ΟΣΦΠ->Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: ΟΣΦΠ->Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 29 Ιαν 2020, 19:37

stergiosbik έγραψε:
29 Ιαν 2020, 19:34
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 18:58
stergiosbik έγραψε:
29 Ιαν 2020, 14:18
Ρε μαλακα Οργι τι γραφεις γαμω την τρελα μου;
Βριζεις οικογενειες για μια γαμωομαδα και πολυ περισσοτερο για μια ομαδα που πιαστηκε να παρανομει 100%;
Κανενα ιερο και οσιο πια;
100%παρανομει το μαγαζάκι ΣΑΣ.

Είσαι χαζός;;; Από το πρωί ως το βράδυ ο άλλος μας έχει πρήξει με τα ορκ τους παοκτσηδες και απλά του είπα ότι ορκ είναι αυτός και η οικογένεια του και θίχτηκε....Εχετε γέλιο ρε. Δλδ 2 εκατομμύρια Έλληνες είναι ορκ σύμφωνα με τον νρεηλ- δλδ υπανθρωποι- αλλά μόλις του επιστραφεί ο χαρακτηρισμός θιγεται. Ας θίγεται λοιπόν. Όταν αυτός χαρακτηρίζει χιλιάδες οικογένειες ως Ορκ, όλα καλά, είναι παοκτσηδες άλλωστε... Βρε ουστ από δω...

Δεν μπορεί να είστε τόσο ηλίθιοι. Το παίζετε ηλίθιοι λόγω τυφλού οπαδισμου. Δεν ξέρω βεβαια τι από τα 2 είναι χειροτερο, η τέρμα ηλιθιότητα ή ο καμένος οπαδισμος...
Ρε συ δεν παίζει να είσαι τόσο χαζός.
Σοβαρά τώρα,είδες πουθενά στα γραφόμενα μου οπαδισμο;
Είναι οπαδισμος το ότι σου λέω να μην πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες και δεν είναι να τις πιάνεις,αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή,στο όνομα της οποίας κωλοομαδας;
Έλεος ρε μλκ δηλαδή.Ελεος.
Αν με βρισεις την οικογενεια θα στην βρισω κι εγω.
Ετσι παει. Και μαλιστα χρησιμοποιησα ακριβως το ιδιο επιθετο τιποτε περισσοτερο.
Ελα τωρα βουνο της αντικειμενικοτητας, διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφηκε
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 29 Ιαν 2020, 20:37

Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 19:01
foscilis έγραψε:
29 Ιαν 2020, 18:54
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 14:15
Περα απο τα χαζοοπαδικα αυτη η φωτο εναγκαλισμου Μητσοτακη-πρεζεμπορα δειχνει τη διαχρονικη σχεση του παρασιτικου εφοπλιστικου κεφαλαιου με την τοπικη ελλ εξουσια. Αν αυτη η σχεση ΔΕΝ διαλυθει δεν υπαρχει ελπιδα για το ελλ κρατος. ΤΟ παρασιτικο εφοπλιστικο κεφαλαιο οχι μονο δεν προσφερει τιποτα στον τοπο αλα δρα ξεκαθαρα ανταγωνιστικα και απαγορευτικα εναντι αλλων μορφων κεφαλαιου πχ το βιομηχανικο αφηνοντας τα μακρια απο τα κεντρα αποφασεων και αρα να φυτοζωουν. Μικρη εξαιρεση , αλλα τι εξαιρεση , η αθλια εποχη κοκκαλη. Ο σαββιδης ανηκει στο βιομηχανικο κεφαλαιο
σιγά μην ανήκει και στο επιστημονικό κεφάλαιο.
Επιστημονικο κεφάλαιο; Δεν ομιλώ για εργαζόμενους αλλά για τους επιχειρηματιες. Δεν στα μάθανε καλά τα μαρξικα.
Άλλωστε στην επιστημονική κοινοτητα ανήκετε εσείς οι γαβροι.
Είναι γνωστά αυτά.
γάβρο να πεις τον πατέρα σου, να έχεις και δίκιο.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 29 Ιαν 2020, 20:37

