Ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποιοι ήχοι, ή ποιες σκέψεις σας νανουρίζουν;
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι, διότι θα μείνω άϋπνη.
Με νανουρίζει όμως ο ήχος της τηλεόρασης. Μπορεί να βάλω μια σειρά και να κοιμηθώ δίχως αύριο. Αν έρθεις και μου την κλείσεις, ξυπνάω άτσαλα.
Με νανουρίζει όμως ο ήχος της τηλεόρασης. Μπορεί να βάλω μια σειρά και να κοιμηθώ δίχως αύριο. Αν έρθεις και μου την κλείσεις, ξυπνάω άτσαλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αντίθετα εγώ δεν μπορώ καθόλου τις συζητήσεις και την ομιλία για να κοιμηθώ. Ούτε καν τη μουσική (ακόμη κι αν είναι χαλαρωτική).
Αν και νομίζω ότι η τηλεόραση όταν παίζει σαβούρες δεν με ενοχλεί, γιατί δεν ασχολούμαι με το τι μεταδίδει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από μυρωδιές μ΄ αρέσει η μυρωδιά της βενζίνης. Κι εγώ με το που πέφτω για ύπνο σε 5' τον έχω πάρει. Δυνατοί θόρυβοι μπορούν να με ξυπνήσουν όμως. Και τότε ξέρετε τι θα συμβεί. Πυρηνικά.

Και σε αυτοκίνητο (πάντα με μουσική να παίζει) κατά τη διάρκεια ταξιδιού αποκοιμιέμαι πανεύκολα.
Άπαξ όμως και σταματήσει απότομα η μουσική ή/και η κίνηση του αυτοκινήτου, τότε εξίσου απότομα ξυπνάω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτό. Επίσης με ξυπνάνε και οι φωνές των επιβατών "Παναγιά μου, θα μας σκοτώσεις!!! Πάλι σε πήρε ο ύπνος;"
Yippie Kay Yay
Airman68 έγραψε: ↑12 Δεκ 2024, 11:06Αυτό. Επίσης με ξυπνάνε και οι φωνές των επιβατών "Παναγιά μου, θα μας σκοτώσεις!!! Πάλι σε πήρε ο ύπνος;"

Συνεπιβάτης όταν είμαι, εννοείται, όχι ο οδηγός.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εγώ στο αυτοκίνητο θέλω μουσική. Όχι του ύπνου. Τελείως διαφορετικό πράγμα. Διότι είμαι σε εγρήγορση, έτσι κι αλλιώς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
8 ώρες παραμένει αχνιστό το ρόφημα; Ούτε geyser να είχε από κάτω

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μπιλιάρδο. Τρίσποντες. Γωνίες. Υπολογισμοί. Στέκα: Ντουπ. Μπάλες: Κλακ. Κλακ.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οχι την ομορφιά τη "χτυπητή" ώστε να αναστατωθώ, αλλά την ομορφιά τη γήινη, την απαλή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κανονικά από κάτω γράφουμε #νοχόμο, κανονικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυτοβιογραφία. Νέες σκέψεις.
από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Μαρ 2025, 18:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
30 Μαρ 2025, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περαιτέρω σκέψεις σχετικά με τη γυναίκα της ζωής μου.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 14 Μαρ 2025, 00:08 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
14 Μαρ 2025, 00:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκέψεις για πιστοποιητικό σεισμικής επάρκειας για όλα τα ιδιωτικά κτίρια
από Ίακχος » 18 Ιουν 2023, 21:12 » σε Αρχιτεκτονική - 21 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic
21 Ιουν 2023, 15:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκέψεις για ηλεκτρονικά βραχιολακια σε παρατυπους μετανάστες στην Αγγλία
από Ίακχος » 02 Σεπ 2023, 19:01 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
02 Σεπ 2023, 19:31
-