Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
-
Γιάννης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Γιάννης » 04 Μάιος 2019, 16:20
Ju-87 έγραψε: ↑14 Ιουν 2018, 18:38
Ένα σημαντικό ερώτημα το οποίο οι αριστεριστές ψευτοπροοδευτικοί φοβούνται να απαντήσουν είναι "ποια η θέση της γυναίκας σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό Καθεστώς σε σύγκριση πάντα με την θέση που έχει η γυναίκα σε αντίστοιχες κοινωνίες που αναπτύσσονται στον ίδιο χρόνο;".
Δούλα. Νοικοκυρά. Βρεφομηχανή. Χυσαποθήκη.
Απαντήθηκε.
-
Feindflug
από Feindflug » 04 Μάιος 2019, 16:22
blackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:23
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 14:07
blackpaint έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 13:40
με τους αντρες τους να ειναι τοσο χαλιες και κακασχημοι, πιο πολυ εγω θα κινδυνευα να βιαστω απο αυτες, παρα αυτες απο μενα.
Εχεις και εσύ την ίδια απαίσια φασιστική νοοτροπία με αυτούς
Αυτο ειναι ενα δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα, γαλουχημενο απο τις ακροδεξιες ψευδολογιες του φορουμ.
Σε αντιθεση λοιπον με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ καθε αποχρωσης του φορουμ,
δεν ειμαι κολλημενος με την παραδοση, δεν απορριπτω την νεωτερικοτητα, δεν περιφρονω την διανοηση, δεν θεωρω την διαφωνια "προδοσια", δεν ειμαι ρατσιστης, δεν ειμαι εθνικιστης, δεν τρεφω τις μικρομεσοαστικες φοβιες για τις κατωτερες αυτων ταξεις, δεν πλαθω φαντασιακους εχθρους και αποδιοπομπαιους τραγους (ταυτοχρονα νοσηρα αδυναμους αλλα και παρασκηνιακως πανισχυρους), σιχαινομαι τον πολεμο και τον στρατο και ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ, δεν ειμαι ελιτιστης, εχω χεσμενη την "ηρωικη ζωη", δεν ειμαι σεξιστης, μισογυνης και ομοφοβικος, και μπορω ν αρθρωσω λογο και επιχειρηματα με λεξιλογιο με πολυ περισσοτερες απο 200 λεξεις
Αυτα ειναι τα γνωρισματα του (πρωτο)φασισμου, οχι οι μπουρδες που γραφουν εδω οπαδοι της ΧΑ για να βγαλουν τη ρετσινια απο πανω τους.
Τύπε, σου χακάραν τον λογαριασμό
blackpaint έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 20:54
Kauldron έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 19:54
Καλά ρε, τέσσερα άτομα και δεν μπορούσατε να τους αντιμετωπίσετε εσείς?

δεν νομιζω πως οι θεατροφιλοι ειχαν καμια ορεξη να αρπαχτουν με τις κρυφοαδερφες του ...Μακεντονιαν Πραιντ (

), αλλα ΕΜΕΙΣ μια χαρα τους αντιμετωπισαμε. Φασιστο στρητ παρτυ μισους ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ.
Καλα μωρε, ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΑΝ ΠΡΑΙΝΤ; Γελανε ολες οι ντραγκ κουιν του Γαλαξια με τις κρυφες.
Kauldron έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 19:54
οτααααν θα γινει η χρυση αυγη κυβερνηση
Ποτε; τη βδομαδα με τα δυο σαββατα; οταν βγαλουν οι κοτες δοντια; οταν ανατειλει ο ηλιος απο τη δυση; Τοτε θα δουμε τι θα κανουμε.
Μεχρι τοτε ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
blackpaint
από blackpaint » 05 Μάιος 2019, 12:53
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 16:14
Σιχαίνεται τους μπάτσους λέει το φασιστάκι και έχει ως άβαταρ το έμβλημα των ειδικών δυνάμεων μίας από τις πιο ρατσιστικές χώρες.
“The well bred contradict other people. the wise contradict themselves.”
― Oscar Wilde
-
Εμπεδοκλής
από Εμπεδοκλής » 05 Μάιος 2019, 15:31
blackpaint έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 12:53
Εμπεδοκλής έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 16:14
Σιχαίνεται τους μπάτσους λέει το φασιστάκι και έχει ως άβαταρ το έμβλημα των ειδικών δυνάμεων μίας από τις πιο ρατσιστικές χώρες.
“The well bred contradict other people. the wise contradict themselves.”
― Oscar Wilde

-
-
- 60 Απαντήσεις
- 872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
12 Απρ 2024, 20:36
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
19 Νοέμ 2024, 03:27
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
13 Ιούλ 2024, 11:13
-
-
- 43 Απαντήσεις
- 1026 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.