Ποια κινητά είχατε στη ζωή σας;
Ποια κινητά είχατε στη ζωή σας;
Τα θυμάστε όλα;Ποιο ήτο το αγαπημένο σας;
Γω το πρώτο μου κινητό ήτο ένα Siemens C25,συμπαγής κατασκευή και αρκετά τίμιο αλλά με περιορισμένες δυνατότητες (βλέπε παιχνίδια,μιλάμε για 2001) σε σχέση με το Nokia 8210 που πήρα μετα.Ένα ακόμα Nokia -αλλά δε θυμάμαι μοντέλο- το οποίο μου το έσπασε η καθαρίστρια στη δουλειά όταν το κοπάνησε στην προσπάθειά της να κλείσει το παράθυρο (το άφηνα εκεί γιατί μόνο εκεί έπιανε σήμα!).
Μετά πήγα σε ένα MU2 ή κάπως έτσι,είχε έρθει ήδη η εποχή των smartphone.Αρκετά καλό,νταξ ήταν και η πρώτη επαφή με τις νέες δυνατότητες που προσέφερε η τεχνολογία.Με τα πολλά κάποια στιγμή έσπασε η οθόνη και για πρώτη φορά ως γνήσιος Καράμπαμπας έδωσα κάτι παραπάνω να πάρω κάτι καλό.
Αυτό ήταν το Samsung S7 το οποίο το έλιωσα πραγματικά.Εξαιρετικό κινητό σε όλα του και σίγουρα το καλύτερο που είχα αφού όταν η μπαταρία έφτασε να μην κρατάει ούτε μια μέρα αναγκάστηκα να το αλλάξω και πήρα το Samsung S20 -το οποίο έχω μέχρι τώρα- αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το S7.Πάντως οφείλω να αναγνωρίσω ότι η μπαταρία του S20 κρατάει καλά μετά από σχεδόν 4 χρόνια,ευτυχώς δηλαδή αφού μεγαλώνοντας βλέπω ότι βαριέμαι όλο και πιο πολύ να ψάχνω/αλλάζω κινητό.
Γω το πρώτο μου κινητό ήτο ένα Siemens C25,συμπαγής κατασκευή και αρκετά τίμιο αλλά με περιορισμένες δυνατότητες (βλέπε παιχνίδια,μιλάμε για 2001) σε σχέση με το Nokia 8210 που πήρα μετα.Ένα ακόμα Nokia -αλλά δε θυμάμαι μοντέλο- το οποίο μου το έσπασε η καθαρίστρια στη δουλειά όταν το κοπάνησε στην προσπάθειά της να κλείσει το παράθυρο (το άφηνα εκεί γιατί μόνο εκεί έπιανε σήμα!).
Μετά πήγα σε ένα MU2 ή κάπως έτσι,είχε έρθει ήδη η εποχή των smartphone.Αρκετά καλό,νταξ ήταν και η πρώτη επαφή με τις νέες δυνατότητες που προσέφερε η τεχνολογία.Με τα πολλά κάποια στιγμή έσπασε η οθόνη και για πρώτη φορά ως γνήσιος Καράμπαμπας έδωσα κάτι παραπάνω να πάρω κάτι καλό.
Αυτό ήταν το Samsung S7 το οποίο το έλιωσα πραγματικά.Εξαιρετικό κινητό σε όλα του και σίγουρα το καλύτερο που είχα αφού όταν η μπαταρία έφτασε να μην κρατάει ούτε μια μέρα αναγκάστηκα να το αλλάξω και πήρα το Samsung S20 -το οποίο έχω μέχρι τώρα- αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το S7.Πάντως οφείλω να αναγνωρίσω ότι η μπαταρία του S20 κρατάει καλά μετά από σχεδόν 4 χρόνια,ευτυχώς δηλαδή αφού μεγαλώνοντας βλέπω ότι βαριέμαι όλο και πιο πολύ να ψάχνω/αλλάζω κινητό.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Ποια κινητά είχατε στη ζωή σας;
Κανένα. Βασικά, μου έδωσε η μάνα μου πριν λίγο καιρό το παλιό της, αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για να βλέπω την ώρα. Δεν έχω βγάλει αριθμό.
