Σέλευκας έγραψε: ↑12 Σεπ 2023, 12:12
Andreas έγραψε: ↑11 Σεπ 2023, 12:37
Σέλευκας έγραψε: ↑28 Ιουν 2023, 23:19
Δεν ξέρω τι ήταν ο Πύρις και ο Αλέξανδρος;
Δεν τον λυπάσαι τον κακομοίρη και τον αφήνεις να βάζει τις μαλακίες του Λιάκου ότι η ελληνική γλώσσα είναι βελτίωση της αλβανικής; Είσαι κακό παιδί τελικά.
Νομίζω ότι δεν πρέπει να εκφραζόμαστε έτσι.Κακό παιδί που είναι κριτικός του ελληνισμού.Νομίζω ότι η Αρβανίτικη Ελλάδα θα ήταν πολύ υψηλότερη οικονομικά από την ελληνιστική Ελλάδα. Έχω υποστηρίξει τους λόγους μου. Οι Αρβανίτες είναι περικυκλωμένοι από συμμάχους από όλες τις πλευρές.
Υπάρχουν 22 εκατομμύρια Αλβανοί στην Τουρκία. Μπορούν να ανατρέψουν την Τουρκία αν η Τουρκία πάει ενάντια στην κυβέρνηση των Αρβανιτών στην Ελλάδα.
αρε κακομοίρη τουρκαλβανάκο
-Ο Τυραννοσαυρος καταγόταν απ’ τα Τίρανα
-Η τρύπα του όζοντος είναι αλβανική
-Arben o Αλβανός Homosapien
-Ο κήπος της ΕΔΕΜ βρισκόταν στο Ελμπασάν.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις ήταν στην πραγματικότητα ανίκανες οικονομικά, πολιτικά και γεωστρατηγικά.
Θυμόμαστε ότι το 1913, σύμφωνα με στατιστικές, αν και συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από το Ελληνικό Κράτος, οι Ελλαδίτες μετανάστευσαν παντού, ακόμη και στο τουρκικό μέρος της εποχής εκείνης, στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές. Έτσι μετά από 100 χρόνια Ελληνικού Κράτου, όλη η «επιτυχία» ήταν η μετανάστευση.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν ένα πρόβλημα 200 ετών, μόνιμο, έμφυτο.
Οι Έλληνες μπορούσαν να κάνουν μόνο εχθρούς σε αυτή την περίοδο.
Οι κακές και πολύ κακές σχέσεις, οι εμπόλεμες καταστάσεις είναι συνηθισμένες στην Ελληνική Ελλάδα, με τους Έλληνες να μην δείχνουν πολιτισμο.
Πολύ κακές σχέσεις με την Τουρκία, ανά πάσα στιγμή, εμπόλεμη κατάσταση με την Αλβανία, δισεκατομμύρια ευρώ που πετάχτηκαν για την αποσταθεροποίηση της Βόρειας Μακεδονίας, μέσω των Αλβανών, μακάβρια εγκλήματα με τη Βουλγαρία στις αρχές του 20ού αιώνα.Μακάβρια εγκλήματα με τους Τσάμηδες, απο το οργανωμενο κρατος των Ελληνων.Εγκλήματα που δεν μπορείς να τα φανταστείς.Ώσπου τα Τσαμικα παιδιά ψήθηκαν ζωντανά και δόθηκαν στις μαμάδες τους να γευτούν... Τρομερό.Αυτός είναι ο αληθινός ελληνισμός.Αυτά τα εγκλήματα έγιναν στο όνομά του.Εδώ έχουν μεγάλη ευθύνη και οι ντόπιοι Αρβανίτες, που προτίμησαν τους Ιταλούς από τους Έλληνες, γιατί κανένας από αυτούς δεν σκοτώθηκε για ελληνικούς λόγους.
Αν οι Έλληνες ήταν πολιτισμένοι, δεν είναι δυνατόν να έβλεπαν μόνο εχθρούς από όλες τις πλευρές.
Ελληνικοί λογαριασμοί
Οι κακές σχέσεις με όλους τους γείτονες αυξάνουν τον φόβο των συγκρούσεων και δισεκατομμύρια ευρώ σε στρατιωτικές δαπάνες ρίχνονται στην υπηρεσία της κάθε χρόνο.
Στο οικονομικό σχέδιο το τουρκικό κράτος πληρώνει οκτώ φορές μικρότερο κόστος σε σχέση με τον πληθυσμό. Είτε θέλουν λοιπόν είτε όχι, οι Αρβανίτες και οι Ελλαδίτες πληρώνουν δισεκατομμύρια για τους Έλληνες, που σε μια περίοδο 130 ετών ίσως το βιοτικό επίπεδο στην Ελλάδα να ήταν το υψηλότερο στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Ο πολιτισμος στην Ελλαδα
Από την άλλη, ο ελληνισμός έφερε εσωτερική καταστολή, λογοκρισία, μπλοκάρισμα, απομόνωση των δικαιωμάτων των μη Ελλήνων στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμο για τις μειονότητες και είναι μια από τις «βάρβαρες», απολίτιστες, ξενοφοβικές χώρες.
Δεν μπορείς να συνεχίσεις να απομακρύνεσαι από την παγκόσμια γνώμη να κανεις οποιον δεν εισαι , λοιπόν η ελληνική πολιτική «ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σήμερα δεν είναι αξιόπιστη ούτε από τους πολίτες της Ελλάδας και να μην πουλάει στο εξωτερικό τον πολιτισμο που είχε στους Πελασγικούς χρόνους .Οι νεοελληνικοί λοιπόν έχουν φέρει οπισθοδρόμηση και όχι πρόοδο και είναι οι λιγότερο ικανοί να κρατήσουν τις εικόνες της κλασικής Ελλάδας.
Τι διαφορετικό μπορούν να κάνουν οι Αρβανίτες;....