Η αλήθεια είναι πως το Ισραήλ που τόσο αγαπάνε οι Ουκρανοφιλοι, αν κινδυνεύει κάπου εβραϊκή μειονότητα, θα είχαν μπουκαρει στο πρώτο λεπτό. Εδώ βομβαρδίζουν και εισβάλουν με τυχόν απειλή, κλπ. Αλλά δεν έπρεπε να οδηγήσει σε τέτοια φρίκη και απώλεια ζώων δεν ξέρω ποσών χιλιάδων Ουκρανών και Ρώσων.nemo έγραψε: ↑Χθες, 21:57τον πολεμο τον επιδιωξε η ουκρανια το εχω πει πολλες φορες και αυτο φαινεται απο τις πραξεις τηςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑Χθες, 21:50Φρικαλεότητες. Ωστόσο δεν δικαιολογούν την ρωσική εισβολή και τον πόλεμο.
και πισω απο ολα βρισκεται το μισος που νιωθουν για την ρωσια και τον κομμουνισμο
Η ναζιστική θηριωδία στην Οδησσό – Δέκα χρόνια από το έγκλημα των Αζοφ στο κτίριο των Συνδικάτων
-
Re: Η ναζιστική θηριωδία στην Οδησσό – Δέκα χρόνια από το έγκλημα των Αζοφ στο κτίριο των Συνδικάτων
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Η ναζιστική θηριωδία στην Οδησσό – Δέκα χρόνια από το έγκλημα των Αζοφ στο κτίριο των Συνδικάτων
Δικαίως ολοι οι ανατολικοευρωπαίοι απεχθάνονται την ρωσία και τον κομμουνισμό όπως τουλάχιστον εφαρμόσθηκε.
οκ αλλα κανενα κρατος δεν θελει μαζι με την ρωσια να εξαφανιστει και το ιδιο
γιατι αυτο θελουν οι ουκρανοι ειναι τελειως αυτοκαταστροφικοι αν ειχε εστω και μια μικρη πυρηνικη
μπομπα θα την εριχνε στην ρωσια ασχετα αν μετα θα εξαφανιζοταν απο τον χαρτη
αυτη ειναι η διαφορα της ουκρανιας με των υπολοιπων κρατων
- Οργισμένος
τωρα αυτο τι το λες προς τον δηλωμενο χιτλερικο νεμο που μιλα και καποιον δηθεν κομμουνισμο στη σημερινη ναζιστικη απολυταρχικη ρωσια...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ενώ η Μπούτσα ας πούμε, είναι κρυστάλλινη, πεντακάθαρη αλήθεια.Esperos έγραψε: ↑Χθες, 21:37Όλα αυτά είναι αγνές νεοναζιστικές μογγολορωσικής εκδοχής, ψεκιές και προπαγάνδες.Frappezitis έγραψε: ↑Χθες, 21:35Πάνω από 100 νεκροί, έκαιγαν ανθρώπους ζωντανούς -- 11 χρόνια κλείνουν σήμερα από τη σφαγή πάνω από 100 συνδικαλιστών στην Οδησσό της Ουκρανίας (1η Μάη 2014) από τα ακροδεξιά μορφώματα του «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος Αζόφ» και του «Αϊντάρ», που έκαψαν το κτίριο των Συνδικάτων της Οδησσού.
Η ναζιστική θηριωδία στην Οδησσό – Δέκα χρόνια από το έγκλημα των Αζοφ στο κτίριο των Συνδικάτων
Ουστ καρκινώματα της κοινωνίας

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
που γραφω ρε για σημερινο κομμουνισμο στην ρωσια;!!!ελεος λεμε !Οργισμένος έγραψε: ↑Χθες, 22:18τωρα αυτο τι το λες προς τον δηλωμενο χιτλερικο νεμο που μιλα και καποιον δηθεν κομμουνισμο στη σημερινη ναζιστικη απολυταρχικη ρωσια...
