ΝΗΜΑ ΦΙΛΟΡΩΜΑΪΚΟΥ SHITPOSTING
- Dwarven Blacksmith
Re: ΝΗΜΑ ΦΙΛΟΡΩΜΑΪΚΟΥ SHITPOSTING
Φρέσκο πράγμα, μερικών ημερών. Σπαρταράει + γαμάει. Δείτε το, αλήθεια.

Δυνατό - ειμαι σαμπντ στον τυπο και το εχω ηδη δει (κακως δεν το εβαλα κι εγω!). Ετοιμάζει και δευτερο μερος νομιζωDwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Οκτ 2018, 23:36Φρέσκο πράγμα, μερικών ημερών. Σπαρταράει + γαμάει. Δείτε το, αλήθεια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
το πρώτο έχει απίστευτα κενά και άλματα
μεχ, ελπίζω στο δεύτερο να είναι καλύτερο
μεχ, ελπίζω στο δεύτερο να είναι καλύτερο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
δε διαφωνω οτι εχει αλματα καθως κανει counterfactual history και αυτο ειναι αναμενομενο, δεν εχει να κανει με πραγματικα γεγονοτα αλλα με υποθεσεις
για το θεμα κενα χωρις να θυμαμαι απο το συγκεκριμενο βιντεο γενικα κι εγω δεν τον θεωρω τον πιο εμβριθη ιστορικο (φερ πλευ- δε νομιζω κι ο ιδιος να εχει την αξιωση για προφεσιοναλ κρεντιτ) αλλα βαζει ψαγμενα θεματακια και το γουστάρει πραγματικά αυτο που κανει
επειδη τον εχω παρακολουθησει ο κοντυ ειναι φιλορωμαιος και φιλελληνας - οποτε +1 στον κοντυ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Μερακλήδες Τούρκοι της διασποράς στην Ουγκαντα εορτάζουν την ημέρα της Τουρκικής Δημοκρατίας ντυμένοι Ρωμαίοι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Dwarven Blacksmith
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νήμα των εγκλημάτων
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Μάιος 2023, 23:04 » σε Εγκληματικότητα - 106 Απαντήσεις
- 8052 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Απρ 2025, 21:59
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
26 Οκτ 2023, 22:58
-