Οργισμένος έγραψε:
stergiosbik έγραψε:
Βριζεις οικογενειες για μια γαμωομαδα και πολυ περισσοτερο για μια ομαδα που πιαστηκε να παρανομει 100%;

Είσαι χαζός;;; Από το πρωί ως το βράδυ ο άλλος μας έχει πρήξει με τα ορκ τους παοκτσηδες και απλά του είπα ότι ορκ είναι αυτός και η οικογένεια του και θίχτηκε....Εχετε γέλιο ρε. Δλδ 2 εκατομμύρια Έλληνες είναι ορκ σύμφωνα με τον νρεηλ- δλδ υπανθρωποι- αλλά μόλις του επιστραφεί ο χαρακτηρισμός θιγεται. Ας θίγεται λοιπόν. Όταν αυτός χαρακτηρίζει χιλιάδες οικογένειες ως Ορκ, όλα καλά, είναι παοκτσηδες άλλωστε... Βρε ουστ από δω...

Δεν μπορεί να είστε τόσο ηλίθιοι. Το παίζετε ηλίθιοι λόγω τυφλού οπαδισμου. Δεν ξέρω βεβαια τι από τα 2 είναι χειροτερο, η τέρμα ηλιθιότητα ή ο καμένος οπαδισμος...
Χαρακτήρισα εγώ οικογένειες; Ποτέ ρε τρόφιμε; Πάρε επιτέλους τα χάπια σου.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 29 Ιαν 2020, 20:38

Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 19:37
stergiosbik έγραψε:
29 Ιαν 2020, 19:34
Οργισμένος έγραψε:

Ρε συ δεν παίζει να είσαι τόσο χαζός.
Σοβαρά τώρα,είδες πουθενά στα γραφόμενα μου οπαδισμο;
Είναι οπαδισμος το ότι σου λέω να μην πιάνεις στο στόμα σου οικογένειες και δεν είναι να τις πιάνεις,αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή,στο όνομα της οποίας κωλοομαδας;
Έλεος ρε μλκ δηλαδή.Ελεος.
Αν με βρισεις την οικογενεια θα στην βρισω κι εγω.
Ετσι παει. Και μαλιστα χρησιμοποιησα ακριβως το ιδιο επιθετο τιποτε περισσοτερο.
Ελα τωρα βουνο της αντικειμενικοτητας, διαβασε λιγο καλυτερα τι γραφηκε
Τα χάπια. Γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 29 Ιαν 2020, 21:20

foscilis έγραψε:
29 Ιαν 2020, 20:37
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 19:01
foscilis έγραψε:
29 Ιαν 2020, 18:54

σιγά μην ανήκει και στο επιστημονικό κεφάλαιο.
Επιστημονικο κεφάλαιο; Δεν ομιλώ για εργαζόμενους αλλά για τους επιχειρηματιες. Δεν στα μάθανε καλά τα μαρξικα.
Άλλωστε στην επιστημονική κοινοτητα ανήκετε εσείς οι γαβροι.
Είναι γνωστά αυτά.
γάβρο να πεις τον πατέρα σου, να έχεις και δίκιο.
βαζελος ειναι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 29 Ιαν 2020, 21:22

Namrail έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

χαρακτηριζεις τους παοκτσηδες ως ορκ;; ναι ή οχι;
Να προσεχεις πρωτα εσυ τι γραφεις ειδαλλως θα παιρνεις τις αντιστοιχες απαντησεις.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 29 Ιαν 2020, 21:25

Ιδου ποιοι μας κανουν κηρυγμα νομιμοτητας...

https://www.zougla.gr/greece/article/et ... s-tou-paok
Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δικαιοσύνη οι διώκτες του ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020, 18:54

Zougla newsroom

Τα στοιχεία που παρατίθενται στη συνέχεια είναι προϊόν της νόμιμης υποκλοπής κατόπιν εντολής εισαγγελέα των συνδιαλέξεων μεταξύ του εφοπλιστή, εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη με συνεργάτες του. Οι νόμιμες υποκλοπές πραγματοποιήθηκαν από την ΕΥΠ για να διευκολύνουν το ανακριτικό έργο στην υπόθεση των στημένων του ποδοσφαίρου. Ωστόσο μία δεύτερη ματιά ή ακρόαση, κατέδειξε πώς ορισμένοι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί και για άλλες ποινικές υποθέσεις όπως επί παραδείγματι η υπόθεση NOOR1 με τους 2,1 τόνους συν 900 κιλά ηρωίνη. Αυτός είναι και ο λόγος που το ηχητικό αυτό υλικό από τους κοριούς της ΕΥΠ έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο στη δίκη που διεξάγεται αυτήν την περίοδο σε δεύτερο βαθμό και αφορά στην υπόθεση NOOR1.

