ να το κάνω να τελειώσει ένα σκριπτακι σε python και φαίνεται ότι όταν ο κώδικας υπερβαίνει έναν αριθμό γραμμών (όχι τον ίδιο κάθε φορά), σταματάει να γράφει. Του ζητάω να το ξανακάνει, το ίδιο, σε άλλο σημείο. Ξέρετε κανένα τρόπο να του πω να το συνεχίσει από εκεί που το άφησε;
Αναφέρομαι στη δωρεάν έκδοση.
edit: Οκ, του λέω να συνεχίσει από εκεί που το άφησε και όλα οκ

Τελικά μάλλον μου λέει με τρόπο να μάθω Python μόνος μου... Θα απευθυνθώ στον Αρίστο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
i know bro
το βινγκ ειμαι ακομα γουετην λιστ (πως το παίρνεις πιο γλήγορα;;;) αλλα στο τσατ ειμαι στο πλας οποτε δουλευω το 4. το ρωτησα κατι για παραλληλες εννοιες μεταξυ μιας θεωριας μαθηματικων και AMM και εβγαλε απο τον κωλο τους 3 που ειναι πολυ λογικα. κανει πρωτοτυπες σκεψεις. το ξερω γιατι αυτο το εβγαλα εγω απο το μυαλο μου - δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο στο δικτυο. ειναι απιστευτο. ειναι επικινδυνο. μαθαινει
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πιο γλήγορα μόνον εάν ενεργοποιήσεις ότι μαλακία έχει η m$ σε τηλεμετρία να σε παρακολουθεί με την άδεια σου όμως.Yochanan έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 16:23i know bro
το βινγκ ειμαι ακομα γουετην λιστ (πως το παίρνεις πιο γλήγορα;;;) αλλα στο τσατ ειμαι στο πλας οποτε δουλευω το 4. το ρωτησα κατι για παραλληλες εννοιες μεταξυ μιας θεωριας μαθηματικων και AMM και εβγαλε απο τον κωλο τους 3 που ειναι πολυ λογικα. κανει πρωτοτυπες σκεψεις. το ξερω γιατι αυτο το εβγαλα εγω απο το μυαλο μου - δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο στο δικτυο. ειναι απιστευτο. ειναι επικινδυνο. μαθαινει

Δεν χρειάζεται όμως, σε μερικές μέρες θα σου δώκει άξες.
Τώρα, όσον αφορά στα υπόλοιπα που λες, μην φοβάσαι, μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://blogs.microsoft.com/blog/2023/0 ... -for-work/sys3x έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 18:03Πιο γλήγορα μόνον εάν ενεργοποιήσεις ότι μαλακία έχει η m$ σε τηλεμετρία να σε παρακολουθεί με την άδεια σου όμως.Yochanan έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 16:23i know bro
Δεν χρειάζεται όμως, σε μερικές μέρες θα σου δώκει άξες.
Τώρα, όσον αφορά στα υπόλοιπα που λες, μην φοβάσαι, μην φοβάσαι όλα καλά θα πάνε.
#ΜΗΝ_ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ_ΤΟ_ΟΜΟΡΦΟ_ΚΕΦΑΛΑΚΙ_ΣΟΥ_ΑΣΤΟ_ΣΕ_ΜΕΝΑ_ΒΡΕ_ΚΟΥΤΟHumans are hard-wired to dream, to create, to innovate. Each of us seeks to do work that gives us purpose — to write a great novel, to make a discovery, to build strong communities, to care for the sick. The urge to connect to the core of our work lives in all of us. But today, we spend too much time consumed by the drudgery of work on tasks that zap our time, creativity and energy.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
το αρνήθηκα και δεν με εβαλε σε αναμονη, αμεσως μετα την αιτηση ειχα πρόσβαση.
φαλσε αλαρμ τελικά, παλι αρχισε τα σόρυ.

Έλα.
Καλό είναι το πρόγραμμα σε γενικές γραμμές. Ίσως να άλλαζα κάποιες ασκήσεις, αλλά θα δουλέψει κι έτσι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Νομίζω ότι είναι τσεκαρισμένο πλέον ότι ρίχνει στάχτη στα μάτια, ρώτα το τι είναι η στάχτη στα μάτια.
.
.
Εγώ στην αρχή έκανα απλυ από το πσ και καπάκι πέρασα το μπινγκ στη συσκευή, μετά από μερικές μέρες με δέχθηκε.
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Καλά κάνε μαλακίες, σε κανα χρόνο που θα το χρειάζεσαι πραγματικά θα σε θυμάται και δε θα σου μιλάειhellegennes έγραψε: ↑18 Μαρ 2023, 15:15Το δοκίμασα και βλέπω ότι είναι ιδιαίτερα μυγιάγγιχτο. Μόλις του είπα ότι είναι ψεύτης μου ευχήθηκε καλή μέρα και με γείωσε. Σε άλλη συζήτηση που του είπα ότι είναι πανηλίθιο μού είπε ότι δεν είναι ευγενικό να το προσβάλλω και μου έκλεισε την πόρτα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