Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μαρ 2025, 08:54

Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2025, 14:42
Δεν είναι θέμα τεστοστερόνης.

Απλώς οι άντρες ήταν πάντα καλύτεροι στον σωματικό και οι γυναίκες στον ψυχολογικό πόλεμο.
ισχυει.
Ακριβώς γι' αυτό, μην το παίζεις αινειάν στην κεραμιδόγατα.

Σε θεωρώ από τους τύπους που χαλαρά μπορείς να επιβιώσεις στα ζόρικα.

Φλάφυ αρκούδι, δεν είσαι σίγουρα. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Μαρ 2025, 09:07

Polaris3 έγραψε:
16 Μαρ 2025, 19:19
Saturn έγραψε:
16 Μαρ 2025, 19:07
Δεν ξέρεις πώς καταλήξαμε να μιλάμε για το φόρουμ????!!!!
Εσύ βασικά έβαλες στην κουβέντα το φόρουμ και μάλιστα συγκεκριμένο χρήστη!

Έχω ανοίξει νήμα στην ψυχολογία με συγκεκριμένο θέμα, αγαπητέ, εαν κάτι εσένα σε ενόχλησε ή μετάνοιωσες για κάτι που έγραψες, ανάλαβε την ευθύνη σου και μην τα ρίχνεις σε εμένα

Polaris, είπαμε, κι εγώ καμιά φορά βλέπω φως και μπαίνω, αλλά οχι κι έστι αδελφέ! όχι κι έτσι! ΛΟΛ
Γράφεις ότι κάποιοι Ελληνες έχουν μια ανάγκη να βρίσκονται σε συγκρουσιακή κατάσταση. Το δικό μου σχόλιο είναι πιο γενικό και αφορά την σύγχρονη συμπεριφορά του Έλληνα αλλά και τις αιτίες που οδηγούν σε αυτή την συγκρουσιακή συμπεριφορά.

Μια από τις πολλές αιτίες είναι αυτό που έγραψα παραπάνω, δηλαδή ότι ο Έλληνας δεν έχει μάθει
1) Να ακούει και να συζητά
2) Να ανέχεται τον διπλανό του με τα καλά και τα κακά του

Όταν έχεις ταμπουρωθεί στις δικές σου απόψεις, όταν οι παρωπίδες δεν σε αφήνουν να δεις τίποτα, είναι λογικό πως όταν ένας περίεργος άθεος σαν εμένα προτείνει ότι καλό θα ήταν να γίνει διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας, εσείς που φοράτε παρωπίδες και δεν δέχεστε δεύτερη κουβέντα, θα μπείτε σε μια λογική πολέμου, θα οπλιστείτε και δεν θα ακούσετε καν τι έχω να πω εγώ σαν άθεος.

Γενικά, δεν έχετε μάθει να ακούτε και να συζητάτε. Έχετε βολευτεί στις δικές απόψεις και ό,τι προτείνει κάποιος άλλος είναι αιτία για πόλεμο :xena:
δεν εχει καμμια σχεση η εθνικοτητα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Μαρ 2025, 09:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:28
Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:23
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Μαρ 2025, 14:28
Μια χαρά είναι η διαδικασία της σύγκρουσης, αρκεί να διεξάγεται σε φυσικό και όχι εικονικό και ανώδυνο περιβάλλον.
μονο για τον κερδισμενο. :102:
Τον κερδισμένο σε στημένο διαδικτυακό αγώνα; Με ποιους κριτές; :lol:

Γουάου και τρισγουάου για το όσκαρ.

Γιατί τα φυσικά αγωνίσματα με τους φλούφληδες, δεν παίζουν καν ούτε ως υπόθεση. Και το ξέρεις.
δε μιλω για το πχορουμ, υπαρχει και ζωη εξω απο αυτο. :102:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Μαρ 2025, 09:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:54
Ασέβαστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Μαρ 2025, 14:42
Δεν είναι θέμα τεστοστερόνης.

Απλώς οι άντρες ήταν πάντα καλύτεροι στον σωματικό και οι γυναίκες στον ψυχολογικό πόλεμο.
ισχυει.

ειμαι απο τους τυπους που αν δε μου μιλανε απλοικα, δεν καταλαβαινω, ουτε καν κανω προσπαθεια.

για παραδειγμα, απο αυτο το ποστ σου (και πολλα ακομη) δεν καταλαβαινω τιποτα. και επειδη ειμαστε στο πχορουμ, δεν μπαινω στον κοπο να τα διαβαζω καν δευτερη φορα. δεν καθομαι να ψαχνω κρυφα νοηματα, κρυπτογρφημενη ειρωνια, κεκαλυμενη αληθεια κλπ.

οτι δεν ειναι απλο και σαφες, το προσπερναω. :102:

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Μαρ 2025, 13:02

Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 09:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:23

μονο για τον κερδισμενο. :102:

Γιατί τα φυσικά αγωνίσματα με τους φλούφληδες, δεν παίζουν καν ούτε ως υπόθεση. Και το ξέρεις.
Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:51
Saturn έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:36

Το γεγονός οτι πολλές φορές κάποιος βγαίνει χαμένος με τους συνεχόμενους τσακωμούς και τις επιθέσεις, οτι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό, αλλά συνεχίζει να επιζητά την ένταση και την ρίξη, μάλλον επιβεβαιώνει το δεύτερο που λέω.
Δηλαδή, όταν έχω παρατηρήσει οτι μετά από επανειλημμένα σκηνικά τσακωμών και εντάσεων και πες το όπως θέλεις, το αποτέλεσμα είναι να μην έχει βγει πρακτικά τίποτα ωφέλιμο, αλλά αντίθετα, σε πιο βάθος χρόνου έστω, να βγαίνεις και ζημιωμένος, πώς αλλιώς να το κατανοήσω?
Εκτός εαν μου διαφεύγει κάτι. Αλλά δεν νομίζω.

ξεχνα τα μεκροπροθεσμα και τα επανειλημενα.

αποτελεσμα θα υπαρχει αν αυτος που ξεκινα τσακωμο και ενταση για ψυλλου πηδημα, βγαινει χαμενος αμεσα, και πολυ.

Mάλλον είναι ώρα για το νήμα vol2 όπως είπα και εχθές :lol:
Ο νήμας εγαμήθη, οπότε δεν ξέρω πού και πότε θα σου απαντήσω
Και δηλαδή, κάπου έλεος με τα μπαχαλάκια
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Μαρ 2025, 13:02

Καλημέρες κι όλας
(εντάξει είναι μία η ώρα αλλά μόλις τέλειωσα τον πρώτο καφέ )
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μαρ 2025, 13:04

Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 09:25
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:54
Ασέβαστος έγραψε:

ισχυει.

ειμαι απο τους τυπους που αν δε μου μιλανε απλοικα, δεν καταλαβαινω, ουτε καν κανω προσπαθεια.

για παραδειγμα, απο αυτο το ποστ σου (και πολλα ακομη) δεν καταλαβαινω τιποτα. και επειδη ειμαστε στο πχορουμ, δεν μπαινω στον κοπο να τα διαβαζω καν δευτερη φορα. δεν καθομαι να ψαχνω κρυφα νοηματα, κρυπτογρφημενη ειρωνια, κεκαλυμενη αληθεια κλπ.

οτι δεν ειναι απλο και σαφες, το προσπερναω. :102:
Σε πάω σαν τύπο ρε μαλάκα.

Είναι επαρκώς σαφές;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Μαρ 2025, 13:13

Saturn έγραψε:
15 Μαρ 2025, 13:39
Μεγαλώνοντας, αντιλαμβάνομαι όλο και περισσότερο ( εννοώ πιο ξεκάθαρα απο πριν) μια ψυχολογική ανάγκη για πόλεμο που έχουν κάποιοι άνθρωποι.
Και την αντιλαμβάνομαι ως μια βαθιά ανάγκη να δημιουργούν και να διατηρούν συγκρούσεις ή ένταση στην ζωή τους, σε διάφορα επίπεδα: προσωπικά, οικογενειακά, κοινωνικά.