Ωστόσο μεταξύ των άλλων εξαιρετικά σοβαρών στοιχείων που προκύπτουν για τις δύο μεγάλες ποινικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έρχονται στην επιφάνεια και στοιχεία που καταδεικνύουν την γενικότερη κοινωνική αντίληψη του εφοπλιστή και των συνεργατών του, φίλων και κολλητών του, δικηγόρων, εισαγγελέων και υπουργών που είναι σε επαφή μαζί του.

powered by Rubicon Project
Κάποιοι διάλογοι αποκαλύπτουν σοβαρά ποινικά αδικήματα στα οποία υποπίπτουν πολύ γνωστά και ενεργά πρόσωπα που παίζουν σοβαρό (κατά τεκμήριο) ρόλο στην κοινωνία. Ρόλο πολιτειακό, ρόλο στο πλαίσιο της Δικαιοσύνης. Γνωστός ποινικολόγος «στήνει» ραντεβού μεταξύ του εφοπλιστή και ενός εισαγγελέα φερ' ειπείν έτσι για να υπάρξει γνωριμία. Πρόκειται για σοβαρό παράπτωμα εκ μέρους του νομικού. Σε άλλη συνομιλία, ανώτερο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Υπουργός του Κώστα Καραμανλή, αγαπημένο παιδί της οικογένειας και στυλοβάτης του Ιδρύματος Καραμανλή, βουλευτής Πειραιά, ακούγεται να συνδιαλέγεται για την αποφυλάκιση κατάδικου με εμπλοκή εισαγγελέα.

Υπόθεση 1η

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται τηλεφώνημα από τον γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι ενδεικτικός. Ο σεβασμός του δικηγόρου προς το πρόσωπο του εφοπλιστή είναι διάχυτος κατά τη συνομιλία. Το ύφος είναι σχεδόν υπαλληλικό. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επαγγελματικό που να αρμόζει σε έναν γνωστό νομικό των αθηναϊκών δικανικών κύκλων. Ο εφοπλιστής βεβαίως απαντά στον ενικό.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑΙ;

ΘΕΜΗΣ: ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ο ΘΕΜΗΣ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΙΜΑΙ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΘΕΜΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ;

ΘΕΜΗΣ: ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΛΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΣΑΣ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΠΕΣ ΜΟΥ

ΘΕΜΗΣ: ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΣΤΟ ISLAND ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ

ΘΕΜΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΚ ΕΝΤΑΞΕΙ

ΘΕΜΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΟΚ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

ΘΕΜΗΣ: ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.ΟΚ

ΘΕΜΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ,ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από την τηλεφωνική επικοινωνία

Υπόθεση 2η

Ο πρώην Υπουργός Παιδείας, βουλευτής Πειραιά, πρώην Πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή δέχεται τηλέφωνο από τον εφοπλιστή. Η κουβέντα αφορά την αποφυλάκιση κάποιου με παρέμβαση δικαστικού παράγοντα. Την εξυπηρέτηση βεβαίως έχει αναλάβει ο Αρβανιτόπουλος, ο οποίος και διεκπεραιώνει την υπόθεση. Η δουλειά έχει γίνει. Οι εξηγήσεις θα δοθούν μετά και κατ’ ιδίαν.

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΕ..ΕΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΜΕ ΠΗΡΕ, ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ. ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΙΦΕΡΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ... ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ Ε;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ Ε;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑΙ,ΝΑΙ. ΘΑ ΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΘΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ,ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΚ.

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΓΙΝΕ.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο από την τηλεφωνική επικοινωνία

Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε εμπλοκή θεσμικών παραγόντων, ενός πολιτικού, καθηγητή Πανεπιστημίου, στελέχους κόμματος σε υπόθεση αποφυλάκισης όπου υφίσταται προσωπική παρέμβαση. Ο άνθρωπός αυτός είναι ο Κώστας Αρβανιτόπουλος.

