Gherschaagk έγραψε: ↑24 Ιουν 2018, 21:58
Juno έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 20:42
Gherschaagk έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 23:56
τι ήταν οι Μακεδόνες; οι Μακεδόνες ήταν ελληνικό φύλο, που μοιραζόταν μαζί με τα υπόλοιπα ελληνικά φύλα την ίδια γλώσσα και τα ίδια ήθη και έθιμα.
η γιαγία μου ήταν Μακεδόνισσα. είχε γεννηθεί σ' ένα χωριό της Ημαθίας αλλά η οικογένειά της είχε εγκατασταθεί στην Ημαθία από την Θεσσαλία. το σόι της στην Θεσσαλία, ξαδέρφια, θείες, θείοι και λοιποί συγγενείς την αποκαλούσαν Βουλγάρα, ούτε καν Ελληνίδα. ο μπαμπάς μου είναι Μακεδόνας, γεννημένος και μεγαλωμένος σ' εκείνο το χωριό. εγώ είμαι Μακεδόνισσα, γενημένη στην Θεσσαλονίκη, μεγαλωμένη στο χωριό. το παιδί μου θα ζήσει στη Νορβηγία (τυχαία η επιλογή της χώρας), τα παιδιά του θα είναι Νορβηγοί.
είμαστε όλοι Μακεδόνες, αλλά είμαστε και γκαντέμιδες, έχουμε γείτονες που λένε επίσης πως είναι Μακεδόνες. αλλά πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίστει πως ο προσδιορισμός είναι μόνο γεωγραφικός και ουδεμία σχέση υπάρχει με τους αρχαίους Μακεδόνες, όπως δεν έχει σχέση και με την ιστορία των Ελλήνων. αν ξεκαθαριστεί αυτό, όλα θα γίνουν πιο εύκολα γιατί γεωγραφικά πάντα μπορεί μια μέρα κι εγώ η ίδια να είμαι Ιταλίδα.
ελπίζω να βοήθησα.
κι ένα τελευταίο,
ωρέ κακό που μας βρήκε.
Bullying συνέχεια...
Είπα τι καλά έφυγε ο Συριζαίος, ήρθαν ενισχύσεις. Αυτή εδώ λέει την γνώμη της επί του θέματος, αλλά για να της πάει καλά η μέρα πετάει και ένα ωρέ κακό που μας βρήκε βάζοντας link το profile μου.
Τώρα τι θέμα έχει μαζί μου, ας μεταφερθεί το σχόλιο στην Ψυχολογία μήπως λυθεί το μυστήριο. Εγώ πάντως ούτε την ξέρω ούτε καν της έχω μιλήσει.
κοπελιά πρέπει να ηρεμήσεις λίγο, κάθε φορά που σε διαβάζω μου δίνεις την εντύπωση πως θες να δείρεις. χαλάρωσε, δεν θα σου βγει σε κακό.
εντελώς φιλικά. run έγραψε: ↑23 Ιουν 2018, 20:48
αυτος που γραφει όμως σε ξερει
εχουν παθει πλακα οι κνιτες βλεπουν το φορουμ να μη κλεινει κι λυσαξαν
αυτή που γράφει, ξέρει να διαβάζει. και διαβάζει οργή και μίσος.
και για να τελειώνει, ή θα μου φέρεις ΜΙΑ δημοσίευση μου που να λέω πως είμαι συριζαία ή κνίτισσα ή κομούνι ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ή σταμάτα να βγάζεις βλακώδη συμπεράσματα.
το αυτό και για την Juno.
Τώρα σε θυμήθηκα από το παλιό., Εκείνη που έλεγε "δεν είμαι αριστερή, αλλά.....", "είμαι Μακεδόνισσα, αλλά...."

Δεν νομίζω να ασχοληθεί ούτε ο run, πάντως εγώ δεν σκάβω να βρω σχόλια. Αν πεις κάτι και το δω εκείνη την ώρα, θα στο δείξω ... το δήθεν ανέμελο, "εγώ δεν είμαι αλλά....".
Καλά εντάξει, κοίτα να ηρεμήσεις εσύ γιατί εσύ άρχισες το bullying χωρίς λόγο, εγώ δεν ασχολήθηκα μαζί σου.
Είθισται αν διαβάζεις οργή και μίσος, να βάζεις στο "κακό που σε βρήκε" σαν link τα σχόλια και
όχι όλο το profile άλλου μέλους, αυτό λέγεται προσωπική επίθεση και στοχοποίηση. Αλλά δεν ξέρω και τον παράγοντα πώς σου έμαθαν να συμπεριφέρεσαι, για εσένα μπορεί να είναι φυσιολογικό.
Α, και όταν ανοίγεις profile πάνω από 2 μήνες μετά από εμένα, δεν σε βρήκα ούτε εγώ ούτε τίποτα άλλο, εδώ ήμουν, εμένα βρήκε το κακό.
Άντε τώρα να ηρεμήσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί μου εκτός αν θέλεις να σχολιάσεις συγκεκριμένο post, έχει ήδη γίνει ενημέρωση για την συγκεκριμένη επίθεση.
Άκου όλο το profile μου, χαλάρωσε λίγο.