Ηράκλειτος έγραψε: ↑13 Ιούλ 2018, 15:56
Northern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2018, 14:43
Ε ναι οποιος κανει κριτικη στους απογονους του...μεγαλεκου ειναι κομπλεξικος...Καθοτι ειναι γωστο οτι οι Ελ ειναι υπαρανω κριτικης..Τελειοι..

1. Ποιος μίλησε για "απογονους του μεγαλεκου"; (sic)
2. Ποιος είπε ότι "οι Ελ ειναι υπαρανω κριτικης"; (ξανά sic)
Κριτική μπορεί να κάνει ο καθένας και είναι και ευπρόσδεκτη. Το να είναι τα 11 από τα 10 posts σου όμως "κριτική" για τους Έλληνες και μάλιστα με μειωτικούς χαρακτηρισμούς άλλα πράγματα δείχνει. Άλλωστε και σημειολογικά λέξεις και φράσεις όπως απόγονοι του μεγαλέκου και Ελ επίσης κάτι δείχνουν.
H εννοια της κριτικης συχνα εκλαμβανεται ως μειωτικη οποτε αυτο δεν με απασχχολει ιδιαιτερα...Επισης δεν υπαρχει κανονας που να λεει οτι εδω τλειωνει η κρτιτικη και μετα αρχιζι το κομπλεξ η οτιδηποτε αλλο..
Αυτα ειναι αυθαιρετα οπως και η σημειολογια σου..
Οπως εχω πει πολλες φορες το να επιχειρεις να αναλυσεις την προσωπικοτητα καποιου με βαση απλα τα ποστς σε ενα φορουμ δεν εχει ιδιατερο νοημα και ενας βασικος λογος ειναι οτι στο φορουμ ο καιενας μπορει να εμφανιζει οτι εικονα θελει..Το τι εικονα εμφανιζει και το τι πραγματικα ειναι μπορει να απεχει ετη φωτος...Οποτε εγω απφυγω την ψυχαναλυση καποιου απο τα ποστς του.
Απο εκει και περα οπως εχω πει ο ελ εχει κουσουρια που αρνειται να αναγνωρισει. Κι επειδη ακριβως αρνειται να τα αγνωρισει υφισταται αυτα που υφισταται: υπαναπτυξη, μνημονια, χρεοκοπια, μεταναστες...
αν πιστευεις οτι για το γεγονος οτι η χωρα χρειαζεται 10 χρονια μνημονια για αν βγει απο την κριση και οτι δεν υπαρχει ευθυνη στους Ελ, λυπαμαι αλλ εισαι εκτος λογικης.
Και επισης εισαι εκτος λογικης αν πιστεευεις,, οτι σωστη κριτικη ειναι αυτο που χαιδευει παραλληλα..Τον ελ αν τον χαιδεψεις παιρνουνε τα μυαλα του αερα καθοτι ειναι ελαφρομυαλος...Αντιθετα αν θελεις να τον ξυπνησει καλυτερα να ακουει κραξιμο.ξ
Υ.Γ. Με την δικη σου λογικη ο Αρκας που σουρει χιλια πραγματα τστους Ελ ειναι αρχικομπλεξικος..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".