Στην προηγούμενη υπόθεση υπάρχει άμεση εμπλοκή δικηγόρου ο οποίος φέρνει σε επαφή έναν επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ΠΑΕ του οποίου η εμπλοκή τουλάχιστον σε μία υπόθεση (Στημένα του Ποδοσφαίρου) είναι γνωστή, με κάποιον εισαγγελέα. Ο λόγος που στήνεται η επαφή είναι για να υπάρξει γνωριμία.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους αυτές τις συνομιλίες εδώ και χρόνια. Διερωτάται ο αφελής πολίτης γιατί οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες και δεν κινήθηκαν για να τιμωρήσουν τους εμπλεκόμενους. Και οι δυο υποθέσεις είναι η ίδια η επιτομή της διαπλοκής. Αναμένουμε να διαπιστώσουμε αν υπάρχει ακόμη έστω και ψίχουλα φιλότιμου σε αυτήν την Πολιτεία.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 29 Ιαν 2020, 21:33

Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 21:22
Namrail έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:

Να προσεχεις πρωτα εσυ τι γραφεις ειδαλλως θα παιρνεις τις αντιστοιχες απαντησεις.
Τα Ορκ είναι τα χουλιγκανια. Πότε τους λέω ορκ, πότε μπουγατσομαχους.

Δεν έβρισα καμία οικογένεια. Εσύ το έκανες. Και αυτό σε χαρακτηριζει.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 29 Ιαν 2020, 21:38

Namrail έγραψε:
29 Ιαν 2020, 21:33
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 21:22
Namrail έγραψε:

Τα Ορκ είναι τα χουλιγκανια. Πότε τους λέω ορκ, πότε μπουγατσομαχους.

Δεν έβρισα καμία οικογένεια. Εσύ το έκανες. Και αυτό σε χαρακτηριζει.
Δεν εννοεις τα χουλιγκανια αλλα τους οπαδους του παοκ. Μην λες τωρα παπαριτσες.
Παιδακια δεν ειμαστε.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 29 Ιαν 2020, 22:04

Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 18:49
Northern Spirit έγραψε:
29 Ιαν 2020, 16:59
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 13:56

Μη λες παπαριες. Συνελθε.
Ποιοες ειναι οι παπαριες; Οτι ο τυπος ειναι μαφιοζος και τσιρακι του Πουτιν που εγινε δισεκατομυριουχος αρπαζοντας κρατικη περιουσια; Απο υπαλληλος διευθυντης και σε ενα χρονο ιδιοκτητης.. Με σκληρη δουλεια τα καταφερε..:lol:
Savvidis was born in Santa Gruzino, Tsalka District, Georgia. After serving in the Soviet Army,[4] Savvidis was educated at the Rostov State University of Economics in Rostov-on-Don.[2] In the 1980s and early 1990s, Savvidis was employed in various positions at the Don State Tobacco Factory.[4] In 1992, the tobacco factory was privatised and renamed CJSC Donskoy Tabak; in the following year Savvidis was appointed as its General Director.[4] Savvidis and his wife, Kyriaki Savvidi, are now formally the majority shareholders of Donskoy Tabak, the largest Russian tobacco company.[5]
https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Savvidis
Έλα γράφεις παπαριες.κανεις δεν είπε ότι ο Σαββίδης είναι άγγελος. Άλλο αυτό και αλλο να βαφτίζετε στην κολυμβήθρα του Σηλωαμ αρχιπρεζεμπορους με απευθείας πρόσβαση στο πθ περιβάλλον επειδή φταρνίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και τόλμησε να πάρει ένα γαμημενο πρωταθλημα.
Εισαστε ηλίθιοι;;;
Δεν βλέπετε τι γίνεται; Έχει 20 χρόνια και παίρνει μόνο μια ομάδα τρόπαια στο ποδόσφαιρο με τεράστιες σφαγές και λεηλασίες αντιπάλων και τα ξεχνάτε αυτά λόγω βλακωδους οπαδισμου;;; Αφήστε να γίνει ένα κανονικό πρωτάθλημα ρε βοδαροι.
Έχετε πρόεδρο παε που έχει κάνει τα πιο αισχρά εγκλήματα και κάνετε πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Αν αυτό εσάς δεν σας πειράζει ειναι πρόβλημα σας. Όχι δικό μας.
Σορυ αλλα μιλας σαν τον Μπουζο και την θυρα 4...
Πρωταθλημα να παρεις αλλα οχι με εξωφθαλμες μαλακιες τυπου Ξανθης.

