Μέγας διδάσκαλος του έθνους.Τον λατρεύω.
Re: Μέγας διδάσκαλος του έθνους.Τον λατρεύω.
Επίσης ποίος από τον χώρο των μεταπολιτευτών έχει μεγαλύτερο ?
Ένας που πιστεύει σε λαθροκαταστάσεις είναι πανίβλαξ δε μπα να ταιριάξει τα πιο δύσκολα τετραγωνάκια στα τεστ
Ένας που πιστεύει σε λαθροκαταστάσεις είναι πανίβλαξ δε μπα να ταιριάξει τα πιο δύσκολα τετραγωνάκια στα τεστ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- EKPLIKTIKOS
Πάντως 1950 είναι καλή βαθμολογία. Θα έχει ρίξει σκακιστικό διάβασμα ο χουντογερος
Ρε συ ο κυρ Κώστας είναι έξυπνος, σύμφωνοι, αλλά αδερφάκι μου τι λαμόγιο είναι αυτό;
Δουλειές με τη χούντα, τσεκ. Δουλειές με τον Καντάφι, τσεκ.
Και με τον Μεταξά και με τους ναζί (!)
Και με τη Χεζμπολάχ και αραβοφαγος
Και αντισυστημικος και ρουφιάνος της κυπ
Και ιστορικός (ο κυρ Κώστας!) και δικηγόρος
Και βιβλία στο γονα και αποτυχημένος πολιτευτής.
Νισαφ
Δυστυχώς ο κύριος Πλεύρης απευθύνεται σε ένα κοινό που δεν έχει την νοημοσύνη να καταλάβει.
- EKPLIKTIKOS
ήταν ένας μορφωμένος και ευφυής άνθρωπος, αρκετά ετοιμόλογος, που μπορούσε να δομήσει ολόκληρες προτάσεις με συνοχή, ορθό συντακτικό και σχετικά διευρυμένο λεξιλόγιο. Δεν ήταν Αϊνστάιν αλλά είναι σα να πετάς τον Τσιαντακη να παίξει σε αλάνα με 14χρονα από τους Μολαους Λακωνίας
Επαναλαμβάνω πως το κακό με τον κύριο Πλεύρη είναι ότι ο μέσος Ελληνας δεν έχει την νοημοσύνη να τον καταλάβει.Τρομερά μορφωμένος άνθρωπος.
- Urzaring13
Είναι μια μερίδα ανθρώπων φασίστες νεοναζί, μερίδα μασόνων, πράκτορες της CIA που το μόνο που χρειάζονται είναι πούτσα και ξύλο συνεχώς.nemo έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 17:15εγω εχω μαθει σε κατι τυπους σαν και σενα που εκφραζονται με αυτον τον τροποUrzaring13 έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 15:10Vardos τα ναζιστικά βοθρολύματα και κάθε είδους μισάνθρωπο που ονειρεύεται φούρνους και έπη έχω μάθει να τα χύνω στο κώλο. Και μετά να καμαρώνω το αποτέλεσμα.
να τους χωνω το κεφαλι τους μεσα σε βοθρολυματα ..αντε κακομοιρη μου μαθε πως να πειραζεις
χωρις να φερνεις τον οχετο σου
Χαρισματικός ρήτορας.Μπορώ να τον ακούω ατελείωτα.
Urzaring13 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 05:35Είναι μια μερίδα ανθρώπων φασίστες νεοναζί, μερίδα μασόνων, πράκτορες της CIA που το μόνο που χρειάζονται είναι πούτσα και ξύλο συνεχώς.nemo έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 17:15εγω εχω μαθει σε κατι τυπους σαν και σενα που εκφραζονται με αυτον τον τροποUrzaring13 έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 15:10Vardos τα ναζιστικά βοθρολύματα και κάθε είδους μισάνθρωπο που ονειρεύεται φούρνους και έπη έχω μάθει να τα χύνω στο κώλο. Και μετά να καμαρώνω το αποτέλεσμα.
να τους χωνω το κεφαλι τους μεσα σε βοθρολυματα ..αντε κακομοιρη μου μαθε πως να πειραζεις
- Urzaring13
Εσύ για απλός βλάκας μου φαίνεσαι.Vardos έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 06:36Urzaring13 έγραψε: ↑25 Απρ 2025, 05:35Είναι μια μερίδα ανθρώπων φασίστες νεοναζί, μερίδα μασόνων, πράκτορες της CIA που το μόνο που χρειάζονται είναι πούτσα και ξύλο συνεχώς.
- Urzaring13
Είδες; Δεν είν ωραίο.nemo έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 17:15εγω εχω μαθει σε κατι τυπους σαν και σενα που εκφραζονται με αυτον τον τροποUrzaring13 έγραψε: ↑24 Απρ 2025, 15:10Vardos τα ναζιστικά βοθρολύματα και κάθε είδους μισάνθρωπο που ονειρεύεται φούρνους και έπη έχω μάθει να τα χύνω στο κώλο. Και μετά να καμαρώνω το αποτέλεσμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση To μεγαλυτερο προβλημα του Ελληνικου εθνους.
από Vardos » 10 Απρ 2025, 07:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 142 Απαντήσεις
- 2391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
28 Απρ 2025, 08:45
-
-
- 50 Απαντήσεις
- 1385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
28 Ιούλ 2023, 19:15
-
-
Νέα δημοσίευση Η κυβέρνηση τα βάζει με τους διδάσκαλους του έθνους
από Ληστοσυμμορίτης » 17 Μαρ 2025, 11:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
17 Μαρ 2025, 12:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιωάννης Μεταξάς, ο μεγαλύτερος προδότης του ελληνικού έθνους!
από Frappezitis » 03 Μάιος 2023, 06:12 » σε Ιστορία - 26 Απαντήσεις
- 1764 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
08 Μάιος 2023, 21:34
-