εχουν και πολυ μαλιστα, οι κοπτεςhellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:03Οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι δεν έχουν κάποια σχέση με τους αρχαίους.
Ήταν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι μαύροι;
Re: Ήταν οι Αρχαίοι Αιγύπτιοι μαύροι;
- hellegennes
Οι υποσαχάριοι κατά κανόνα κατοικούν κάτω από την Σαχάρα. Φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άλλα λέει η μελέτη που απέκοψες από το δικό μου.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:03Οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι δεν έχουν κάποια σχέση με τους αρχαίους.Nandros έγραψε: ↑26 Μάιος 2018, 16:16Στην ίδια έρημο ζουν και σήμερα οι Αιγύπτιοι και εξακολουθούν να μην έχουν νέγρικα χαρακτηριστικά, αν και οι σύγχρονοι έχουν κάποιες αναμείξεις.
Στο θέμα μας (Αρχαίοι Αιγύπτιοι):
οι αρχαίοι Αιγύπτιοι είχαν στενότερη γενετική συγγένεια με αρχαίους λαούς από την Εγγύς Ανατολή (Μέση Ανατολή και Δυτική Ασία) από ό,τι με την Αφρική.
Ένας χάρτης που δείχνει τις κύριες περιοχές των μεταναστευτικών πληθυσμών που συνέβαλαν στην Αιγυπτιακή κληρονομιά μεταξύ 1400 BCE και 400 CE
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Λέει ότι οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι είναι απόγονοι των αρχαίων;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:03Οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι δεν έχουν κάποια σχέση με τους αρχαίους.

Οι Εβραίοι;
the end
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σε μεγάλο ποσοστό ναι.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:19Λέει ότι οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι είναι απόγονοι των αρχαίων;
Η ανάλυση του DNA από τις μούμιες δείχνει μια σχεδόν αδιάσπαστη γενετική συνέχεια μεταξύ των πληθυσμών της προ-πτολεμαϊκής, ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής στην περιοχή Αμπουσίρ ελ-Μελέκ.
Αυτό, κατά τους ερευνητές, πιθανώς υποδηλώνει ότι ο τοπικός πληθυσμός είχε επηρεασθεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό από την «εισβολή» των Ελλήνων και Ρωμαίων.
Οι ερευνητές θεωρούν πιθανό ότι το γενετικό αποτύπωμα της ελληνικής και ρωμαϊκής μετανάστευσης θα είναι πιο αισθητό στη βορειοδυτική περιοχή του Δέλτα του Νείλου και στην περιοχή του Φαγιούμ, όπου ήσαν συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι ελληνικοί και ρωμαϊκοί οικισμοί. Αλλά για να αποδειχθεί αυτό, θα χρειασθεί μια άλλη γενετική έρευνα.
κατά τα τελευταία 1.500 χρόνια αυξήθηκε η ροή γονιδίων από τον αφρικανικό νότο, καθώς αυξήθηκε το εμπόριο προϊόντων κατά μήκος του Νείλου, αλλά και μαύρων σκλάβων διαμέσου της Σαχάρας, διευρύνθηκε και η παρουσία του αφρικανικού DNA. Έτσι, σύμφωνα με τα ευρήματα, οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι έχουν περίπου 8% περισσότερη γενετική συγγένεια με τους υπο-σαχάριους Αφρικανούς από ό,τι είχαν οι αρχαίοι πρόγονοί τους.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Το γνωρίζω, οι υποσαχάριοι είναι οι σημερινοί μαύροι που λέμε, έναν Αιγύπτιο δεν τον λες μαύρο και ας έχει σκούρο δέρμα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:08Οι υποσαχάριοι κατά κανόνα κατοικούν κάτω από την Σαχάρα. Φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.
the end
- hellegennes
Η έρευνα αναφέρεται στην περίοδο 1400 π.Χ. με 400 μ.Χ.. Πού στον κόρακα βλέπεις να λέει ότι οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι είναι απόγονοι των αρχαίων; Από το 400 μ.Χ. έχουν περάσει 1600 χρόνια.Nandros έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:31Σε μεγάλο ποσοστό ναι.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:19Λέει ότι οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι είναι απόγονοι των αρχαίων;
Η ανάλυση του DNA από τις μούμιες δείχνει μια σχεδόν αδιάσπαστη γενετική συνέχεια μεταξύ των πληθυσμών της προ-πτολεμαϊκής, ελληνιστικής και ρωμαϊκής εποχής στην περιοχή Αμπουσίρ ελ-Μελέκ.
Αυτό, κατά τους ερευνητές, πιθανώς υποδηλώνει ότι ο τοπικός πληθυσμός είχε επηρεασθεί μόνο σε περιορισμένο βαθμό από την «εισβολή» των Ελλήνων και Ρωμαίων.
Οι ερευνητές θεωρούν πιθανό ότι το γενετικό αποτύπωμα της ελληνικής και ρωμαϊκής μετανάστευσης θα είναι πιο αισθητό στη βορειοδυτική περιοχή του Δέλτα του Νείλου και στην περιοχή του Φαγιούμ, όπου ήσαν συγκεντρωμένοι οι περισσότεροι ελληνικοί και ρωμαϊκοί οικισμοί. Αλλά για να αποδειχθεί αυτό, θα χρειασθεί μια άλλη γενετική έρευνα.
κατά τα τελευταία 1.500 χρόνια αυξήθηκε η ροή γονιδίων από τον αφρικανικό νότο, καθώς αυξήθηκε το εμπόριο προϊόντων κατά μήκος του Νείλου, αλλά και μαύρων σκλάβων διαμέσου της Σαχάρας, διευρύνθηκε και η παρουσία του αφρικανικού DNA. Έτσι, σύμφωνα με τα ευρήματα, οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι έχουν περίπου 8% περισσότερη γενετική συγγένεια με τους υπο-σαχάριους Αφρικανούς από ό,τι είχαν οι αρχαίοι πρόγονοί τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εννοώ ότι εξ ορισμού οι Αιγύπτιοι δεν είναι υποσαχάριοι.Πάνας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:34Το γνωρίζω, οι υποσαχάριοι είναι οι σημερινοί μαύροι που λέμε, έναν Αιγύπτιο δεν τον λες μαύρο και ας έχει σκούρο δέρμα.hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 00:08Οι υποσαχάριοι κατά κανόνα κατοικούν κάτω από την Σαχάρα. Φαντάζομαι να το αντιλαμβάνεσαι αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από αγάλματα Αιγύπτιων αυτοκρατόρων των παλαιότερων δυναστειών που έχω δει, κάποιοι είχαν έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά, συγκεκριμένα Νούβιων, που ούτως ή άλλως ήταν ψηλά στην στρατιωτική ιεραρχία. Όσο πλησιάζουμε προς τους κλασσικούς χρόνους τα χαρακτηριστικά εξελίσσονται σε μεσογειακά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και στις τοιχογραφίες τους που είναι έγχρωμες έχουν και 1-2 μαύρους στα 20 άτομα... θα είχαν και αυτοί μετανάστες φαίνεται.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 01:08Από αγάλματα Αιγύπτιων αυτοκρατόρων των παλαιότερων δυναστειών που έχω δει, κάποιοι είχαν έντονα αφρικανικά χαρακτηριστικά, συγκεκριμένα Νούβιων, που ούτως ή άλλως ήταν ψηλά στην στρατιωτική ιεραρχία. Όσο πλησιάζουμε προς τους κλασσικούς χρόνους τα χαρακτηριστικά εξελίσσονται σε μεσογειακά.
the end
- hellegennes
Ότι ας πούμε τα αγάλματά τους δεν έχουν νεγροειδή χαρακτηριστικά· έχουν ευρωπαϊκά. 

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Bitch please.
Τώρα αν θελω μπαίνω σε ένα από τα λινκ που παρέθεσες και γράφω "Ο νάνδρος είναι ζαρκάδι φουντωτό".
Κι εσύ θα το φέρεις ως επιχείρημα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πολύς ΠολιτιΖμός! Αιγύπτιοι προσπάθησαν να βιάσουν 17χρονη
από Kauldron » 08 Ιουν 2023, 14:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Ιουν 2023, 14:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση αιγυπτιοι ρατσιστες μαχαιρωνουν ελληνοπουλο και αφηνονται ελευθεροι στο κομουνιστάν!!!!!
από ερνεστο καρανίξ » 20 Σεπ 2024, 20:36 » σε Εγκληματικότητα - 5 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
21 Σεπ 2024, 20:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλοι πλέον οι superstars του ποδοσφαίρου είναι μαύροι
από Μαδουραίος » 21 Ιούλ 2024, 06:06 » σε Αθλητικά - 25 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-