Baby boomers: παρασιτα με παχυλους μισθους, συνταξεις και εθνικισμο

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Ορέστης 35

Re: Baby boomers: παρασιτα με παχυλους μισθους, συνταξεις και εθνικισμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 19 Ιούλ 2018, 16:04

55-90 χρονων στην Ελλαδα ειναι για κλωτσιες.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 19 Ιούλ 2018, 16:18

Μπα οχι
Γνωριζουν αγροκτηνοτροφικα. Εμεις δεν εχουμε ιδεα πως σπερνεις το μαρουλι
Ελεγα θα ρθω θα κανω κηπο θα βαλω κοτες κτλ
Τις κοτες τις εβαλα και αμμεσα τις εδωσα δωρο σ αλλον. Κηπο και που μου λενε δε καταλαβα τιποτα
Για αυτο τα μαζεψα και πισω

Δυστυχως δε ξερουμε τιποτα

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Ιούλ 2018, 18:25

Ορέστης 35 έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 16:04
55-90 χρονων στην Ελλαδα ειναι για κλωτσιες.
Πήγαινε στο τέλος της ουράς και θα έλθει η σειρά σου εν καιρώ! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Ιούλ 2018, 21:25

Dorian έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 14:31
Northern Spirit έγραψε:
18 Ιούλ 2018, 22:26
Baby boomers ειναι η γενια που γεννηθηκε μετα τον πολεμο και μεχρι τα μεσα του '60. ΜΙλαμε για τυπους που απολαυσαν ειρηνη, χαμηλη ανεργια και υψηλους μισθους, ταξιδακια σε ολο τον κοσμο στα πλαισια της παγκοσμιοποιησης, και οταν εφθασε η χωρα της συνταξης, παχυλες συνταξεις και εφαπαξ..

Αυτα ελαβαν η κυριοι αυτοι και τι παρεδωσαν στους επομενους; τιποτε....

Φαγανε οτι χρημα υπηρχε διαθεσιμο, φαγανε και τα χρηματα των επομενων γενιων παραδινοντας στα παιδια και τα εγγονια τους συλληπτα χρεη, υψηλη ανεργια και μηδαμινες συνταξεις..Μιλαμε για γενια του Πολυτεχνειου στην Ελλαδα τους ηγετες της Ελληνικης χρεοκοπιας, την Γαλλικη Ανοιξη, φεμινστικη και αλλες επαναστασεις, μπητλς κλπ

Στα δε γεραματα και αφου οι ιδιοι απολαυσαν για δεκαετιες ευκολα ταξιδια και χλιδη ανακαλυψαν τον...εθνικισμο..Μπρεξιτερς, Φαρατζ, Τραμπ, Μιχαλολιακος και η υπολοιπη μουργα των baby boomers θελουνε τωρα επιστροφη στις..παραδοσεις..

Κανονικες ακριδες αυτη η γενια..Η επομενη γενια μου γεννηθηκε αναμεσα στο 65 και τα μεσα του 80', η generation x, στην οποια ανηκω και εγω ειναι η πρωτη γενια που περναει χειροτερα απο την προηγουμενη..Για τις επομενες θα δουμε αλλα τα σημαδια επισης δεν ειναι καλα.

Ο κοσμος θα ητανε πολυ καλυτερος χωρις αυτους..
H γενιά των 60σ, των κοινωνικών κινημάτων, της ρίξης με το κατεστημένο, που πρώτη φορά στην ιστορία άνοιξε της πύλης της μαζικής μετανάστευσης, του πολυτεχνείου ....εθνικιστική. η πιο αριστερόφρονη με όλες τις έννοιες γενιά της ιστορίας.
οιες πορτες της μεταναστευσης ανοιξαν;Η μεταναστευση παντοτε υπηρξε μαλιστα εφθασε σε πολυ υψηλο επιπεδο στη δυση στις τρεις πρωτες δεκαειτιες του 20ου αιωνα..Η κριση του '29 εφεραν καποιο περιορισμο..

Για τα υπολοιπα ειπαμε: υποστηρηκτες κοινωνικων κινηματων και ανθρωπινων δικαιωματων αλλα με το αζημειωτο...Πχ το ΠΑΣΟΚ εφερε και σωστα την ισοτητα κατηργησε καποια απαρχαιωμενα δογματα και αντιληψεις...εφερε ομως και την πρασινη ακριδα..

