Πολαροίντ
Re: Πολαροίντ
Να πω στην άλλη κοπέλα να βγουμε αύριο; Δεν νιώθω καθόλου σαγηνευμενος.
Υπάρχει κάποιο app που να κάνει θολό κείμενο να φανεί σε φωτογραφία (έχει χρησιμοποιήσει φίλτρο) Κατέβασα μερικά άλλα δεν βρίσκω άκρη.
- hellegennes
Ρώτα στο CSI: Miami.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν είναι στοκινγκ όταν ένα άτομα το ποστάρει δημοσια.
Ενταξει, είναι πραγματικά πανεμορφη. Σαγηνευτικη. Αραγε της λείπω καθόλου; Ίσως δεν έχω δείξει αρκετά το τι σημαίνει για μένα. Ίσως έπρεπε να στείλω λουλούδια. Αραγε αν εννοεί όσα γράφει, πόσο θα διαρκέσει αυτό το διάλειμμα; Η ψυχολόγος μου είπε να μην ξαναστείλω τιποτα και ότι είχε θέματα τα οποία έκανε προβολή σε εμένα. Αλλά δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Με επαιζε; Ή ήταν κάπου κατά βάθος ειλικρινής; Αν είναι σκοτεινή είμαι σκοτεινός κι εγώ.
Τύλιξε την προσεκτικά και στείλε την δώρο στον Χουάν. Μαζί με μια λευκή πολαροιντKappa έγραψε: ↑07 Ιούλ 2023, 16:26Πήγα να χτυπήσω ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι στο γραφείο και έσπασα κατά λάθος ένα ποτήρι. Τωρα δεκαδες μικροσκοπικα γυαλια διασκορπιστηκαν στην γκοφρετα μου. Πολύ δράμα. Αν ήθελε δράμα μπορώ να το δώσω απλόχερα. Ποιος πιστεύει ότι είμαι για να με παίζει; Για τον χιπστερακο;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 08 Ιούλ 2023, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτοί ξέρεις μπαίνουν και ακαποτοι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 08 Ιούλ 2023, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο τον εχεις αδερφε;Kappa έγραψε: ↑08 Ιούλ 2023, 10:36Οχι είναι κάθετη σε αυτο.
Μήπως έπρεπε να της μιλήσω παραπάνω για το δικο μου μεγεθος; Είχα προσπαθήσει να το θίξω αλλά δεν ευδοκιμησε η συζήτηση, δεν με ρώτησε κάτι παραπάνω δηλαδή. Μόνο κάποια στιγμή αστιευομασταν για κάτι μπανανες. Πιστεύω θα την ικανοποιουσα απόλυτα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 08 Ιούλ 2023, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.