Διδυμοι, ποιο άλλο κριος μήπως, τοξότης, λέων, ταυρος, σκορπιος;kongrosian έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:46τα δίδυμα.AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Makis Lazarou
Re: Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
Οι Βελανιδιές και οι Μονόκεροι.AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ε πες το ρε Ασημάκη πως θέλεις να σου πει τα χαρτιά ο Λεφάκης...AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
Αλλά για ποιά στρολογία δεν μας είπες.
Την δυτική, την βεδική ή την κινέζικη;

-
- Phorum.gr user: Makis Lazarou
Την ελληνική κανονική με τα 12Λοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53Ε πες το ρε Ασημάκη πως θέλεις να σου πει τα χαρτιά ο Λεφάκης...AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είσαι τόσο εμμονικός που ακόμα και την μεγαλύτερη τρολιά δεν την παίρνεις χαμπάρι και τσιμπάςΛοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53Ε πες το ρε Ασημάκη πως θέλεις να σου πει τα χαρτιά ο Λεφάκης...AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;

Να υποθέσω ότι όταν πηγαίνεις σε χώρους που δεν υπάρχουν παιδιά, διακρίνεις ήρεμους, ευγενικούς, χαλαρούς, διακριτικούς ανθρώπους, που δεν φωνάζουν, δεν τσακώνονται, δεν κάνουν θόρυβο και δεν αδιαφορούν πλήρως για το αν είναι ενοχλητικοί ή όχι στο περιβάλλον;AsimakisLazarou έγραψε: ↑11 Ιουν 2023, 13:04Φίλες και φίλοι μου γειά σας, οπότε πάω σε καφετέριες, εστιατόρια, παραλίες, εκκλησίες, σούπερ μάρκετ κλπ βλέπω παιδιά ηλικίας από 1,5 έτους έως 5½-6 ετών να γκρινιάζουν συνέχεια και ανελλιπώς, γιατί το κάνουν αυτό; μήπως επειδή θέλουν να σπάσουν τα νεύρα ακόμη και των πιο ηρεμων ανθρώπων; Πραγματικά όμως η γκρίνια τους είναι ανυπόφορη, γιατί πιστεύετε ότι μπορεί να γκρινιάζουν ακόμη και μετά το τέλος της βρεφικής ηλικίας και κατά την διάρκεια της προσχολικής ηλικίας; Μήπως φταίνε τα γονίδια; Μήπως φταίει το ζώδιο, ο ωροσκόπος και η σεληνη του παιδιου; (Αν ναι ποια είναι αυτά), Μήπως φταίνε οι κακές σχέσεις ανάμεσα στην μάνα και στον πατέρα, Μήπως από μωρα τους κάνουν όλα τα χατίρια; Μήπως δεν θέλουν να τα πάρουν από τον χώρο όπου παίζουν; Μήπως τους λείπει το κατάλληλο λεξιλόγιο για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους; Μήπως στα μέρη που προανέφερα πάνω τους ενοχλεί ο άγνωστος κόσμος γύρω τους; Μήπως όταν οι γυναίκες που τα κυοφορούν 9 μήνες είναι μόνιμα μες το άγχος και τα νεύρα και βγαίνουν τόσο γκρινιαρικα τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής τους, Πείτε μας εδώ ποιες μπορεί να είναι οι ανασφάλειες που έχουν οι μικροί μας φίλοι τα πρώτα 5½ χρόνια της ζωής τους και γκρινιάζουν σε δημόσια μέρη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η δυτική είναι η ελληνική, το ίδιο είναι.AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:55Την ελληνική κανονική με τα 12Λοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53Ε πες το ρε Ασημάκη πως θέλεις να σου πει τα χαρτιά ο Λεφάκης...AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
Οπότε, αν ένα σημερινό κινεζάκι γκρινιάζει, θα κοιτάξει την κινεζική αστρολογία.
Αν γκρινιάζει ένα νήπιο στην Ινδία, θα μας πει η βεδική αστρολογία...
Το να είναι όλες οι αστρολογίες αεροπαπαριές, ούτε που σου περνάει από το μυαλό, έτσι;
- Green Dragon
Το να σε δουλεύει ψιλό γαζί ούτε που σου περνάει από το μυαλό, έτσι;Λοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:01Η δυτική είναι η ελληνική, το ίδιο είναι.
Οπότε, αν ένα σημερινό κινεζάκι γκρινιάζει, θα κοιτάξει την κινεζική αστρολογία.
Το να είναι όλες οι αστρολογίες αεροπαπαριές, ούτε που σου περνάει από το μυαλό, έτσι;
- Green Dragon
Τώρ αυτός ο asimakis lazarou είναι έστω κανονικός λογαριασμός που τρολάρει; Μπα, ούτε καν, διπλοπρόφιλο που αποφάσισε να σπάσει πλάκα 
Μου θυμίζει λίγο τον antipnevma. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 12 Ιουν 2023, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω ρε συ τρολοραντάρ...αν κάποιος γράψει κάτι, θεωρώ πως είναι ίσιος.Green Dragon έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:57Είσαι τόσο εμμονικός που ακόμα και την μεγαλύτερη τρολιά δεν την παίρνεις χαμπάρι και τσιμπάςΛοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:53Ε πες το ρε Ασημάκη πως θέλεις να σου πει τα χαρτιά ο Λεφάκης...AsimakisLazarou έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 19:44Συνήθως ποια ζωδια στην παιδική αστρολογια γκρινιάζουν περισσότερο;
Βέβαια, απαντάω, πλέον, μόνο σε ελάχιστες από τις καθημερινές μ@λακίες που διαβάζω εδώ μέσα.
Οπότε, θα έχω γλυτώσει πολλές τρολιές ε;
- Green Dragon
Αν αγνοείς πράγματα ναι, 100%. Απλά όλοι ξέρουν πως να σε πυροδοτήσουν