Γενικα ολοι της γενειας διακρινταν για την απληστια τους και την διαφθορα που χτυπησε επιπεδα ρεκορ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 19 Ιούλ 2018, 23:37

Northern Spirit έγραψε:
19 Ιούλ 2018, 21:25
οιες πορτες της μεταναστευσης ανοιξαν;Η μεταναστευση παντοτε υπηρξε μαλιστα εφθασε σε πολυ υψηλο επιπεδο στη δυση στις τρεις πρωτες δεκαειτιες του 20ου αιωνα..Η κριση του '29 εφεραν καποιο περιορισμο..

Για τα υπολοιπα ειπαμε: υποστηρηκτες κοινωνικων κινηματων και ανθρωπινων δικαιωματων αλλα με το αζημειωτο...Πχ το ΠΑΣΟΚ εφερε και σωστα την ισοτητα κατηργησε καποια απαρχαιωμενα δογματα και αντιληψεις...εφερε ομως και την πρασινη ακριδα..

Γενικα ολοι της γενειας διακρινταν για την απληστια τους και την διαφθορα που χτυπησε επιπεδα ρεκορ..
Δεν μαζεύεις τις κομπλεξάρες σου και να πας να πρήξεις κάποιων άλλων τα μέζεα;
Δεν κάνεις τίποτα άλλο παρά να βρίζεις και να ταμπελιάζεις, προπαγάνδα, ψεύτη και συκοφάντη!

Άντε να ασχοληθείς λίγο με τους κοκκινόκωλους τους γειτόνους σου, που την είδες και τίμητής! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιούλ 2018, 00:36

ψυχραιμια γιατι εχεις και καποια ηλικια :lol:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια » 20 Ιούλ 2018, 00:44

Northern Spirit έγραψε:

Υποθέτω ότι παρακάτω θα παραθέσεις στατιστικά στοιχεία που θα θεμελιώνουν τον ισχυρισμό ότι την προ-baby boomers περίοδο στην Ελλάδα τα επίπεδα διαφθοράς ήταν χαμηλότερα;

Γιατί κάτι λίγα βιβλία ιστορίας που έχω διαβάσει εγώ με άφησαν με την εντύπωση ότι απλά όσο πιό πίσω τόσο χειρότερα.

Η απλά δεν έχει γράψει κάτι για διαφθορά στα 50ς η Καθημερινή άρα δεν υπήρχε;
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιούλ 2018, 13:19

Μετανάστρια έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 00:44
Northern Spirit έγραψε:

Υποθέτω ότι παρακάτω θα παραθέσεις στατιστικά στοιχεία που θα θεμελιώνουν τον ισχυρισμό ότι την προ-baby boomers περίοδο στην Ελλάδα τα επίπεδα διαφθοράς ήταν χαμηλότερα;

Γιατί κάτι λίγα βιβλία ιστορίας που έχω διαβάσει εγώ με άφησαν με την εντύπωση ότι απλά όσο πιό πίσω τόσο χειρότερα.

δεν ειπε κανεις οτι δεν υπηρχε διαφθορα και στο παρελθον..Το προβλημα ειναι οτι στην συγκκριμενη γενια της ευημερειας η διαφθορα συνεχιστηκε. Λεφτα απο τις επομενες γενιες σε τετοια εκταση δεν νομιζω να εφαγε κανενας..

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Ιούλ 2018, 15:23

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 00:36
Μια χαρά είμαι εγώ. Και εσύ συνεχίζεις να προπαγανδίζεις αισχρά και να βρίζεις μια ολόκληρη χώρα.
Κάτι πρέπει να σου συνέβη εδώ και σου έχει αφήσει τραύμα. Κάποια γυναίκα ίσως ...!
.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Ιούλ 2018, 15:27

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 13:19
Μετανάστρια έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 00:44
Northern Spirit έγραψε:

δεν ειπε κανεις οτι δεν υπηρχε διαφθορα και στο παρελθον..Το προβλημα ειναι οτι στην συγκκριμενη γενια της ευημερειας η διαφθορα συνεχιστηκε. Λεφτα απο τις επομενες γενιες σε τετοια εκταση δεν νομιζω να εφαγε κανενας..
Με τα νομίζω ρε ψευταρά δεν θα ξεφύγεις. Σου ζητήθηκαν στοιχεία. Αν έχεις φέρτα, αλλιώς είσαι συκοφάντης ολόκληρης γενιάς ανθρώπων. :g030:
.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιούλ 2018, 18:20

Nandros έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 15:23
Northern Spirit έγραψε:
Μια χαρά είμαι εγώ. Και εσύ συνεχίζεις να προπαγανδίζεις αισχρά και να βρίζεις μια ολόκληρη χώρα.
Κάτι πρέπει να σου συνέβη εδώ και σου έχει αφήσει τραύμα. Κάποια γυναίκα ίσως ...!
.
Αν ητανε γυναικα θα εβριζα τις γυναικες... :lol:
Η μπανανια ειναι μπανανια δεν χρεαιζεται να εχεις καγτι μαζι της για να το αντιληφθεις..