Η ιστορια για τα τροπαια, σφαγες και λεηλασιες που λες ειναι γαι αλλη ωρα και αλλο θεμα..

Σφαγμενοι που να δικαουνταν πρωταθληματα και να μην τα πηρανε δεν υπαρχουνε και πολλοι.
Ο πρωτος παντα παιρνει καποια σφυριγματα..Παντου στον κοσμο γινεται. Το προβλημα στην μπανανια ειναι οτι ολοι θεωρουνε οτι ειναι σφαγμενοι και αδικημενοι..Ελεος με την κλαψα...

Δικαιουνταν ο ΠΑΟΚ κανενα πρωταθλημα στα 20 χρονια που λες και δεν το πηρε;

Εζησα στη θεσσαλονικη 12 χρονια..Τετοια κλάψα για το κατεστημενο των Αθηνων ουτε οι Μικρασιατες..Οταν δικαιουνται να παρουνε πρωταθλημα και ριξανε λεφτα το πηρανε..Οπως και στο μπασκετ στο παρελθον..

Περσυ που πηρανε τιτλο και τα τελευταια χρονια που διακρινονται ειναι επειδη ριξανε λεφτα...Τελεια..Και βεβαια οταν το κυκλωμα διαιτητων κλπ βλεπει χρημα τρεχει...

Απλο το θεμα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιαν 2020, 10:18

Northern Spirit έγραψε:
29 Ιαν 2020, 22:04
Οργισμένος έγραψε:
29 Ιαν 2020, 18:49
Northern Spirit έγραψε:
29 Ιαν 2020, 16:59

Ποιοες ειναι οι παπαριες; Οτι ο τυπος ειναι μαφιοζος και τσιρακι του Πουτιν που εγινε δισεκατομυριουχος αρπαζοντας κρατικη περιουσια; Απο υπαλληλος διευθυντης και σε ενα χρονο ιδιοκτητης.. Με σκληρη δουλεια τα καταφερε..:lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Savvidis
Έλα γράφεις παπαριες.κανεις δεν είπε ότι ο Σαββίδης είναι άγγελος. Άλλο αυτό και αλλο να βαφτίζετε στην κολυμβήθρα του Σηλωαμ αρχιπρεζεμπορους με απευθείας πρόσβαση στο πθ περιβάλλον επειδή φταρνίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και τόλμησε να πάρει ένα γαμημενο πρωταθλημα.
Εισαστε ηλίθιοι;;;
Δεν βλέπετε τι γίνεται; Έχει 20 χρόνια και παίρνει μόνο μια ομάδα τρόπαια στο ποδόσφαιρο με τεράστιες σφαγές και λεηλασίες αντιπάλων και τα ξεχνάτε αυτά λόγω βλακωδους οπαδισμου;;; Αφήστε να γίνει ένα κανονικό πρωτάθλημα ρε βοδαροι.
Έχετε πρόεδρο παε που έχει κάνει τα πιο αισχρά εγκλήματα και κάνετε πως δεν συμβαίνει τίποτα.

Αν αυτό εσάς δεν σας πειράζει ειναι πρόβλημα σας. Όχι δικό μας.
Σορυ αλλα μιλας σαν τον Μπουζο και την θυρα 4...
Πρωταθλημα να παρεις αλλα οχι με εξωφθαλμες μαλακιες τυπου Ξανθης.

Η ιστορια για τα τροπαια, σφαγες και λεηλασιες που λες ειναι γαι αλλη ωρα και αλλο θεμα..

