zteo έγραψε: ↑27 Φεβ 2023, 14:28
1. Γιατί βαζαν γύψο στο κρασί?
2. Πώς τρώγαν φακές και φασολάδα με τα χέρια?
3. Ερωτικές περιπτύξεις γινόταν κοινή θέα των παρισταμένων?
4. Μετά το φαγητό δεν συνόδευαν το κρασί τους με τίποτα?
1. Δεν βαζανε και κανα κιλο γυψο. Απλα λογω καποιων χημικων αντιδράσεων (το ηξεραν ως πρακτικο τοτε και οχι ως χημεια) το κρασι με την προσθηκη γυψου γινεται πιο αρωματικο και με χαμηλοτερο Ph. Ο ακρατος οινος ειναι πολυ οξινος και οχι τοσο αρωματικος (οχι χωρις την προσθηκη γυψου, ρετσινιου και βοτανων).
2. Hταν λιωμενες σε χυλο. Βουτας το ψωμι σου και τρως. Και χυλωμενες να μην ηταν παλι βουτας το ψωμι σου και τρως.
3. Δεν συνηθιζοταν αλλα οκ εχει συμβει. Αν θες να γμησεις βρισκεις ενα πιο απομακρο μερος.
4. Ειχαν τα τραγηματα. Αποξηραμενα φρουτα, ψημενα οσπρια και κομματια κρεατος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.