θα ξεψειρίζατε ποτέ τ@ν αγαπημέν@ σας;

Κοίτα, αν δεν έκανε μπάνιο δεν θα υπήρχε σημείο επαφής.
δες τι λέει, το ξεψείρισμα ήταν γυναικεία υπόθεση. Καθόσαντε στη σκεπή και έλεγαν τα κουτσομπολιά της ημέρας ξεψειρίζοντας η μια την άλλη
κατα τα άλλα, ήταν ένδειξη τρυφερότητας γιατί σου λέει υποφέρανε. Να ξεψειρίσει η αγαπημένη τον αγαπημένο ήταν ένδειξη αγάπης
την πρόλαβα τη χτένα, αλλά αυτό ήταν ειδική περίπτωση, και βασικά ήταν μόνο για παιδάκια. Εδώ λέει ήταν κοινωνική συνήθεια που τους αφορούσε όλους
Νομίζω θα ήμουν η αντικοινωνική της γειτονιάςΣενέκας έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 18:53δες τι λέει, το ξεψείρισμα ήταν γυναικεία υπόθεση. Καθόσαντε στη σκεπή και έλεγαν τα κουτσομπολιά της ημέρας ξεψειρίζοντας η μια την άλλη
Σενέκας έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 18:55κατα τα άλλα, ήταν ένδειξη τρυφερότητας γιατί σου λέει υποφέρανε. Να ξεψειρίσει η αγαπημένη τον αγαπημένο ήταν ένδειξη αγάπης
βλέπεις αυτό δε θα συνέβαινε στο Μονταγιού, γιατί το ξεψείρισμα ήταν ιεραρχικό: ο πατέρας δεν ξεψείριζε κανέναν, τον ξεψείριζαν. Ασε που οι ξεψειρίστρες ήταν κυρίως γυναίκες
Α, τότε οι Μονταγιούδες είναι βιοκοινωνικά (όπως λέει και το ΚΚΕ), πιο κοντά στους μπαμπουίνους
Μια από τις ηδονιστικοτερες εμπειρίες που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος.
δε μιλάμε απαραίτητα για καλύβες, ακόμα και οι πλούσιοι του χωριού είχαν ξεψειρίστραFata_Morgana έγραψε: ↑21 Φεβ 2024, 19:11Νομίζω θα ήμουν η αντικοινωνική της γειτονιάς
Να τον κάνω μπάνιο ως ένδειξη αγάπηςνα πάρει τις ψείρες του και σε άλλη καλύβα.