το εννοω σαν συσσωρευομενο μισος απο την κομμουνιστικη ρωσια του τοτε
- NewModelArmy
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Οι πρωτεργάτες Ουκροναζί έχουν σχεδόν όλοι εξολοθρευτεί. Οι περισσότεροι στα ελικόπτερα που φεύγαν από Μαριούπολη.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Με κατηγορείτε άδικα.Scouser έγραψε: ↑Χθες, 22:23Ενώ η Μπούτσα ας πούμε, είναι κρυστάλλινη, πεντακάθαρη αλήθεια.Esperos έγραψε: ↑Χθες, 21:37Όλα αυτά είναι αγνές νεοναζιστικές μογγολορωσικής εκδοχής, ψεκιές και προπαγάνδες.Frappezitis έγραψε: ↑Χθες, 21:35Πάνω από 100 νεκροί, έκαιγαν ανθρώπους ζωντανούς -- 11 χρόνια κλείνουν σήμερα από τη σφαγή πάνω από 100 συνδικαλιστών στην Οδησσό της Ουκρανίας (1η Μάη 2014) από τα ακροδεξιά μορφώματα του «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος Αζόφ» και του «Αϊντάρ», που έκαψαν το κτίριο των Συνδικάτων της Οδησσού.
Ουστ καρκινώματα της κοινωνίαςΗ πραγματικότητα είναι πως ούτε οι μεν ούδε οι δε νοιάζεστε για τους αμάχους και για τα εγκλήματα πολέμου, απλά ψάχνετε να βρείτε προπαγανδιστικό υλικό για να την πείτε στους ‘’απέναντι’’. Και άντε οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί που είναι σε πόλεμο δικαιολογούνται, εσείς τι δικαιολογία βρίσκετε για τον εαυτό σας, όταν (αν) το σκέφτεστε;
Εγώ ενδιαφέρομαι απόλυτα για τους άμαχους, ακόμη περισσότερο, για τους αμυνόμενους άμαχους.
Ο λόγος;
Είμαι και εγώ άμαχος, μεγαλώνω οικογένεια, δεν επιθυμώ ένα αύριο όπου ο ισχυρότερος
θα έχει το δικαίωμα να εισβάλει όπου νομίζει χωρίς συνέπειες επειδή οι κάτοικοι εκεί
είναι "δικοί" του και τους παρενοχλούν οι άλλοι.
Το επόμενο που με ενδιαφέρει, να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μου.
Το κάθε κνιταυγίτικο "χάπατο", πρακτορίσκος του νεοναζί Πούτιν (Poo-tin), να μας εμπαίζει
με τις γκεμπελικής μεθόδου προπαγάνδες και παπαριές τους.
Δεν ξέρω αν κάηκαν 100, αν ενδιέφερε τον νεοναζί Πούτιν (Poo-tin) οι 100, δεν θα βομβάρδιζε
και δεν θα δολοφονούσε χιλιάδες άμαχους σε πόλεις της Ουκρανίας που σύμφωνα με τις δικές τους
στατιστικές, οι πληθυσμοί εκεί απότελούνται από 90% ρωσόφωνους - ρωσικής συνείδησης.