Κλασσικά το Έρικσον το μπλε με το πορτακι και το νοκια το 6110 με το φιδάκι
Δεν θα ξεχασω ποτε το sony ericsson cybershot που ειχα με συρομενη οθονη (c905?). Δεν παθαινε τιποτα και θυμαμαι οτι ειχε ηχειαρα και ωραια χρωματα για την εποχη του.
Πιο πριν ειχα ενα πιο μικρο sony ericsson με joystick μοχλο στο κεντρο, ο οποιος ειχε ψιλοχαλασει και δεν επαιρνε με τη μια την εντολη "πανω" και καθε μερα επρεπε να το χειριζομαι με δεξιοτεχνια πυροτεχνουργου για να το κανω να δουλεψει. Καλες εποχες.
Πιο πριν ειχα ενα πιο μικρο sony ericsson με joystick μοχλο στο κεντρο, ο οποιος ειχε ψιλοχαλασει και δεν επαιρνε με τη μια την εντολη "πανω" και καθε μερα επρεπε να το χειριζομαι με δεξιοτεχνια πυροτεχνουργου για να το κανω να δουλεψει. Καλες εποχες.
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Πάντα το τελευταίο μετράει.
Είναι όπως με τις γυναίκες και τις ψωλες.
Είναι όπως με τις γυναίκες και τις ψωλες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Το 1999 το πρώτο μου ήταν ένα Motorola που ούτε θυμάμαι μοντέλο. Μεγάλο και σχετικά βαρύ, άνοιγες κρανίο με δαύτο αν ήθελες.
Μετά ένα Philips C12 που ήταν αστέρι, και το οποίο κληρονόμησε ο πεθερός, και το οποίο λειτουργεί ακόμα.
Και μετά ένα Ericsson T28i (αυτό με το πορτάκι, και σκέτο Ericcson, πριν απορροφηθούν από τη Sony) που μου το πάσαρε μεταχειρισμένο ένας ξάδερφος και το είχα αγαπήσει σφόδρα.
Ακολούθησε το Sony Ericsson k700i, το πρώτο μου με έγχρωμη οθόνη.
Λίγο μετά, που δούλευα προγραμματιστής στη Symbian (την θυμάται κανείς;), μου δώσανε εταιρικό το στολίδι της γκάμας τους, το Sony Ericcson P910i. Ήταν το πρώτο μου smartphone, και επίσης το πρώτο μου με οθόνη αφής. Μνημείο.
Φεύγοντας το επέστρεψα, αποφάσισα ότι μου αρέσουν ακόμα τα μικρά mid-range, οπότε πρώτα ένα Sony Ericsson w705i, το οποίο κατά λάθος υπέστη τραγικό θάνατο στο πλυντήριο, και αντικαταστάθηκε από ένα Sony Ericsson w880i. Παράλληλα με αυτά, πέρασαν από τα χέρια μου δύο εταιρικά Blackberry του τότε εργοδότη μου (δεν θυμάμαι μοντέλα - ό,τι μου έδιναν).
Μετά πέρασα σε android, με αυτή τη σειρά:
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
Huawei Y7 (λύση ανάγκης σε περίοδο σχετικής αφραγκίας)
και το τωρινό Samsung Galaxy Α42 το οποίο είναι επίσης αστέρι (το γύρισα σε σειρά Α γιατί ή S έχει ξεφύγει στην τιμολόγηση χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω που να χρειάζομαι)
Χωρίς να μετρήσω τα εταιρικά Blackberry, και κάτι τελείως απλά non-smart δίκαρτα των 20 ευρώ που πάντα έχω στο πλάι για ώρα ανάγκης αλλά δεν χρησιμοποιώ κυριολεκτικά ποτέ, βγαίνουν συνολικά 12 συσκευές σε χρονικό διάστημα 25 ετών, δηλαδή μέσο όρο ζωής τα 2.08 χρόνια (παραπλανητικό, γιατί κάποια ήταν βραχύβια, και κάποια πολυετή).
Δεν ήμουν ποτέ, ούτε και σκοπεύω να γίνω, κάτοχος Apple iPhone*, αν και κατά καιρούς έχω αγοράσει για την σύζυγο (μοντέλα 3GS, 5S και το τωρινό της XR το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο της γιατί το "δεύτερο" της Samsung Galaxy A42 το έχει ερωτευθεί και μάλλον προσηλυτίζεται αποκλειστικά προς Android και εκείνη).
ΥΓ: Ωραίο νήμα ρε Γκιώνης, θυμήθηκα τα νιάτα μου, να'σαι καλά που μας έφτιαξες!
Μετά ένα Philips C12 που ήταν αστέρι, και το οποίο κληρονόμησε ο πεθερός, και το οποίο λειτουργεί ακόμα.
Και μετά ένα Ericsson T28i (αυτό με το πορτάκι, και σκέτο Ericcson, πριν απορροφηθούν από τη Sony) που μου το πάσαρε μεταχειρισμένο ένας ξάδερφος και το είχα αγαπήσει σφόδρα.
Λίγο μετά, που δούλευα προγραμματιστής στη Symbian (την θυμάται κανείς;), μου δώσανε εταιρικό το στολίδι της γκάμας τους, το Sony Ericcson P910i. Ήταν το πρώτο μου smartphone, και επίσης το πρώτο μου με οθόνη αφής. Μνημείο.
Φεύγοντας το επέστρεψα, αποφάσισα ότι μου αρέσουν ακόμα τα μικρά mid-range, οπότε πρώτα ένα Sony Ericsson w705i, το οποίο κατά λάθος υπέστη τραγικό θάνατο στο πλυντήριο, και αντικαταστάθηκε από ένα Sony Ericsson w880i. Παράλληλα με αυτά, πέρασαν από τα χέρια μου δύο εταιρικά Blackberry του τότε εργοδότη μου (δεν θυμάμαι μοντέλα - ό,τι μου έδιναν).
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
και το τωρινό Samsung Galaxy Α42 το οποίο είναι επίσης αστέρι (το γύρισα σε σειρά Α γιατί ή S έχει ξεφύγει στην τιμολόγηση χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω που να χρειάζομαι)
Χωρίς να μετρήσω τα εταιρικά Blackberry, και κάτι τελείως απλά non-smart δίκαρτα των 20 ευρώ που πάντα έχω στο πλάι για ώρα ανάγκης αλλά δεν χρησιμοποιώ κυριολεκτικά ποτέ, βγαίνουν συνολικά 12 συσκευές σε χρονικό διάστημα 25 ετών, δηλαδή μέσο όρο ζωής τα 2.08 χρόνια (παραπλανητικό, γιατί κάποια ήταν βραχύβια, και κάποια πολυετή).
Δεν ήμουν ποτέ, ούτε και σκοπεύω να γίνω, κάτοχος Apple iPhone*, αν και κατά καιρούς έχω αγοράσει για την σύζυγο (μοντέλα 3GS, 5S και το τωρινό της XR το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο της γιατί το "δεύτερο" της Samsung Galaxy A42 το έχει ερωτευθεί και μάλλον προσηλυτίζεται αποκλειστικά προς Android και εκείνη).
SpoilerShow
* Τα μόνα προϊόντα Apple που είχα ποτέ ήταν ένα iPad πρώτης γενιας, το οποίο ήταν εμφανώς προγραμματισμένο να αρχίσει να μαλακίζεται μετά από το πέρας της διετίας, και ένα iPod Classic 160GB το οποίο ζει και βασιλεύει και το χρησιμοποιώ ακόμα.
Allah έγραψε: ↑29 Δεκ 2024, 14:02ΥΓ: Ωραίο νήμα ρε Γκιώνης, θυμήθηκα τα νιάτα μου, να'σαι καλά που μας έφτιαξες!SpoilerShowΤο 1999 το πρώτο μου ήταν ένα Motorola που ούτε θυμάμαι μοντέλο. Μεγάλο και σχετικά βαρύ, άνοιγες κρανίο με δαύτο αν ήθελες.
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
Δεν ήμουν ποτέ, ούτε και σκοπεύω να γίνω, κάτοχος Apple iPhone*, αν και κατά καιρούς έχω αγοράσει για την σύζυγο (μοντέλα 3GS, 5S και το τωρινό της XR το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο της γιατί το "δεύτερο" της Samsung Galaxy A42 το έχει ερωτευθεί και μάλλον προσηλυτίζεται αποκλειστικά προς Android και εκείνη).SpoilerShow* Τα μόνα προϊόντα Apple που είχα ποτέ ήταν ένα iPad πρώτης γενιας, το οποίο ήταν εμφανώς προγραμματισμένο να αρχίσει να μαλακίζεται μετά από το πέρας της διετίας, και ένα iPod Classic 160GB το οποίο ζει και βασιλεύει και το χρησιμοποιώ ακόμα.

Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Αν θυμάμαι καλά το πρώτο μου ήταν ένα Panasonic GD92.
Ένα που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν το Nokia E50, το πρώτο μου κινητό με πρόσβαση στο Ιντερνετ (η οποία είχε αποδειχθεί σωτήρια σε κάτι ταξίδια στη μέση του πουθενά).
Ένα που θυμάμαι χαρακτηριστικά ήταν το Nokia E50, το πρώτο μου κινητό με πρόσβαση στο Ιντερνετ (η οποία είχε αποδειχθεί σωτήρια σε κάτι ταξίδια στη μέση του πουθενά).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Eθνικοκοινωνιστης
sony ericsson την πρωιμη εποχη
και μετα στον κοσμο των android με nexus και αργοτερα pixel
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Είχε βγει και μοντ, μεγαλύτερη μπαταρία ,με διπλή sim , δεν δούλευαν ταυτόχρονα φυσικά, ήθελε επανεκκίνηση για να αλλάξει sim

The business man whose master plan controls the world each day,
κάποια στιγμή στο παρελθόν ο γαμπρός του κολλητού μου που είχε πάρει πρώτος από όλους μας "κινητό" (κανονικό τούβλο όμως) τελεστετ όταν έσκασε μύτη με το τούβλο χαρούμενος λέει με δώκανε κι αυτό το χαρτάκι λέει με κάτι κωδικούς (username - password) για να μπαίνω δωρεάν λέει σε ένα πράμα που λεγότανε internets, με ρωτάει τιστομπούτσο ειν' αυτό, του άρπαξα το χαρτάκι από το χέρι και του είπα, σιγά μωρέ, τπτ, και πήγα και αγόρασα το πρώτο μου μόντεμ.enterprise-psi έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 13:18Είχε βγει και μοντ, μεγαλύτερη μπαταρία ,με διπλή sim , δεν δούλευαν ταυτόχρονα φυσικά, ήθελε επανεκκίνηση για να αλλάξει sim

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε περιμενα πιο μεγαλο σε ηλικιαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑30 Δεκ 2024, 12:55sony ericsson την πρωιμη εποχη

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 826 εκατ. ευρώ σε κινητα εδωσαν οι Ελληνες το 2023
από talaipwros » 26 Φεβ 2024, 01:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
26 Φεβ 2024, 02:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί τα νέα κινητά βγαίνουν κάθε χρόνο μεγαλύτερα;
από Golden Age » 02 Δεκ 2023, 11:47 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 25 Απαντήσεις
- 2091 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
09 Δεκ 2023, 14:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εάν είχατε ένα μαγικό ραβδί...
από Unique » 12 Απρ 2024, 13:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
12 Απρ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι αυτοκίνητο.θα διαλέγατε αν είχατε την ευκαιρία
από Ερμής » 09 Φεβ 2025, 10:59 » σε Μηχανοκίνηση - 57 Απαντήσεις
- 1174 Προβολές
-