Τελικα ειμαστε Ελληνες η Ρωμαιοι?
Re: Τελικα ειμαστε Ελληνες η Ρωμαιοι?
Παιδες
Χρημματα και οικονομικη ευημερεια να εχουμε ως Νεοελληνες και ας καταγομαστε απο οπουδηποτε !!!
Χρημματα και οικονομικη ευημερεια να εχουμε ως Νεοελληνες και ας καταγομαστε απο οπουδηποτε !!!
Θα σου δώσει ο Δίας όλα τα καλά αν αυτή είναι η άποψή σου; Ακηλίδωτο πλούτο; Λογική σκέψη και σώας τας φρένας για να παίρνεις σωστές αποφάσεις; Ή θα εξανδραποδιστείς και θα γίνεις δούλος άλλων χάνοντας και αυτόν τον πλούτο που απέκτησες ή πρόσωπα ή χώρα; 

Συνηθως αμα γινεις δουλος των πλουσιων Αφενταδων ,αποκτας κι εσυ πλουτη

Σαν τον χορτατο αλλυσοδεμενο σκυλο
Ενω εαν εισαι ελευθερος εισαι σαν τον πεινασμενο λυκο

Δεν σε ενδιαφέρει να είσαι Αφέντης στον τόπο σου δηλαδή; Με ότι έχει να προσφέρει. Η δημοκρατία είναι γέννημα θρέμμα, οπότε θα συμβιβαστείς με λιγότερα.
Προτιμας να εισαι ανεργος πεινασμενος ελευθερος αφεντης η χορτατος εργαζομενος σκλαβος σε αλλον Αφεντη ;
Σημ
Οταν ζηταμε πλουσιους επενδυτες στην Ελλαδα , τι ακριβως ζηταμε;

Μόνοι μας καταστρέψαμε πολλά με τις επιλογές μας. Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα. Θα μπορούσε να επιλέγει επενδυτές. Αλλά η διοίκηση, η κεφαλή του κράτους, θα έπρεπε να είναι ελληνική και όχι υποτελής.
Ο μη έχων υπάλληλος γίνεται. Σημασία έχει να είναι καλός ο εργοδότης. Αλλά οι Έλληνες δεν είναι μη έχοντες. Ο στόλος μας μόνο θα μπορούσε να μας ξελασπώσει από τα νύχια των δανειστών.
ΚαλαAntares έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 13:23Μόνοι μας καταστρέψαμε πολλά με τις επιλογές μας. Η Ελλάδα δεν είναι φτωχή χώρα. Θα μπορούσε να επιλέγει επενδυτές. Αλλά η διοίκηση, η κεφαλή του κράτους, θα έπρεπε να είναι ελληνική και όχι υποτελής.
Ο μη έχων υπάλληλος γίνεται. Σημασία έχει να είναι καλός ο εργοδότης. Αλλά οι Έλληνες δεν είναι μη έχοντες. Ο στόλος μας μόνο θα μπορούσε να μας ξελασπώσει από τα νύχια των δανειστών.
Πες τωρα στον Δια να μας βοηθησει να βγαλουμε περισσοτερα χρημματα ,και θα δουμε εαν θα τον προτιμησουμε απο αλλους θεους

Για μένα παρακαλάω που δεν έχω, όχι για εσάς.

Όπως φαίνεται στους ύμνους οι αρχαίοι θεοί εξυμνούνταν για να προσφέρουν αγαθά. Όπως και υγεία και ειρήνη.
Πρόσφατα σε ανάρτηση για την θεά Δήμητρα διάβασα Σκωτσέζο που έλεγε ότι την ευχαριστούν κάθε χρόνο για τα αγαθά που τους δίνει. Δεν ήξερα ότι έχουν δωδεκαθεϊστές στην Σκωτία.

- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
..έλλην, νεοέλλην ή νεοδηθέλλην;..The Rebel έγραψε: ↑26 Μαρ 2021, 19:15Η Ελλάδα είναι ωραία ως σκηνικό, αλλά όχι ως παράσταση.
Η Ελλάδα δεν είναι ούτε ανατολή, ούτε δύση, γι’ αυτό είναι υπό διωγμό.
Η Ελλάδα σπάνια βγάζει μεγάλους καλλιτέχνες, γιατί δεν μπορεί να τους συντηρήσει.
Αν στην Ελλάδα εφαρμοστούν οι νόμοι, θα πάψει να υπάρχει.
Η Ελλάδα ζει από τις εξαιρέσεις.
Στην Ελλάδα ποτέ δεν σου συγχωρούν την επιτυχία.
Οι Έλληνες ξέρουν να ανακαλύπτουν το ωραίο και να το γκρεμίζουν.
Οι Έλληνες κονταίνουν τον άλλον για να ψηλώσουν.
Ο Έλληνας θέλει να μπει από το παράθυρο.
Στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο να κλέψεις από το να χαρίσεις.
Οι Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν με την αλήθεια, γι’ αυτό ζουν με παραμύθια.
Ελληνικό είναι ό,τι απαγορεύει η Αστυνομία.
Δεν έχω καμιά σχέση με τα κόμματα. Ουδέποτε ανήκα πουθενά, διότι είμαι κι εγώ άπιαστος όπως η Ελληνικότητα.
Αθήνα: Απαίσιο σκηνικό, ωραία φωτισμένο.
Κανένας στην Ελλάδα δεν ασκεί το επάγγελμα του.
Στη ζωή μου με υποστήριξε μόνο η δουλειά μου.
Αν δεν ευχαριστιέσαι με τη δουλειά σου είναι δυστυχία και αρρώστια. Αν είναι παρηγοριά, πάει καλά. Ειδάλλως είναι φρίκη.
Ό,τι έρχεται νωρίς, φεύγει και νωρίς.
Δε ζήλεψα ποτέ στη ζωή μου. Επιθυμίες είχα που προσπάθησα πολύ να τις πραγματοποιήσω.
Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο πιο μετριόφρων πρέπει να γίνεσαι.
Για να φτάσεις ψηλά στην Τέχνη, πρέπει να δεις τα αόρατα. Εγώ έχω δει μέρος αυτών και για λίγο. Είναι πολύ δύσκολο να τα δεις.
Στην τέχνη πρέπει να υπάρχει ισορροπία τεχνικής και αυθορμητισμού.
Ελευθερία και πειθαρχία η ζωγραφική.
Αισθητική είναι η ορθογραφία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Interregnum την 31 Μαρ 2021, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
- Interregnum
- Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος
..είναι ή φαίνεσθαι;..
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλο μπουρδέλο είμαστε τελικά σαν χώρα!
από Μαδουραίος » 22 Σεπ 2024, 14:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
22 Σεπ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είμαστε αυτό που οι άλλοι θεωρούν ότι είμαστε ;
από έργο_μακέτο » 16 Μαρ 2024, 13:34 » σε Φιλοσοφία - 1 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Μαρ 2024, 13:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν είμαστε πτωχοί. Είμαστε αποτυχήσαντες εκατομμυριούχοι.
από AlienWay » 07 Σεπ 2024, 10:39 » σε Life style - 8 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
26 Σεπ 2024, 10:05
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
01 Φεβ 2024, 23:11