Σταμάτα ρε που είναι παπαργίες.Λοξίας έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:01Η δυτική είναι η ελληνική, το ίδιο είναι.
Ασημάκι παιδί μου, μπορούμε να φωτίσουμε όλες τις σκοτεινές πτυχές όλων αυτών των σοβαρότατων ζητημάτων που σε απασχολούν με ένα απλό τηλεφωνηματάκι, είναι μόνον 5€ το λεπτό μόνον για σήμερα που τρέχει ειδική ειδική προσφορά (+10€ πάγια χρέωση σε κάθε ξεχωριστή κλήση).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
Όσο είμαι εγώ αστροναύτης άλλο τόσο υπάρχει ο 'ασημάκης λαζάρου' σαν ξεχωριστό πρόσωποsys3x έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:07Σταμάτα ρε που είναι παπαργίες.
Ασημάκι παιδί μου, μπορούμε να φωτίσουμε όλες τις σκοτεινές πτυχές όλων αυτών των σοβαρότατων ζητημάτων που σε απασχολούν με ένα απλό τηλεφωνηματάκι, είναι μόνον 5€ το λεπτό μόνον για σήμερα που τρέχει ειδική ειδική προσφορά (+10€ πάγια χρέωση σε κάθε ξεχωριστή κλήση).

Αλλά σιγά μην δεν το κατάλαβες

* Δεν θα ενοχλήσω άλλο, θα σεβαστώ το δικαίωμα στο τρολάρισμα

Πιτσιρίκι στην ηλικία που τα μικρά έχουν μονίμως απορίες, είναι. Γιατί αυτό, γιατί εκείνο κλπGreen Dragon έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:05Τώρ αυτός ο asimakis lazarou είναι έστω κανονικός λογαριασμός που τρολάρει; Μπα, ούτε καν, διπλοπρόφιλο που αποφάσισε να σπάσει πλάκα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό, χωρίς μαλακίες, θα έπρεπε να είναι γραμμένο στους όρους χρήσης του πχώρουμ.Green Dragon έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:08sys3x έγραψε: ↑12 Ιουν 2023, 20:07Σταμάτα ρε που είναι παπαργίες.
* Δεν θα ενοχλήσω άλλο, θα σεβαστώ το δικαίωμα στο τρολάρισμα

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Ιουν 2024, 16:27
-
- 9 Απαντήσεις
- 507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
16 Φεβ 2025, 18:00
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί μου τη δίνει τόσο πολύ η Λατινοπούλου;
από έργο_μακέτο » 02 Δεκ 2024, 19:59 » σε Εθνικά Θέματα - 23 Απαντήσεις
- 906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
03 Δεκ 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
από vantono » 18 Νοέμ 2024, 11:41 » σε Διεθνής πολιτική - 90 Απαντήσεις
- 2265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Δεκ 2024, 20:48
-