Σφαγμενοι που να δικαουνταν πρωταθληματα και να μην τα πηρανε δεν υπαρχουνε και πολλοι.
Ο πρωτος παντα παιρνει καποια σφυριγματα..Παντου στον κοσμο γινεται. Το προβλημα στην μπανανια ειναι οτι ολοι θεωρουνε οτι ειναι σφαγμενοι και αδικημενοι..Ελεος με την κλαψα...

Δικαιουνταν ο ΠΑΟΚ κανενα πρωταθλημα στα 20 χρονια που λες και δεν το πηρε;

Εζησα στη θεσσαλονικη 12 χρονια..Τετοια κλάψα για το κατεστημενο των Αθηνων ουτε οι Μικρασιατες..Οταν δικαιουνται να παρουνε πρωταθλημα και ριξανε λεφτα το πηρανε..Οπως και στο μπασκετ στο παρελθον..

Περσυ που πηρανε τιτλο και τα τελευταια χρονια που διακρινονται ειναι επειδη ριξανε λεφτα...Τελεια..Και βεβαια οταν το κυκλωμα διαιτητων κλπ βλεπει χρημα τρεχει...

Απλο το θεμα..
Λάθος. Εσύ μιλάς τη γλώσσα του Καραππαπα. Δεν μπορεί να εγκληματειτε κατ εξακολούθηση και να μη τρέχει τίποτα και με το παραμικρό να μας κουνάτε το δάχτυλο περί νόμων. Θα το πιείτε όλο το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Τα κολητηλικια με πρεζεμπορους νονούς του πθ γραφείου ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 30 Ιαν 2020, 13:24

Οργισμένος έγραψε:
30 Ιαν 2020, 10:18

Λάθος. Εσύ μιλάς τη γλώσσα του Καραππαπα. Δεν μπορεί να εγκληματειτε κατ εξακολούθηση και να μη τρέχει τίποτα και με το παραμικρό να μας κουνάτε το δάχτυλο περί νόμων. Θα το πιείτε όλο το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Τα κολητηλικια με πρεζεμπορους νονούς του πθ γραφείου ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ.
Ενω τα κολλητηληκια του Σαββιδη με τον Ρωσικο επιχειρημαρτικο υποκοσμο και τον Πουτιν ειναι καλα.. :lol:

Οπως ειπα και πιο πανω ο ΠΑΟΚ δεν δικαιουνταν κανενα πρωταθλημα την περιοδο στην οποια αναφερεσαι...Τωρα αν θελετε να το παιζετερ δον Κιχοτες του πρωταθληματος αγωνιζομενοι για...τιμιο πρωταθλημα για τους αλλους συγνωμη αλλα γελανε και οι πετρες..

Ο ΠΑΟΚ δικαιουνταν πρωταγωνιστικο ρολο τα τελευταια 3-4 χρονια που εριξε λεφτα στο αθλημα...Οσοι εχουνε ριξει λεφτα πηρανε τιτλους,,Μελισσανιδης, Σαβιδης, Μαρινακης, Κοκκαλης, Βαρδινογιαννης..Και ολοι πηρανε σφυριγματα απο τη διαιτησια και στηριξη απο το κατεστημενο..

Ο Ολυμπιακος πηρε περισσοτερα γιατι εριξε το περισσοτερο χρημα για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα..Απλα τα πραγματα..

Οποτε ας αφησουνε εχει στην Τουμπα τις φαντασιωσεις οτι αυτοι ειναι οι αδιαφθοροι που πολεμανε το βρωμικο συστημα γιατι γελαει ο πλανητης..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Ιαν 2020, 13:34

