Γαμω το google assistant μου
Γαμω το google assistant μου
Τι μαλακια είναι πάλι αυτή?
Όταν έχω τα ακουστικά στο κινητό πετάγεται αυτή η μαλακια σαν ιός και με ρωτάει διαφορά, κόβει τη μουσική, ανεβάζει τον ήχο κλπ
Το γαμωτο είναι ότι δεν σταματάει
Ξέρει κανένας τι παίζει?
Τα σκαμπό μου και τ αρχιδια μου
Όταν έχω τα ακουστικά στο κινητό πετάγεται αυτή η μαλακια σαν ιός και με ρωτάει διαφορά, κόβει τη μουσική, ανεβάζει τον ήχο κλπ
Το γαμωτο είναι ότι δεν σταματάει
Ξέρει κανένας τι παίζει?
Τα σκαμπό μου και τ αρχιδια μου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Re: Γαμω το google assistant μου
Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κόψε του δικαιώματα. Κόψε του και τις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, τα είπα γενικά θεωρόντας ότι έχεις εμπιρία με τις ρυθμίσεις του κινητού. Αν δεν είναι έτσι πες το, να τα πο´'υμε πιο αναλυτικά βήμα βήμα.
Α και κάτι άλλο
Θα σέβεσαι σε παρακαλώ τους ψηφιακούς βοηθούς.πετάγεται αυτή η μαλακια σαν ιός
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

οτι σου ειπε ο mrb, κοψτο στις ρυθμίσεις
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν κόβεται ρε!
Πετάγεται πάλι και με ρωτάει αν θέλω να το ενεργοποιήσω

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
marabou έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 01:44Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κόψε του δικαιώματα. Κόψε του και τις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, τα είπα γενικά θεωρόντας ότι έχεις εμπιρία με τις ρυθμίσεις του κινητού. Αν δεν είναι έτσι πες το, να τα πο´'υμε πιο αναλυτικά βήμα βήμα.
Α και κάτι άλλοΘα σέβεσαι σε παρακαλώ τους ψηφιακούς βοηθούς.πετάγεται αυτή η μαλακια σαν ιός

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το έτσι ρε Καραμάνη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμείς υποτίθεται έχουμε απενεργοποιημένο το Gemini εντελώς στο εταιρικό Workspace. Εγώ ο ίδιος είμαι admin και έχω κατεβάσει όλους τους διακόπτες.
Ξεκινάω να γράφω email την Παρασκευή για να τους πω ότι είμαι άρρωστος.
to: hr@...
Πατάω:
Dear
Συμπληρώνει:
Helen
όντως τη λένε Helen.
Και το άλλο killer feature που όποιος το σκέφτηκε πρέπει να πεθάνει: στα ομαδικά chats όταν πας να κάνεις mention με @, σου συμπληρώνει αυτόματα με πρόσφατα έγγραφά σου από το Drive που κρίνει το Gemini ότι κολλάνε στη συζήτηση, τα οποία μοιράζεται αυτόματα με όλους τους συμμετέχοντες! Αν δεν προσέξεις όταν πληκτρολογείς, είναι πάρα πολύ εύκολο να θες να πεις @Penny και να καταλήξεις να δει όλη η ομάδα το Performance Evaluation Q4.
Όλα αυτά με απενεργοποιημένο το ΑΙ!
Ακόμα κι αν δεν ήταν ανέκδοτο η ποιότητα του ΑΙ στα end-user facing προϊόντα της Google, ο τρόπος που τη σπρώχνουν δείχνει πλήρη πανικό. Έχουν καταρεύσει και δεν το έχουν καταλάβει.
Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, όχι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής google. Εκεί πήγαινε στις Εφαρμογές. Βρες αν υπάρχει εφαρμογή google assistant. Αν ναι πάτα την και στις "Άδειες εφαρμογής" κόψε ότι υπάρχει. όταν ξαναπάς πίσω έξω από τις άδειες, θα δεις να λέει και ειδοποιήσεις. Απενεργοποίησε το κι αυτό.Lugozzi έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 11:13marabou έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 01:44Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κόψε του δικαιώματα. Κόψε του και τις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, τα είπα γενικά θεωρόντας ότι έχεις εμπιρία με τις ρυθμίσεις του κινητού. Αν δεν είναι έτσι πες το, να τα πο´'υμε πιο αναλυτικά βήμα βήμα.
Α και κάτι άλλοΘα σέβεσαι σε παρακαλώ τους ψηφιακούς βοηθούς.πετάγεται αυτή η μαλακια σαν ιός![]()
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Δεν υπάρχειmarabou έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 16:30Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, όχι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής google. Εκεί πήγαινε στις Εφαρμογές. Βρες αν υπάρχει εφαρμογή google assistant. Αν ναι πάτα την και στις "Άδειες εφαρμογής" κόψε ότι υπάρχει. όταν ξαναπάς πίσω έξω από τις άδειες, θα δεις να λέει και ειδοποιήσεις. Απενεργοποίησε το κι αυτό.Lugozzi έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 11:13marabou έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 01:44
Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κόψε του δικαιώματα. Κόψε του και τις ειδοποιήσεις. Δεν ξέρω αν κατάλαβες, τα είπα γενικά θεωρόντας ότι έχεις εμπιρία με τις ρυθμίσεις του κινητού. Αν δεν είναι έτσι πες το, να τα πο´'υμε πιο αναλυτικά βήμα βήμα.
Α και κάτι άλλο
Θα σέβεσαι σε παρακαλώ τους ψηφιακούς βοηθούς.![]()

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Νομίζω θεωρείται κομμάτι του συστήματος, όχι εφαρμογή.
Πρέπει να το εμποδίσεις να ενεργοποιείται μέσω φωνής:
https://www.croma.com/unboxed/how-to-of ... -assistant
Πρέπει να το εμποδίσεις να ενεργοποιείται μέσω φωνής:
https://www.croma.com/unboxed/how-to-of ... -assistant
+ επειδή αυτά αλλάζουν αναλογα με την εκδοση android που έχει το κιν. ψαξε με βαση αυτό ή έστο δωσε info να το δούμε
- Dwarven Blacksmith
Το Gemini 2 γαμαει, καμία σχέση με το 1, στο κινητό μου βγαίνει και πατώντας το power button και το χρησιμοποιώ. Τώρα η ενσωμάτωση με το workspace είναι πολύ wasted potential. Ον τοπικ δεν ξέρω, δεν μου πετάγεται εμένα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Iced Earth
21 Φεβ 2025, 14:05
-
- 4 Απαντήσεις
- 442 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
28 Αύγ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Οι έπιδοσεις του κβαντικού υπολογιστή της Google
από Ίακχος » 15 Δεκ 2024, 10:01 » σε Πληροφορική - 9 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
09 Μαρ 2025, 23:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε guys μολις πέρασε το αμάξι της Google...
από masterridley » 23 Ιουν 2023, 13:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
23 Ιουν 2023, 14:01
-