stelios90 έγραψε: ↑15 Απρ 2020, 01:01Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση , θα το σκεφτώ. Ναι κατά βάση ο χωρισμός ήταν και η απότομη αλλαγή ζωής. Γιατί ειχα χτίσει αλλιώς στο κεφάλι τη ζωή μου και όταν συνέβησαν όλα αυτά μαζί μέσα σε μια βδομάδα διαστρέβλωσαν όλη την πραγματικότητα. Απ' την 1η μέρα μου το γύρισε πολύ άσχημα, αλλά έλεγα , άστο θα περάσει , στάδια του χωρισμού είναι. Ενώ δεν ήταν τόσο απλά, μου το γύρισε κατευθείαν σε κατάθλιψη απ όσο θυμάμαι με ακαθισία, ανορεξία, ιδεοληψίες σχετικά με τη σχέση ή τη δουλειά. Γενικά ήμουν άτομο δημιουργικό , πάντα σε εγρήγορση και ξαφνικά βρέθηκα στο μηδέν ενω δεν περίμενα ποτέ στο μυαλό μου να καταρρέψουν όλες οι βασικές πετυχές της ζωής μου τόσο γρήγορα. Και μεγάλο ρόλο έπαιξαν και οι φιλοι, που έτυχα μια τόσο νεκρή περίοδο στην οποία οι κολλητοί μου έλειπαν στρατό ή μόλις είχαν φύγει για δουλειά. Οπότε βρέθηκα χωρίς τίποτα. Το λάθος ήταν ότι εριξα όλα τα βάρη πάνω μου χωρίς να το καταλάβω..Αν το αντιμετώπιζα απ' την αρχή ώριμα με ψυχολόγο δε θα φτανα εδώ..Ίσως δεν είχα εκείνη τη στιγμή τη διαύγεια ν συνειδητοποιησω πως έχω όλα τα σημαντικά πράγματα που χρειάζομαι, τον εαυτό μου μαζί με όλα τα καλά και τα κακά.
.
Ειναι φυσικό μετά από ένα χωρισμό νά νοιώθεις διαλυμένος.....
Αλλοι δέν συνήλθαν ποτέ.....καί άλλοι αυτοκτόνησαν.....
Το σημαντικό είναι νά μήν χαλάσει μέσα σου τό Πρότυπο τής Γυναίκας.....
Μήν πείς δηλαδή ..... οτι όλες έτσι θάναι..... καί αποφασίσεις νά μήν ξαναπροσπαθήσεις ....
Προσπάθησε νά κάνεις μεγάλους περιπάτους γιατί η Φύση είναι Μέγιστος Γιατρός.....
καί η Μεγάλη Μάνα.....μετά τη μάνα σου.....ξέρει νά παρηγορεί.....
Δώσε μερικά Ευρώ.....1 € το σακουλάκι κάνουν οι σπόροι.....καί βάλτους σέ
πλαστικά ποτηράκια μέχρι νά περάσουν 3 - 4 βδομάδες καί γίνουν φυντάνια......
Πάρε 20 μέ 30 είδη.....καί σε 1 μήνα θά είσαι ετοιμος να τά μεταφυτέψεις
σε χωράφι.....
Οτι πληροφορία θέλεις εδώ είμαστε.....μίλα μας.....κ καλή ανάρρωση νάχεις.....

.