Οργισμένος έγραψε:
με το παραμικρό

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιαν 2020, 16:32

foscilis έγραψε:
30 Ιαν 2020, 13:34
Οργισμένος έγραψε:
με το παραμικρό
Nai με το παραμικρο. Σου φαινεται περιεργο; Κανε μια συγκριση της τελευταιας τριετιας που ο Σαββιδης ειναι στα πραγματα με την εποχη κοκκαλη, ψωμιαδη μελισσανιδη πρεζεμπορα κτλ.ΕΠι Σαββιδη ηρθαν οι ξενοι διαιτητες και το βαρ τα οποια αμφοτερα πολεμηθηκαν μεχρι βλακειας απο τον ολυμπιακο. Επι Σαββιδη αλλ αξε τα χερια ενα ολοκληρο πρωταθλημα με δικαστικες αποφασεις, οχι δεν το εκλεψε ο Σαββιδης απο τα χερια καποιου αντιπαλου (γνωστη πρακτικη αυτη σε καποια αδικημενα σωματεια των αθηνων) αλλα η αεκ απο τον Σαββιδη... Τα τελευταια λοιπον 3 χρονια εχουμε με τεραστια διαφορα τα καλυτερα πρωταθληματα που εγιναν ποτε στην ιστορια του ελλ ποδοσφαιρου απο αποψη διαιτησιας αλλα και ευνοιοκρατιας. Φυσικα δεν ζουμε σε εναν κοσμο αγγελων, αγγελος δεν ειναιο Σαββιδης ουτε κανενας αλλος αλλα τα τελευταια 3 χρονια το ποδοσφαιρο ανεπνευσε λιγακι απο την 20ετια της παραγκας. Και ετσι πραγματι τα οποια στραβοπατηματα Σαββιδη ειναι ενα τιποτα μπροστα στον ωκεανο βρωμας δυσωδιας και παρανομιας αλλων εποχων. Ετσι θα επρεπε να συνεχιστει το θεμα, ο δυνατος της καθε χρονικης περιοδου θα εχει ελαχιστη ως καθολου ευνοια σε σχεση με τους υπολοιπους (δεν μπορει να υπαρξει ενα ιδεατο συστημα οπου ολα θα ειναι τελειως μοιρασμενα δυστυχως) και θα γινεται ενα ομαλο ωραιο πρωταθλημα οπως τα ευρωπαικα. Σημερα ειναι δυνατος ο Σαββιδης , αυριο ο Μελισσανιδης μεθαυριο ο πρεζεμπορας αλλα δεν θα δουμε ξανα τις σφαγες τις τελευταιας 20ετιας. Σε χαλαει αυτο; Γυρνα λοιπον στην εποχη πρεζεμπορα και τα επομενα 20 χρονια να φτασει ο γαβρος στα 65 πρωταθληματα με ολες τις υπολοιπες ομαδες να μην εχουν ολες μαζι ουτε ...τα μισα, με σφαγες, με ανυποληψια, με κωμικα τραγικη ευνοιοκρατεια υπερ γαβρου και ολα καλα.

Δεν εχετε κατι να πειτε. Ειστε ερμαια αυτης της ηλιθιας βαλκανικης υποκουλτουριαραιας νοοτροπιας. Ο μονος που καταφερε να ανατρεψει το βρωμερο σκηνικο ειναι ο Σαββιδης αλλα εσεις τον πολεματε αγνωστο το γιατι. Ουτε με 10 μεταγραφες τυπου Γαβρου Αρη δεν δικαιολογειτε κατι τετοιο...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιαν 2020, 16:38

Φυσικα αυτη η 20ετια δεν ηταν διχως μακρο συνεπειες για μεγαλα σωματεια. Στον γαβρο χαριστηκε ενα ολοκληρο ολοκλαινουριο ποδοσφαιρικο γηπεδο, ο βαζελος ομως εχει φαλιρησει και φυσικα ουτε λογος για γηπεδο. Η ΑΕΚ καταφερε με διαφορα κολπακια να φτιαχνει ενα γηπεδο αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κοιταξει οικονομικα τον γαβρο στα ματια. Το τριγωνικο Ποκ ΕΧΕΙ παψει εδω και καιρο-εκ των πραγματων- να ειναι τριγωνικο . Γιατι ολα αυτα; Μα γιατι 20 χρονια αισχρης ευνοιοκρατιας διελυσαν τον ανταγωνισμο -εστω στον κλειστο χωρο του ποκ- και εστειλαν στον αγυριστο και οικονομικα ΑΕΚ και ΠΑΟ ενω αντιθετως ο γαβρος ως διορισμενος πρωταθλητης την τελευταια 20ετια εκτος απο γηπεδο τσεπωσε και περιπου 500 εκατομμυρια € απο την εξοδο καθε χρονο-γκαραντι- στους ομιλους τσου λου.

Πρεπει να ειστε πολυ βοδια για να θελετε πισωγυρισμα στην εποχη της παραγκας.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών