Κζανίτης είσαι;Isildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:00Χμμμμ... σαν να μου φαίνεται ότι με τρολάρεις κι ότι θα είσαι από κανένα Κριμίνι, Ροδοχώρι, Νεάπολη ξέρω 'γω.neon imposter έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 14:32το τσοτύλι τι είναι, όλο άγνωστοι όροιIsildur έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 14:30
Αμανίτης ο καισαρικός (Amanita Caesarea ήταν τελικά η ονομασία, το θυμόμουν στο περίπου): https://el.wikipedia.org/wiki/Amanita_caesarea
Δες και μια φωτό, για να καταλάβεις γιατί κάποιοι τα λένε "αυγά":
Έχω και κάτι δικές μου κάπου, από παλιότερη εξόρμηση σε δάσος κοντά στο Τσοτύλι, αν τις βρω μπορεί να ανεβάσω καμμιά.
Εκεί τα είχα πετύχει σε διάφορες φάσεις ανάπτυξης, μέχρι και μερικά εντελώς καλυμένα με αυτόν τον λευκό υμένα, κυριολεκτικά ήταν σαν αυγά κάποιου πουλιού.
Γιατί πάμε στην θαλασσα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Sid Vicious
Re: Γιατί πάμε στην θαλασσα?
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι, αλλά έχω κολλητό από εκεί (ήταν ο ένας απ' την παρέα που ήρθαμε στο μαγαζί).Sid Vicious έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 15:06Κζανίτης είσαι;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

εννοεις καρμποναρα, η καρμποναρα;vantono έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 13:59Πύτε μου, αν εχεις φαει καρμπονάρα καλό θα ειναι να περιμένεις να χωνεψεις γενικώς, πριν κανεις οτιδηποτε. Ουτε να τρεξεις μπορεις ουτε να γυμναστείς γενικως, δεν φταιει η θαλασσα.neon imposter έγραψε: ↑30 Μάιος 2023, 13:57εν κατακλείδι, το σημαντικό στη θάλασσα είναι αν έχεις φάει καρμπονάρα να περιμένεις να χωνέψεις πριν βουτήξεις
η καρμπονάρα η κανονική είναι αυτή με το αβγό και την πανσέτα και δεν θυμάμαι τι άλλο έχει, όχι η δική μας εκδοχή που μας έχει κάνει τους πλέον παχύσαρκους στη γηραιά ήπειρο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Είχα πάει βόλτα σαν τον Isildur κι εγώ. Εσύ από εκεί κοντά είσαι?
Το θέμα είναι που θα βρούμε μορχελες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Είχε αναφέρει μια τύπισσα, τύπε, κάτι για γλειφοκώλια που είχε δει σε μια παραλία και νομίζω ότι είναι ένας καλός λόγος για να πας για μπάνιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
-
-
- Phorum.gr user: neon imposter
σας βγάζει εσάς κάτι αηδίες κάτω αριστερά, που δείχνει τον ήλιο και τη θερμοκρασία, του τύπου Υψηλή υπεριώδης ακτινοβολία και μαλακίες;
τι μαλακίες είναι αυτά, σε ποιες παραλίες έχει πολλές γκόμενες έπρεπε να βγάζει
τι μαλακίες είναι αυτά, σε ποιες παραλίες έχει πολλές γκόμενες έπρεπε να βγάζει
-
Απίστευτα μετεωρολογικά μοντέλα βλέπω δεν την παλεύω τι χρονιά χωρίς καλοκαίρι λένε οι τρομοκράτες παρήγγειλα λευκή σοκολάτα κρύα
-
το μόνο αποδεκτό μετεωρολογικό μοντέλο τελικά ήταν η Πετρούλα κ τη φάγανε οι κερατάδες
-
έχω μπει παράνομα στις συχνότητες των μετεωρολόγων όπως στο τουίστερ και ακροβολισμένος στα 4 σημεία του ορίζοντα παρατηρώ τους αέρηδες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 1391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
03 Σεπ 2023, 23:21
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας: Στέλνουμε φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα
από Ίακχος » 22 Δεκ 2023, 09:17 » σε Εθνικά Θέματα - 30 Απαντήσεις
- 1547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
25 Δεκ 2023, 19:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση BBC : το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στην θάλασσα και πνίγονται
από Otto Weininger » 17 Ιουν 2024, 22:04 » σε Εθνικά Θέματα - 146 Απαντήσεις
- 4184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
08 Ιαν 2025, 22:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ομολογία ήττας των (Π)ΗΠΑ: Αν οι Χούτηδες σταματήσουν τις επιθέσεις στην Ερυθρά θάλασσα
από Kauldron » 04 Απρ 2024, 14:54 » σε Διεθνής πολιτική - 40 Απαντήσεις
- 1391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
20 Νοέμ 2024, 13:39
-