Αυτή η ανάγκη εκδηλώνεται με ποικίλους τρόπους, από την επιμονή σε συγκρούσεις και ένταση μέχρι την ανάγκη να ελέγχουν και να επιβάλλουν τον εαυτό τους, τα θέλω τους ή τις απόψεις τους ή να φροντίζουν να δημιουργούν έριδες ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει αιτία ή επαρκής αιτία.

Φαντάζομαι οτι τα αίτια πρέπει να βρίσκονται σε κάποια ιδιόρρυθμη ψυχοσύνθεση με πλείστες αφετηρίες : μαθημένη συμπεριφορά όπου και υπάρχει η ανάγκη ενός αντίστοιχου επαναλαμβανόμενου μοτίβου, αίσθηση προσωπικής ανεπάρκειας, ναρκισσιστικά στοιχεία, τραυματικές εμπειρίες κτλ κτλ κτλ. Νομίζω αυτά έχουν αναλυθεί επαρκώς από τους επιστήμονες.

Αυτό όμως που έχω αντιληφθεί πιο ιδιαίτερα, από την πείρα της ζωής πλεον, είναι πως η ανάγκη να βρίσκεσαι μονίμως σε πόλεμο και σε συγκρουσιακή κατάσταση σε κάνει ή σε βοηθά να νοιώθεις οτι έχεις τον έλεγχο μίας κατάστασης, αισθανόμενος πως κατέχεις εξουσία δια της βίας (είτε σωματικής είτε ψυχολογικής κτλ). Καλύπτει δηλαδή μια βαθύτερη ανάγκη για έλεγχο.

Και το περίεργο είναι πως μερικές φορές μάλλον μετράει ίσως όχι το αποτέλεσμα τόσο όσο η διαδικασία της σύγκρουσης αυτή καθεαυτή.
Δεν ξέρω τί ουσίες μπορεί να εκκρίνει ο εγκέφαλος σε μια τέτοια φάση, οι οποίες ενδεχομένως υποβοηθούν και συντηρούν αυτή την ψυχολογική κατάσταση "μαρς", με το να δημιουργούν ευφορία κατά την διάρκεια της μάχης, οπότε η φάση γίνεται ανατροφοδοτούμενη.

Δεν ξέρω εαν συμφωνείτε με την παραπάνω τελευταία παράγραφο ή αν θέλετε να σχολιάσετε γενικότερα για το θέμα.

Επίσης ένα ερώτημα, εσείς πώς διαχειρίζεστε τέτοιους ανθρώπους στην ζωή σας, ειδικότερα στον στενό σας κύκλο ή γενικότερα?

Οι περιπτωσεις ανθρώπων με εξουσιαστικές τάσεις και ενίοτε με άσχημη συμπεριφορά, που καταρρακώνει την ψυχολογία, είναι φαινόμενο απόλυτα τοξικό. Γνώμη μου είναι, πως θα πρέπει να διαχωρίσεις τις επαφές που σου δημιουργούν δυσφορία και να τις λήξεις με κάποιον τρόπο. Ή, αν αυτό είναι δύσκολη συνθήκη, απλά βάζεις όρια. Απολύτως ξεκάθαρα.

Στην ερώτηση για το πως θα το διαχειριζόμουν ασπούμε, απλά θα τους τελείωνα νύχτα. Μάνα, πατέρας, αδέρφια. Καιάδα σούμπιτοι. Δεν επιθυμώ να είμαι το δεκανίκι κανενός.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Μαρ 2025, 13:18

Ασέβαστος ,είναι επαρκώς σαφές οτι κάποιοι γλείφουν. Αγαπούλες γούτσου- γούτσου. Πετάμε κι ένα ''ρε μαλάκα'', για να δείξουμε ταύτιση και γαμάτη προσέγγιση. :003:

Ξέρω πως δεν θα απαντήσεις, αλλά μ' έτρωγε το κωλόχερο. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Μαρ 2025, 13:23

Saturn έγραψε:
17 Μαρ 2025, 13:02
Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 09:20
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 08:51
Saturn έγραψε:
16 Μαρ 2025, 15:36

Το γεγονός οτι πολλές φορές κάποιος βγαίνει χαμένος με τους συνεχόμενους τσακωμούς και τις επιθέσεις, οτι δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό, αλλά συνεχίζει να επιζητά την ένταση και την ρίξη, μάλλον επιβεβαιώνει το δεύτερο που λέω.
Δηλαδή, όταν έχω παρατηρήσει οτι μετά από επανειλημμένα σκηνικά τσακωμών και εντάσεων και πες το όπως θέλεις, το αποτέλεσμα είναι να μην έχει βγει πρακτικά τίποτα ωφέλιμο, αλλά αντίθετα, σε πιο βάθος χρόνου έστω, να βγαίνεις και ζημιωμένος, πώς αλλιώς να το κατανοήσω?
Εκτός εαν μου διαφεύγει κάτι. Αλλά δεν νομίζω.

ξεχνα τα μεκροπροθεσμα και τα επανειλημενα.

αποτελεσμα θα υπαρχει αν αυτος που ξεκινα τσακωμο και ενταση για ψυλλου πηδημα, βγαινει χαμενος αμεσα, και πολυ.

Mάλλον είναι ώρα για το νήμα vol2 όπως είπα και εχθές :lol:
Ο νήμας εγαμήθη, οπότε δεν ξέρω πού και πότε θα σου απαντήσω
Και δηλαδή, κάπου έλεος με τα μπαχαλάκια
ολα τα νηματα του πχορουμ εχουν εντονη σεξουαλικοτητα, και γαμιουνται. οποτε και αλλο να ανοιξεις το ιδιο θα γινει :102:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Μαρ 2025, 13:29

Κορίτσι, εννοώ Πάσι γιατί παρεμβλήθσαν κι άλλα ποστ μέχρι να γράψω το δικό μου, ειλικρινά το θέμα σηκώνει ωραία συζήτηση αλλά κάπου ώπα με τους γνωστούς άγνωστους που μπαχαλεύουν κάθε νήμα και γίνονται stalker σε κάθε νήμα με αποτέλεσμα το νήμα να γ@μιέται.
Ειλικρινά, οι συντονιστές τα βλέπουν αυτά?
Δεν μιλώ μόνο για το δικό μου, έχω βαρεθεί να προσπαθώ να παρακολουθήσω συζήτηση και να πετάγονται οι γνωστοί άγνωστοι και να γαμάνε την κουβέντα.
Έχω βαρεθεί να έχω ειδοποιήσεις για παραθέσεις από άτομα που τα έχω στο ιγκνορ και να χρειάζεται να κάνω ριφρες συνέχεια για να εξαφανίζονται τα κόκκινα σημαδάκια.
Έχω βαρεθεί να τρώω στη μάπα τα απωθημένα καθενός.

Και για να μην νομίζουν οι φίλτατοι πχορουμίτες οτι κάνουμε τώρα κάποιο πηγαδάκι, μια χαρά τα άκουσες κι εσύ κατ'ιδίαν (αγαπώ σε) όταν μου είπες οτι έπρεπε να μιλήσω πιο χύμα σε άτομο που θεώρησες οτι ήθελε να με προσβάλει και σου λεω, κλαιν μαλακα σε ένα φόρουμ αν κάθομαι να κυνηγάω τη παπαριά του καθενός, διαχειρίζομαι όπως νομίζω εγώ οτι πρέπει το κάθε τί σε ενα ΦΟΡΟΥΜ γιατί στην τελική για το συγκεκριμένο θέμα για το οποίο αναφερόσουν για εμένα είχε γέλιο και γινόταν λεκτικό παιχνίδι όμορφο.

Δεν μπαίνω δω μέσα για να τσακώνομαι-μόνο όσον αφορά το θέμα των Τεμπών όπου εκεί ήταν όντως σοβαρό θέμα-έχω και πραγματική ζωή και πραγματικά προβλήματα να αντιμετωπίσω, δεν είναι το φόρουμ ο τόπος να λύσω τα θέματά μου ούτε να δημιουργώ άλλες εντάσεις στην κεφάλα μου.

Αν δεν το καταλαβαίνουν αυτό και οι συντονιστές που γίνεται (οκ, τί να πρωτοκάνουν και αυτοί, καταλαβαίνω) τί να πω αλλά οκ, δεν έχω απαιτήσεις παράλογες, στην τελική άμα θέλω μπαίνω άμα θέλω βγαίνω (όπως το έχω κάνει ηδη στο παρελθόν, τώρα ζω την περίοδο της εξαιρεσης).

Ρε μαλάκες, γενικότερα το λέω, μεγαλώσαμε πια, δεν μπορώ να φανταστώ οτι μερικοί εξ υμών δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε στη ζωή σας ουτε έχετε κανένα πρόβλημα στην ζωή σας έχετε για να συμπεριφέρεστε σαν τρίχρονα σε ένα διαδικτυακό χώρο.

Μπαίνει το γυφτάκι εχθες να κάνει ακριβώς τί? Και τον βλέπει οτι δεν τον παιρνει, έχει κάνει παπάτζα και το συνεχίζει.
Λοιπόν, τί ακριβώς πρέπει να κάνω εγώ ας πούμε? Να τον βρίσω? Δεν νομίζω, τα μπινελίκια ειναι ακριβά για να τα μοιράζεις δεξιά αριστερά σαν πασατέμπο και δεν αξίζει κι άλλωστε. Να τον δουλέψω? Κλαιν, γιατί να μπω στην διαδικασία? Απαντάς εκεί πέρα δυο πράγματα, το πολύ να ρίξεις δυο τρεις ειρωνίες και αντε γεια.

Οπότε, οψόμεθα αν και πού θα συνεχιστεί κουβέντα.
Που μπορεί να μην έχει διάθεση κι όλας , η υγιής πλευρά όσων γράφουν εδώ μέσα, να ασχοληθούν παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 17 Μαρ 2025, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 17 Μαρ 2025, 13:29

Πασιφάη έγραψε:
17 Μαρ 2025, 13:18
Ασέβαστος ,είναι επαρκώς σαφές οτι κάποιοι γλείφουν. Αγαπούλες γούτσου- γούτσου. Πετάμε κι ένα ''ρε μαλάκα'', για να δείξουμε ταύτιση και γαμάτη προσέγγιση. :003:

δεν εχω λογο να απαντησω κατι, αλλωστε εχω ξαναπει οτι γω, δωμεσα, τους αγαπω ολους.

ακομη κι αυτους με τους οποιους τσακωνομαι :102:

ουτε δινω εναν παρα ποιος με παει και ποιος δεν. :102: ουτε εχω διαφορετικη συμπεριφορα σε οποιον πιθανον με γλυφει η με ξεχεζει. γω το ιδιο τς αγαπαω ουλους. :003:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 17 Μαρ 2025, 13:33

Ασέβαστος έγραψε:
17 Μαρ 2025, 13:29
Πασιφάη έγραψε:
17 Μαρ 2025, 13:18

δεν εχω λογο να απαντησω κατι, αλλωστε εχω ξαναπει οτι γω, δωμεσα, τους αγαπω ολους.

ακομη κι αυτους με τους οποιους τσακωνομαι :102:

ουτε δινω εναν παρα ποιος με παει και ποιος δεν. :102: ουτε εχω διαφορετικη συμπεριφορα σε οποιον πιθανον με γλυφει η με ξεχεζει. γω το ιδιο τς αγαπαω ουλους. :003:
Τίμιο μεν, είσαι μεγάλος τρόλλαρχος δε. :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μαρ 2025, 13:39

Η ληγμένη αγοραφοβικιά συνεχίζει με το τροπάριο της Κασσιανής.

Η αλμπίνα βαλκυρία, συνεχίζει το χαβά της τον ζόρικο.

Μόνον ο Άγις με τα ποπκορν λείπει από το πλάνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 17 Μαρ 2025, 13:40

Ποιός είπε μ@λ@κα τον Ασέβαστο? :xena:

ΥΓ:να το δώσω συγχαρίκια :003::P

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών