ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο σε φόρουμ δεν υποκαθιστά ούτε στο ελάχιστο τα αναρτημένα άρθρα. Όπως, έχω γράψει δεκάδες φορές και για τα παρόντα σχόλια, κανένα απολύτως σχόλιο σε φόρουμ δεν αποτελεί τελική διατύπωση.
Και φυσικά το ίδιο ισχύει για σχόλια της εποχής που ακόμα μελετούσα την απάτη σας για να καταλάβω τις τεχνικές καταδολίευσης των πηγών που είχατε χρησιμοποιήσει.
Τίποτα, κανένα απόλυτως σχόλιο, όπου κι αν έχει αναρτηθεί, όποτε κι αν έχει αναρτηθεί, δεν αποτελεί τελική μου θέση.
Επί του θέματος υποστηρίζω μόνο το περιεχόμενο των άρθρων, τα οποία όλα έχουν αναρτηθεί από τον Νοέμβρη του 2016 και μετά.
Για τα περί δήθεν μονολιθικής εθνοτικής ταυτότητας έχω απαντήσει, πρόκειται για την πιο γελοία θεώρηση του Βυζαντίου που έχω ακούσει στη ζωή μου. Νομίζω ότι μόνο ένας ηλίθιος θα κατέληγε σε μια τέτοια θεωρία που είναι παντελώς ανύπαρκτη στις πηγές.
Όπως έχω αποδείξει μέσα από πλήθος πηγές και αποκαλύπτωνας τις απάτες που έχετε διαπράξει, πρόκειται για μια κατασκευασμένη θεωρία που όταν γίνεται χρήση της, αποτελεί απόδειξη ψεκασμένου ατόμου.
Κατά συνέπεια, καταλαβαίνει ο καθένας την παραποίηση όσων γράφω με την ανόητη φράση: "δεν ταυτιζόταν εθνοτικά".
Νομίζω ότι κάθε όριο γελοιότητας έχει ξεπεραστεί, το είχες ξανακάνει αυτό το τέχνασμα και τόλμησες να πεις ότι μιλούσα για συνέχεια... "ελληνικής εθνοτικής ταυτότητας"! Και πάλι σου είχα απαντήσει ότι γράφεις ανοησίες, ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν έχεις εχέγγυα σοβαρότητας για μια τέτοια συζήτηση.
Την παράγραφο που αναφέρεις την αναλύω τόσο πολύ στα κείμενα μου, που είχα φοβηθεί ότι μπορεί κάποιος αναγνώστης να με βρίσει επειδή αναλύοντας τόσο πολύ ένα κείμενο είναι σαν να θεωρείς κουτό τον αναγνώστη.
Κι εσύ, έρχεσαι με αυτή την παράγραφο να μου πεις ότι "δεν ταυτιζόταν εθνοτικά".
Πώς να σε χαρακτηρίσω;!
Οι ρωμαϊστές μετά από σκληρή δουλειά έχουν πάει πλέον στα αζήτητα μαζί με την μονολιθική ρωμαϊκή εθνοτική τους ταυτότητα. Βρες 5-6 οπαδούς της θεωρίας αυτής και συζητήστε για να παρηγορηθείτε αν το έχετε ανάγκη...