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Ιούλ 2018, 18:26

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 18:20
Nandros έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 15:23
Northern Spirit έγραψε:
.
Αν ητανε γυναικα θα εβριζα τις γυναικες... :lol:
Η μπανανια ειναι μπανανια δεν χρεαιζεται να εχεις καγτι μαζι της για να το αντιληφθεις..
Με το να μας ζηλεύεις δεν κερδίζεις κάτι!
Αντί να σκούζεις ολημερίς στο ιντερνέτ, να πας να δουλέψεις και τότε - ΑΝ έχεις τις ικανότητες - ίσως κερδίσεις αυτά που ζηλεύεις! :g030:
.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 20 Ιούλ 2018, 18:27

Nandros έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 15:27
[
Με τα νομίζω ρε ψευταρά δεν θα ξεφύγεις. Σου ζητήθηκαν στοιχεία. Αν έχεις φέρτα, αλλιώς είσαι συκοφάντης ολόκληρης γενιάς ανθρώπων. :g030:
.
στοιχεια απλετα:

Δημοσιο χρεος: παρελαβαν ελαχιστο. Παρεδοσαν χρεοκοπημενες χωρες με ελλειματα παντου.Παραλληλα οι συνταξεις τους επιδοτουνται πολλαπλα..Με απλα λογια οι εργαζομενοι (δηλαδη οι επομενες γενιες) πληρωνπουνε τις συνταξεις τους....Baby boomer χτυπαει πχ συνταξη 1000 ευρω οταν η επομενη γενια με αναλογες εισφορες θα εισπραξει την μιση και με ελαχιστη επιδοτηση..

Δωρεαν παιδεια, υγεια και ζωη με επιδοματα...Οι επομενες γενιες χωρις τιποτε απο αυτα. Τπο κρατος προνοιας ππυ χτιστηκε μετα τον πολεμο ειχε επικεντρο κυριως αυτους..

Baby boomer συνταξιουχος: παιρνει 2-3 συνταξεις ολες επιδοτουμενες...
Millennial ανεργος: επιδομα για 6-12 μηνες και μετα πεταγμα στο δρομο..

Μεταφορα και διασπαηση πλουτου και των επομενων γεναιων: προιον απληστειας και διαφθορας εφοσον τα νουμερα δεν βγαινανε και το γνωριζανε..

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 20 Ιούλ 2018, 18:34

Northern Spirit έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 18:27
Nandros έγραψε:
20 Ιούλ 2018, 15:27
[
στοιχεια απλετα:

Δημοσιο χρεος: παρελαβαν ελαχιστο. Παρεδοσαν χρεοκοπημενες χωρες με ελλειματα παντου.Παραλληλα οι συνταξεις τους επιδοτουνται πολλαπλα..Με απλα λογια οι εργαζομενοι (δηλαδη οι επομενες γενιες) πληρωνπουνε τις συνταξεις τους....Baby boomer χτυπαει πχ συνταξη 1000 ευρω οταν η επομενη γενια με αναλογες εισφορες θα εισπραξει την μιση και με ελαχιστη επιδοτηση..

Δωρεαν παιδεια, υγεια και ζωη με επιδοματα...Οι επομενες γενιες χωρις τιποτε απο αυτα. Τπο κρατος προνοιας ππυ χτιστηκε μετα τον πολεμο ειχε επικεντρο κυριως αυτους..

Baby boomer συνταξιουχος: παιρνει 2-3 συνταξεις ολες επιδοτουμενες...
Millennial ανεργος: επιδομα για 6-12 μηνες και μετα πεταγμα στο δρομο..

Μεταφορα και διασπαηση πλουτου και των επομενων γεναιων: προιον απληστειας και διαφθορας εφοσον τα νουμερα δεν βγαινανε και το γνωριζανε..
Γεννήθηκα το '52.
Στα 12 μου με κατέβασε ο γέρος μου στο λιμάνι και τον βοηθούσα όλα τα καλοκαίρια μέχρι που μπήκα στον Ασπρόπυργο.
Όταν αποφοίτησα το '71 δούλεψα μέχρι και το 2011, έκανα την μπάζα μου και, αν και η σύνταξη που παίρνω είναι ασήμαντη, δεν κλαίγομαι στα φόρα!

Όπως στο ξαναείπα: Παράτα το κωλοβάρεμα στο ιντερνέτ, να πας να δουλέψεις και να μην ζηλεύεις τους άλλους! :g030:
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών