Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Άρθρο στο in.gr
Οι Αρβανιτες τελικά πριερχονται απο Αλβανούς. Προφανως καποιοι αναμεοχθηκαν και με ελληνες αλλα το νόημα ειναι αυτο.
https://www.in.gr/2018/11/01/plus/featu ... ti-glossa/
Οι Αρβανιτες τελικά πριερχονται απο Αλβανούς. Προφανως καποιοι αναμεοχθηκαν και με ελληνες αλλα το νόημα ειναι αυτο.
https://www.in.gr/2018/11/01/plus/featu ... ti-glossa/
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Τελικα οι αρβανιτες ειναι Αλβανοί
Συγχαρητήρια που συμφωνείς με την επιχειρηματολογία των ψεκασμένων Αλβανών υπερεθνικιστών του ΄90 που ζητούσαν από την Ελλάδα να αναγνωρίσει τους ''καταπιεσμένους'' Αρβανίτες ως αλβανική μειονότητα και δήλωναν σε προεκλογικές τους συγκεντρώσεις πως ''Σύντομα η αλβανική σημαία θα κυματίζει στη...Θήβα''. Θύμησέ μου, αριστερός δεν δηλώνεις πως είσαι ή κάνω λάθος;

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Iστορική αλήθεια
Εμένα ούτε που μου πέρναγε απο το μυαλό. Συγκλονιστικό! θα χρειαστεί λίγο χρόνο να για να το χωνέψω

Φατσικα ομως δε μοιαζουν με Αλβανους. Ισως εχουν αναμιχθει με Ελληνες ή ισως προερχονται απο κομματι του αλβανικου πληθυσμου που διεφερε μορφολογικα.
Όχι αριστερός. Έχω δηλώσει κοινωνικός κομμουνιστής-κοινωνικός φεμινιστης. Είναι διαφορετικά πράγματα.
Κοινωνικός κομμουνιστής διότι ο κομμουνισμός στην εποχή μας έχει συνδεθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αποδεκτός ως κοινωνική ιδεολογία. Είναι συνδεδεμένος με την προοδευτικότητα και σε ένα κοινωνικό σύνολο είναι πολύ προχωρημένο να ταυτίζεσαι με αυτόν. Όμως ο κοινωνικός κομμουνισμός δεν πιστεύει στην κρατικοποίηση. Δηλαδή είμαι υποστηρικτής του κεφαλαίου και εναντιώνομαι στην εργατική τάξη.
Ως κοινωνικός φεμινιστης μπορώ να δηλώνω δημόσια για τα δικαιώματα της γυναίκας ούτως ώστε να προωθώ ένα καλύτερο περιβάλλον για τις γυναίκες. Όμως δεν σημαίνει ότι επικροτώ την ασύδοτη ελευθερία. Δεν θα επιτρέψω για παράδειγμα στη γυναίκα μου να συζητά για οποίο θέμα θέλει εάν βγούμε σε κοινή παρέα. Ούτε θα της επιτρέψω να οδηγήσει το αουντι. Μπορεί εντός οικίας να εκφράζεται ελεύθερα, έξω όμως πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο συμπεριφοράς όταν είναι μαζί μου γιανπαραδειγμα.
Κοινωνικός κομμουνιστής διότι ο κομμουνισμός στην εποχή μας έχει συνδεθεί με τα ανθρώπινα δικαιώματα και είναι αποδεκτός ως κοινωνική ιδεολογία. Είναι συνδεδεμένος με την προοδευτικότητα και σε ένα κοινωνικό σύνολο είναι πολύ προχωρημένο να ταυτίζεσαι με αυτόν. Όμως ο κοινωνικός κομμουνισμός δεν πιστεύει στην κρατικοποίηση. Δηλαδή είμαι υποστηρικτής του κεφαλαίου και εναντιώνομαι στην εργατική τάξη.
Ως κοινωνικός φεμινιστης μπορώ να δηλώνω δημόσια για τα δικαιώματα της γυναίκας ούτως ώστε να προωθώ ένα καλύτερο περιβάλλον για τις γυναίκες. Όμως δεν σημαίνει ότι επικροτώ την ασύδοτη ελευθερία. Δεν θα επιτρέψω για παράδειγμα στη γυναίκα μου να συζητά για οποίο θέμα θέλει εάν βγούμε σε κοινή παρέα. Ούτε θα της επιτρέψω να οδηγήσει το αουντι. Μπορεί εντός οικίας να εκφράζεται ελεύθερα, έξω όμως πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένο πρωτόκολλο συμπεριφοράς όταν είναι μαζί μου γιανπαραδειγμα.
Μήπως να δοκίμαζες κανένα άλλο κόμμα, π.χ. Χρυσή Αυγή, μπας και σου ταιριάζει καλύτερα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Νόμιζα ότι τα "επίσημα" αλβανικά ήταν μίξη της Τσόσκικης και της Γκέγκικης με τη πρώτη να υπερισχύει.
Είμαι αρκετά μελαμψός πράγματι. Δεν ξέρω. Θα το σκεφτώ.
Αυτο δεν ειναι κατι που δεν το περιμεναμε διαβαζοντας σε εδω μεσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Παλαιοελλαδίτης
Γιώργη, μπορώ να πω ότι οι απαντήσεις σου με κάλυψαν. 

Δεν υπάρχει καθαρό έθνος στον κόσμο. Ολα τα έθνη έχουν κάνει λίγο πολύ επιμιξίες με άλλα φύλα.Οι Τούρκοι για παράδειγμα δεν είναι καθαροί απόγονοι Τούρκων εκ κεντρικής Ασίας αλλά μείγμα Τούρκων, Βόσνιων, Λαζών, Αλβανών, Πομάκων, Σλάβων, Γεωργιανών, Ελλήνων, Αρμενίων κτλ. Οι σημερινοί Ελληνες είναι μείγμα διαφόρων λαών που έζησαν εδώ ιστορικά.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Εγώ είμαι αντιρατσιστής δε με ενοχλεί το ότι είστε συγγενείς με Τούρκους.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είστε;
Γιατί όχι πρώτο πληθυντικό;
Μήπως είσαι τελικά ρατσιστής δε σου αρέσει να είσαι συγγενής με τους Τούρκους;
Μήπως είσαι π.χ. Πακιστανός αντιρατσιστής και δεν έχεις σχέση με τους Έλληνες;
Αντιρατσιστές όλοι αλλά έχω παρατηρήσει ότι η (αληθινή ή υποτιθέμενη) σχέση Ελλήνων με Νοτιοανατολικούς λαούς αφορά όλους τους υπόλοιπους.Οι ίδιοι από σατανική σύμπτωση απευθείας απόγονοι του Δευκαλίωνα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μουσουλμάνοι δεν ειναι οι Αλβανοί?
από Μαδουραίος » 04 Μάιος 2024, 00:09 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
04 Μάιος 2024, 14:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελικά ποιο είναι το κοινό της Νίκης;
από Σενέκας » 10 Ιουν 2024, 11:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 111 Απαντήσεις
- 2458 Προβολές
-