Για να τους "καθαρίζει" έτσι, να ρίχνει βόμβες σοβιετικής εποχής και όποιον πάρει ο χάρος,
ε, μη μας δουλεύουν.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Πώς σε κατηγορώ άδικα; Ο OP αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια (φυσικά υπερδιπλασιασε τον πραγματικό αριθμο των νεκρών, γιατί και αυτός στην πραγματικότητα δεκάρα δεν δίνει για αυτούς, προπαγάνδα τον νοιάζει να κανει) που οδήγησε στην α λα Μαρφιν δολοφονία δεκάδων ανθρώπων, και το σχόλιο που κάνεις είναι "ψεκιες" και "προπαγανδες". Μαλιστα δε μιλάμε καν για Ρωσους, για Ουκρανους πολίτες επροκειτο και μάλιστα σε περίοδο πολυ πριν τη ρωσική εισβολή. Αυτό δείχνει ότι δε σε νοιάζει πραγματικά αν σκοτώνονται άμαχοι, σε νοιάζει να βρεις υλικό για να κατηγορήσεις την "άλλη" πλευρά. Σχεδόν όλοι εδώ μέσα τέτοιοι είστε, οπότε ξεφορτωθειτε μας με την δήθεν ευαισθησία για τον θάνατο αμάχων, γιατί μου έρχεται λίγο εμετουλης. Α, και προς γνώση σου, το Δίκαιο του Πολέμου δεν κάνει διάκριση ανάμεσα σε "αμυνομενους" και "επιτιθεμενους" άμαχους, όλοι την ίδια προστασία δικαιούνται.Esperos έγραψε: ↑Σήμερα, 07:31Με κατηγορείτε άδικα.Scouser έγραψε: ↑Χθες, 22:23Ενώ η Μπούτσα ας πούμε, είναι κρυστάλλινη, πεντακάθαρη αλήθεια.Η πραγματικότητα είναι πως ούτε οι μεν ούδε οι δε νοιάζεστε για τους αμάχους και για τα εγκλήματα πολέμου, απλά ψάχνετε να βρείτε προπαγανδιστικό υλικό για να την πείτε στους ‘’απέναντι’’. Και άντε οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί που είναι σε πόλεμο δικαιολογούνται, εσείς τι δικαιολογία βρίσκετε για τον εαυτό σας, όταν (αν) το σκέφτεστε;
Εγώ ενδιαφέρομαι απόλυτα για τους άμαχους, ακόμη περισσότερο, για τους αμυνόμενους άμαχους.
Ο λόγος;
Είμαι και εγώ άμαχος, μεγαλώνω οικογένεια, δεν επιθυμώ ένα αύριο όπου ο ισχυρότερος
θα έχει το δικαίωμα να εισβάλει όπου νομίζει χωρίς συνέπειες επειδή οι κάτοικοι εκεί
είναι "δικοί" του και τους παρενοχλούν οι άλλοι.
Το επόμενο που με ενδιαφέρει, να μην υποτιμούν την νοημοσύνη μου.
Το κάθε κνιταυγίτικο "χάπατο", πρακτορίσκος του νεοναζί Πούτιν (Poo-tin), να μας εμπαίζει
με τις γκεμπελικής μεθόδου προπαγάνδες και παπαριές τους.
Δεν ξέρω αν κάηκαν 100, αν ενδιέφερε τον νεοναζί Πούτιν (Poo-tin) οι 100, δεν θα βομβάρδιζε
και δεν θα δολοφονούσε χιλιάδες άμαχους σε πόλεις της Ουκρανίας που σύμφωνα με τις δικές τους
στατιστικές, οι πληθυσμοί εκεί απότελούνται από 90% ρωσόφωνους - ρωσικής συνείδησης.
Για να τους "καθαρίζει" έτσι, να ρίχνει βόμβες σοβιετικής εποχής και όποιον πάρει ο χάρος,
ε, μη μας δουλεύουν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Piter de Vries
- Phorum.gr user: PdV
Ωραίες στιγμές.
Απομεινάρι ενός βάρβαρου μέλλοντος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Χρόνια πολλά στο τάγμα ΑΖΟΦ
από NewModelArmy » 05 Μάιος 2024, 18:57 » σε Διεθνής πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 1134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
11 Ιουν 2024, 18:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εβριμπόντι γουώς κούνγκ φου φάιτινγκ στην Οδησσό
από Kauldron » 12 Φεβ 2024, 15:38 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
12 Φεβ 2024, 15:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα δεκα δημοφιλεστερα ονοματα αγοριων και κοριτσιων τα τελευταια χρονια
από George_V » 22 Μαρ 2024, 18:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μαρ 2024, 18:29
-
-
- 54 Απαντήσεις
- 1656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μαρ 2024, 10:12