ερώτηση προς fellow νεοταξίτες/αντιψέκες/δυτικόπληκτους: είναι ηθικά αποδεκτό να βάλω starlink
ερώτηση προς fellow νεοταξίτες/αντιψέκες/δυτικόπληκτους: είναι ηθικά αποδεκτό να βάλω starlink
Να βάλω ή είναι no no επειδή είναι άμεση υποστήριξη του ψεκο-μπλοκ? Δεν είναι +1 woke point το ότι το χρησιμοποιεί και η Ουκρανία; 

Re: ερώτηση προς fellow νεοταξίτες/αντιψέκες/δυτικόπληκτους: είναι ηθικά αποδεκτό να βάλω starlink
δε βλέπω κίνηση και με καίει το ερώτημα. Οι νέες τιμές είναι ελκυστικές, ο ψεκασμός βάζει πειρασμούς 

Re: ερώτηση προς fellow νεοταξίτες/αντιψέκες/δυτικόπληκτους: είναι ηθικά αποδεκτό να βάλω starlink
αν και δεν ανήκω στις κατηγορίες θα πω πως το ερώτημα δεν είναι αν θεωρείται ηθικό αλλά τι κάλυψη θα έχεις, τι τεχνική υποστήριξη, ποιο το κόστος, κτλ
οτιδήποτε παρουσιάζεται ως κάτι επαναστατικό με πολλές μεταξωτές κορδέλες κρύβει φύκια
οτιδήποτε παρουσιάζεται ως κάτι επαναστατικό με πολλές μεταξωτές κορδέλες κρύβει φύκια
όλα αυτά που αναφέρεις, είναι ούτως ή άλλως ανύπαρκτα όταν η εναλλακτική είναι οι ελληνικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Βασικά θα εμπιστεύουον περισσότερο μια μεγάλη πολυεθνική παρά τους τοπικούς μαφιόζους όπως είναι η κοσμοτέ κλπ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ θα μας βάλει ρε ποτέ ίνες ο Κούλης ή θα απευθυνθούμε στους ψέκες για να χειραφετηθούμε απο τη δουλεία του χαλκού του οτε; 

- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
40/μήνα τζάμπα είναι για την ταχύτητα που δίνει.
Σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του πΟΤΕ με τα 8mbs ταχύτητα
Σε λίγους μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του πΟΤΕ με τα 8mbs ταχύτητα

προφανώς και οι εγχώριες υπηρεσίες είναι ανεπαρκής, αυτό που ωστόσο θα εξέταζα είναι το ποσοστό της ανεπάρκειας της πολυεθνικής στο Ελλάντα, πχ πόσο άμεση και με ποια διαδικασία θα δίνεται λύση στο χ τεχνικό πρόβλημα και από ποιον φορέα
Να το πω αλλιώς, ούτως ή άλλως όσον αφορά την ταχύτητα και ποιότητα ιντερνετ η Ελλάδα είναι στο πάτο της Ευρώπης, κυριολεκτικά δεν έχει χειρότερα δηλαδή. Όπως το βλέπω εγώ, με τη σταρλινκ έχεις τουλάχιστον την πιθανότητα, έστω και αμυδρή, να έχεις ξένα στάνταρ υπηρεσιών, με μεγαλύτερο κέρδος την αποδέσμευση απο τα καλώδια του οτεdecadent έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 20:35προφανώς και οι εγχώριες υπηρεσίες είναι ανεπαρκής, αυτό που ωστόσο θα εξέταζα είναι το ποσοστό της ανεπάρκειας της πολυεθνικής στο Ελλάντα, πχ πόσο άμεση και με ποια διαδικασία θα δίνεται λύση στο χ τεχνικό πρόβλημα και από ποιον φορέα
που ακριβώς διαφώνησα σε αυτό; να το διατυπώσω κι εγώ αλλιώς: δουλεύω από το σπίτι και όσο κι αν αργεί η κοσμοτε να με εξυπηρετήσει σε ενδεχόμενο τεχνικό πρόβλημα ένα timeframe το έχω, θα ήθελα το ίδιο από την εταιρία που θα επέλεγα δλδ να ξέρω το response στο τεχνικό τους κομμάτιΣενέκας έγραψε: ↑16 Απρ 2024, 20:38Να το πω αλλιώς, ούτως ή άλλως όσον αφορά την ταχύτητα και ποιότητα ιντερνετ η Ελλάδα είναι στο πάτο της Ευρώπης, κυριολεκτικά δεν έχει χειρότερα δηλαδή. Όπως το βλέπω εγώ, με τη σταρλινκ έχεις τουλάχιστον την πιθανότητα, έστω και αμυδρή, να έχεις ξένα στάνταρ υπηρεσιών, με μεγαλύτερο κέρδος την αποδέσμευση απο τα καλώδια του οτε
- Dwarven Blacksmith
Starlink + Neuralink για να μη χάνεις σήμα ούτε στα όνειρα σου!

Ασχολησου με κάτι ανθρώπινο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
δεν το είχα σκεφτεί αυτό το κομπο!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑17 Απρ 2024, 13:15Starlink + Neuralink για να μη χάνεις σήμα ούτε στα όνειρα σου!
Ξέρει κανείς αν κάποιος με συνδρομή starlink μπορεί να χρησιμοποιήσει τη συνδρομή του σε δορυφορικό τηλέφωνο παγκοσμίως; Κάτι έχω διαβάσει για την Direct To Cell υπηρεσία αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καινούρια και δεν ξέρω και αν χρειάζεται ξεχωριστή συνδρομή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σενέκας έγραψε: οσον αφορά την ταχύτητα και ποιότητα ιντερνετ η Ελλάδα είναι στο πάτο της Ευρώπης

Ω μόν Ντιέ, κελ βλαχιά !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ερωτηση προς γυναικες για σχεση
από GoBack » 08 Σεπ 2024, 14:33 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 16 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
14 Σεπ 2024, 09:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια ερώτηση προς οπαδούς του Τραμπ..
από Parrot » 27 Μαρ 2024, 15:23 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Μαρ 2024, 15:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση προς κομμουνιστές: Πότε θα πεθάνει ο καπιταλισμός;
από micmic » 07 Φεβ 2024, 13:36 » σε Διεθνής πολιτική - 127 Απαντήσεις
- 3155 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
20 Νοέμ 2024, 18:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ερώτηση προς ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ. Να συγχωνευτουν η Να κατέβουν ανεξάρτητα?
από Ίακχος » 20 Μαρ 2024, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
31 Μαρ 2024, 16:42
-