ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Χαίρεται! Πήρα πρόσφατα μια Samsung smart tv μοντέλο HG43EE690DB η οποία πιάνει μόνο τα κρατικά κανάλια και όταν πάω π.χ. στο μεγκα, αντεννα, σταρ, κτλ λέει ασθενές ή καθόλου σήμα / ελέγξτε τη σύνδεση καλωδίου κεραίας. Δεν της έχω βάλει αποκωδικοποιητή, μόνο την έχω συνδέσει με την αντεννα. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να πιάνει και τα υπόλοιπα κανάλια;
Re: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Το είδα αυτό που μου στείλατε και όταν πάω να πατήσω αυτόματος συντονισμός όπως έλεγε το ένα από τα βήματα λέει αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη
Mailito
Για κοίτα μήπως η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία Κατάστημα (shop).
Αλλιώς, να επικοινωνήσεις με το μαγαζί που την πήρες.
Για κοίτα μήπως η τηλεόραση είναι ρυθμισμένη σε λειτουργία Κατάστημα (shop).
Αλλιώς, να επικοινωνήσεις με το μαγαζί που την πήρες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν έχεις smart tv τι τα θέλεις τα κανάλια; Συνδέσου κατευθείαν με το wi fi.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και πώς θα ενημερώνεται για κρούσματα και θανάτους ρε δικέ μου; Από το Netflix;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑10 Ιαν 2022, 17:48Αν έχεις smart tv τι τα θέλεις τα κανάλια; Συνδέσου κατευθείαν με το wi fi.
Θέλει να βλέπει Παγώνη ο δικός σου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τα περισσότερα κανάλια έχουν στρημινγκ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Μπορεί να θέλει το bandwidth για να κάνει streaming ο τύπος, τύπε.
Λες να είναι ο Βασιλακόπουλος;
Dein Herz, meine Gier
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Τώρα εσύ σοβαρά μας λες ότι πήρες τηλεόραση που προορίζεται για χρήση σε ξενοδοχεία με ειδικά χαρακτηριστικά γι' αυτό το σκοπό; Πως κι έτσι;Mailito έγραψε: ↑10 Ιαν 2022, 16:09Χαίρεται! Πήρα πρόσφατα μια Samsung smart tv μοντέλο HG43EE690DB η οποία πιάνει μόνο τα κρατικά κανάλια και όταν πάω π.χ. στο μεγκα, αντεννα, σταρ, κτλ λέει ασθενές ή καθόλου σήμα / ελέγξτε τη σύνδεση καλωδίου κεραίας. Δεν της έχω βάλει αποκωδικοποιητή, μόνο την έχω συνδέσει με την αντεννα. Τι πρέπει να κάνω λοιπόν για να πιάνει και τα υπόλοιπα κανάλια;
Τέσπα, η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T2, δε χρειάζεται να αγοράσεις κάτι άλλο. Αν δε μπορείς να τη συντονίσεις, πάρε στο support της Samsung, δώσε κανένα μεροκάματο σε κάποιον τεχνικό να στη φτιάξει ή γύρνα στο ραδιόφωνο.
Κάτσε φίλε γιατί τώρα κάτι πάει να γίνει. Εγώ αποκωδικοποιητή δεν έλαβα και γι'αυτό νόμιζα ότι δεν θα χρειάζεται αφού δεν έχει έρθει. Ο αποκωδικοποιητής είναι όπως οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητες που μπαίνουν στις άλλες τηλεοράσεις ή μήπως θέλει έναν συγκεκριμένο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mailito την 11 Ιαν 2022, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανε τον συντονισμο και αν εχεις παλι προβλημα σηματος αλλαζεις κεραια, αν κιολας ειναι παλια. Το ψηφιακο σημα χρειαζεται καλη κεραια, οι πολυ παλιες το επηρεαζουν αρνητικα.Mailito έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 01:19Κάτσε φίλε γιατί τώρα κάτι πάει να γίνει. Εγώ αποκωδικοποιητή δεν έλαβα και γι'αυτό νόμιζα ότι δεν θα χρειάζεται αφού δεν έχει έρθει. Ο αποκωδικοποιητής είναι όπως οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητες που μπαίνουν στις άλλες τηλεοράσεις ή μήπως θέλει έναν συγκεκριμένο; Πάντως για να μην σε αφήσω και με την απορία, δεν είμαι λεφτας, ήταν ανταλλαγή δώρου γαμου.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν μπορώ να κάνω συντονισμό γιατί όταν παταω αυτόματος συντονισμός λέει αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη
Οι σημερινές τηλεοράσεις, έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή και δεν χρειάζονται εξωτερικό, όπως σου είπαν.Mailito έγραψε: ↑11 Ιαν 2022, 01:19Κάτσε φίλε γιατί τώρα κάτι πάει να γίνει. Εγώ αποκωδικοποιητή δεν έλαβα και γι'αυτό νόμιζα ότι δεν θα χρειάζεται αφού δεν έχει έρθει. Ο αποκωδικοποιητής είναι όπως οι υπόλοιποι αποκωδικοποιητες που μπαίνουν στις άλλες τηλεοράσεις ή μήπως θέλει έναν συγκεκριμένο; Πάντως για να μην σε αφήσω και με την απορία, δεν είμαι λεφτας, ήταν ανταλλαγή δώρου γαμου.
Η δική σου είνα του 2018, οπότε έχει ενσωματωμένο.
Πάρε τηλέφωνο το support της Samsung, όπως σου συνέστησαν.
-
Μας δουλεύεις ρε;
Πήρες τηλεόραση και ψάχνεις στο φόρουμ απαντήσεις για το πώς θα την ρυθμίσεις;
Πάρε τηλ. στο μαγαζί,τραβά από εκεί να σου πει δύο πράγματα ο πωλητής ή πλήρωσε κάνα 20αρι να σου στείλουν άνθρωπο να στην ρυθμίσει.
Έλεος δλδ.
Πήρες τηλεόραση και ψάχνεις στο φόρουμ απαντήσεις για το πώς θα την ρυθμίσεις;
Πάρε τηλ. στο μαγαζί,τραβά από εκεί να σου πει δύο πράγματα ο πωλητής ή πλήρωσε κάνα 20αρι να σου στείλουν άνθρωπο να στην ρυθμίσει.
Έλεος δλδ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πρόεδρος στην τηλεόραση
από έργο_μακέτο » 22 Ιαν 2024, 02:56 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 14 Απαντήσεις
- 1299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Ιαν 2024, 15:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τηλεόραση δουλεύει στο ένα δωμάτιο αλλά όχι στο αλλο
από Kappa » 30 Ιαν 2024, 18:54 » σε Τεχνολογία - 4 Απαντήσεις
- 548 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa