Οι τσέπες κλείνουν με φερμουάρ και βολεύει να βάζεις κλειδιά, ηλεκτρονικό τσιγάρο

Έσπασε το τέτοιο που πιάνεις για να τραβήξεις το φερμουάρ, από την αριστερή μεριά

Πήγα σε ένα μαγαζί με είδη ραπτικής στο κέντρο με την σκέψη ότι επειδή έχει πολύ πελατεία δεν θα είναι φαρμακείο

Λέω θέλω να αλλάξω το ένα τέτοιο, μου λέει πάει σετ αυτό για να είναι ίδιο, φαντάστηκα ότι θα είναι χρονοβόρο και λέω δώστε μου διαφορετικό τότε. Ήταν χάλια γιατί για να κρεμαστεί στην τρύπα έχει ένα λεπτό πάνω από το τέτοιο που τραβάς και είναι τεράστιο αντιαισθητικο σαν να έχεις κάνει επισκευή πρόχειρη με συνδετήρα

Να μην τα πολυλογω δεν μου είναι και αρεστό aLiCat

Για να είναι ίδια, πήρα δύο. Βάζω αυτό από αριστερά. Και πάω από δεξιά να σπάσω το παλιό, και σπάει και αυτό που μπαίνει το τέτοιο, δηλαδή αυτό που ανεβοκατεβαίνει στο φερμουάρ και έχει την τρύπα να περάσει το τέτοιο

ΟΠΟΤΕ ΤΏΡΑ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΆ.
Αύριο θα πάω σε ένα συνοικιακό αλλά επειδή και αυτό φαρμακείο θα είναι, ήθελα να ρωτήσω αν με το σετ εννοούν όλο το φερμουάρ που θέλει και γνώσης ραπτικής. Ή ΜΠΟΡΏ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟ/ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ???? ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΦΕΡΜΟΥΑΡ, ΕΝΑ ΜΕ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΖΙΠ ΖΙΠ.
Eθνικοκοινωνιστης
vantono
don't speak
Πασιφάη
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
kongrosian
Misty_Blue
nowhere
micmic
Spiros252